Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Videla jsem predtim Frankensteina a to zpracování se mi teda libilo…cetla jsem i dost kritiky, hlavne teda na to, ze z vrazdiciho monstra je spis takovy retardovany typek
ale pro me to koukatelne bylo.
@Lucy75 píše: Více
pico, pod parou rozdychavam druhy tyden, to je nestesti. Si predstav film o policajtech, co pracujou lepe, kdyz maj nejake promile v zile.
Jinak já na Netflixu sjíždím korejské a čínské seriály
ta západní produkce mne nějak nebaví
@Tichošlápek no sem tam mi to přišlo zdlouhavé jak hledal stvoritele…to je pravda. Jak pises vizuál byl super a me se na tom libilo, ze se zaměřili spis na psychickou stránku nez na vrazdeni ![]()
@Tichošlápek píše: Více
To dělají naše puberťačky o víkendech. Pak žvatlají korejsky. Běda, jak projdu kolem a promluvím. Mamko, ticho. My neslyšíme.
@Dn0712 to ano. A taky, že mluvil. Jako v knize, to většinou ve filmech vypustí. Ale nějak mne to nechytlo
@Kelsey1 Ono se to pochytí snadno
zvlášť korejština, čínština teda vůbec, tam většinou ani nerozeznám kde končí jedno a začíná druhé slovo
@Dn0712 nám se to jako horor-scifi líbilo, pěkné efekty i drive, akorát ti vlci už byli pc přehnaní a to bylo trapný
jinak za mne film, co by byl i v kině OK a obecně doporučuji, mmch jsem mu udělila 4/5, takže super
hlavně kvůli výpravě a efektům.. stojí za vidění…
Moje oblíbené tam jsou Gilmorova děvčata
. Vrátila jsem se k nim po mnoha letech. Budiž mi odpuštěno. Jedu je v originále a bez titulků. Alespoň nějaký efekt. Teď jsem teda týden neměla čas nebo chuť večer, abych si pustila další díl. Ale musím projít staré, abych si pustila nové díly.
Nemám ráda adaptace zahraničních projektů, Chlast byl milionkrát lepší, právem dostal Oscara. Ale chápu, že je to adaptace, ale prostě už jsem k tomu skeptická.
@Kelsey1 chápu, to je klasika.. zkus postoupit.. nás tam fakt letos nadchl ten Živel a Křišťálové kukačky, skoro 5/5 -příliš pomalý rozjezd…
@Ncc1701_new rozumím názoru, i tak tam byla Bydžovská na Českého lva a Wágnerka taky, nádherná a boží ![]()