Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, mate nekdo zkusenost s touto lahvickou??? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nevim zda staci nejaka takovy obycejna, nebo jsou lepsi ty od Aventu http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jde mi hlavne o to,aby pri prevazeni netekly. Diky a za info, popripade rada bych vedela jake pouzivate vy.
Mam avent, nekomu pry tece, nam ne. Bohuzel ma jednu nevyhodu, kdyz Mates hodne intenzivne saje, tak nad tim pitkem je dirka, na vzduch, aby to teklo, a tou dirkou vysplichne napoj, vetsinou jemu primo do nosu ![]()
Canpol hrnek neznam, ale ted mame od nich flasku s dudlikem a ten dudlik je pekne blby, tvori se v nem podtlak, takze se nakonec splacne k sobe a nic netece ![]()
Ale hodne si pochvaluji hrnecek od tommee teeppee (tak nejak se to podobne pise
), kdybych nemela aventa, tak ho koupim, ale takto si pockam, az se nauci pit z hrnku s brkem.
Ahoj. My ji tedy ještě nepoužíváme, ale kamarádka si moc pochvaluje tuhle lahvičku od Nuku - http://www.babygoods.cz/…p-300ml.html. Prý neteče. Taky ji hodlám vyzkoušet.
Ahoj,
od Nuku jsou dobré lahvičky. Ale ještě než ji budete kupovat, zkuste na internetu, jestli jsou také k dostání náhradí savičky. Já mám od Nuku hrníček na učení se silikonovou savičkou (je tedy tekoucí, ale používáme ho stále ráno na mlíko), ale poslední půl roku nemám šanci (a to ani na internetu) sehnat náhradí savičky (latexová nechci).
Tak my taky jedeme v lahvičce od Nuku žluté s krtečkem, jak píšou holky. Má zploštělou savičku, takže nehrozí, že by mimi přešlo z koja na lahvičku, čehož jsem se bála. Navíc není drahá a náhradní savičky k ní stojí dvacku, takže v pohodě. V drogerii Teta mají lahvičku za necelé 200,– a mají ji i v modrém (my měly modrou k snídani později na UM a žlutou na čajík a Terka mrška se nejvíc třásla na tu modrou
). Měly jsme lahvičku od různých firem, ale ty Terezka neutáhla, asi nějak málo saje nebo co, z téhle jí to šlo krásně. Teď jsme rovnou přešly na normální láhev od Kubíka a nebyl s tím žádný problém. ![]()
My meli obe dve co jsou tu na ne odkazy a i nejaky dalsi od tech neznackovych az po Avent, ale Avent nam vyhovoval ze vsech nejlip, takze s poslednim ditkem uz jdu rovnou do Aventu.
Zdravím všechny maminky a prosím o vaše rady.Čekám miminko,chystám výbavičku ale netuším jakou láhev od jaké značky pořídit?Všude je něco,někdo píše že avent teče,někdo že Tommee teppee se musí zkousnout při pití?
Nevím kterou tedy koupit.A pak také musím mít stejnou značku láhve i dudlíků?
Moc děkuji za vaše rady…
bub píše:
Zdravím všechny maminky a prosím o vaše rady.Čekám miminko,chystám výbavičku ale netuším jakou láhev od jaké značky pořídit?Všude je něco,někdo píše že avent teče,někdo že Tommee teppee se musí zkousnout při pití?
Nevím kterou tedy koupit.A pak také musím mít stejnou značku láhve i dudlíků?
Moc děkuji za vaše rady…
My používali lahvičku Nuk First Choice 150ml 0–6měs., byla jsem max spokojená, neměla jsem s ní jediný problém, dostala jsem se k ní náhodou, byla to propagační lahvička v kufříku od paní doktorky, ale dá se koupit i normálně. Mám od stejné značky i větší lahvičky,ale už nejsem tak spokojená, malý mi přes ten dudlík nechce pít. Má divný tvar.
Pak mám z Aventu kouzelný hrneček, neteče, zatím spokojenost, ale používáme ho zatím krátce ![]()
Myslím si, že dnes je na trhu spousta dobrých a kvalitních lahviček, spíše záleží co sedne dítěti ![]()