Neštovice v krku

2660
15.2.13 13:58

Neštovice v krku

Prosím o radu, dcera ma neštovice, dnes třetí den a udělali se ji i v puse, na jazyku, mandlích oláče že ji to hrozně bolí, samo nechce jist. Naní něco co by se dalo na ne použít do pusinky aby se ji trochu ulevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
15.2.13 14:09

Máme je teď taky za sebou. Já jsem je v puse mazala fialovou vodou, jen ty které byy vidět. Šlo to blbě. Jinak mě ještě poradili v lékárně, že se to může pomazat tím gelem na zoubky pro mimča. Že se to trošku znecitlivý a třeba to nebude tak bolet.
U nás bylo nejhorších 5 dní, pak už to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
15.2.13 14:10

Ahoj, zkus Fenistil kapky. Zkoušela jsem sama na sobě a na dcerce. Funguje to a nesvědí po tom ani ostatní neštovice. A k jídlu pudinky a třeba rozmačkaný banán. Teplý jídlo to dráždí tak spíš kašovitý a chladný jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
15.2.13 14:17

Calgel, tantum verde, vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
15.2.13 14:48

K jídlu třeba přesnídávku, příjemně to chladí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.2.13 08:15

Já jídlo mixovala a podávala stříkačkou, dcerka nechtěla skoro jíst, tohle pomohlo, přesnídávky jen ty co by jí nepálily, jablko banán atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.17 08:49

A mam to já

Dobry den potrebovala bych radu je mi 14 let a mam nestovice v krku přímo tam kde prochazi potrava a je to nesnesitelna bolest nejedla jsem uz asi 5 dni a pomalu to nezvladam co mam prosim delat?? :,( :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA