Netluče srdíčko, 7+3! Je to normální?

5
22.8.13 15:26

netluče srdíčko!

Ahoj děvčata,
mám prosbu, může mi prosím někdo poradit… Prodělala jsem pár potratů a tak jsem ze všeho vystrašená. Jsem těhotná 7 + 3, poslední menstruace 30.6., včera jsem byla u doktorky, protože jsem slabě špinila a paní doktorka řekla že je vše v pořádku. Dokonce plod i o 2 mm vyrostlo, akorát netlouklo srdíčko :,(. Říká, že plod může bejt menší a že příští týden už tlouct musí jinak by to bylo špatné. Stalo se to prosím někomu? Jsem z toho špatná a pořád na to myslím. Tajně doufám, že to ten drobeček do příštího týdne dožene a bude vše v pořádku. Ale nevím… moc díky za odpověď, Kája :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
22.8.13 15:30

Ahoj. Mně se to stalo. Všechno dobře dopadlo. Taky jsem špinila a taky jsem měla předchozí těhotěnství se špatným koncem. Záleží i na kvalitě ultrazvuku, příště určitě bude všechno OK ;). Náš gynekolog třeba ani před 8.tt nezve, já tam tenkrát šla právě kvůli tomu špinění. Pak jsem šla za dva týdny a už bylo všechno jak má být :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.8.13 15:35

Srdíčko u nás taky začlo tlouct později, nevzpomenu si přesně kdy, ale v cca tvém týdnu taky ještě nebylo. Myslím, že je tady i spousta diskuzí, kdy bylo srdíčko později a holky píšou i přesně kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
22.8.13 15:37

Pokud povyrostl, tak bych řekla, že je vše ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4724
22.8.13 15:37

@kydlo, jojo, stalo se mi to 2×. Taky už mělo tlouct a netlouklo a za týden tam bylo krásně :srdce: Nepanikař, mohlas otěhotnět o pár dní později než odpovídá tabulkově dle poslední menstruace a i to miminko může mít o proti tabulce pár dní skluz. U prvního jsem pak měla skluz o týden ve všem a všude jsem pak chodila 2× (na :srdce: ve 20.tt, na velký UZ ve 24tt, protože „to bylo malé“ a chtěli mně pro jistotu vidět ještě jednou za týden až dva..otěhotněla jsem holt o týden později než si dle menstruace spočítali.. a taky jsem pak týden přenášela.
Drž se, nic není ztraceno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
22.8.13 16:30

Mě se to stalo taky - a to jsem naprosto přesně věděla, kdy jsem otěhotněla, měla jsem být 7+4, počítala jsem se srdíčkem, ale šla jsem právě taky kvůli špinění - takže když mi doktorka oznámila, že vše je v pořádku a vše odpovídá 6+0,tak jsem to považovala za ztracené. Za dva týdny na kontrole vše v pořádku a už to i odpovídalo mojim výpočtům, tak nevim kde se původně stala chyba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí