Vývoj plodu

5
22.8.13 15:26

vývoj plodu

Ahoj děvčata,
mám prosbu, může mi prosím někdo poradit… Prodělala jsem pár potratů a tak jsem ze všeho vystrašená. Jsem těhotná 7 + 3, poslední menstruace 30.6., včera jsem byla u doktorky, protože jsem slabě špinila a paní doktorka řekla že je vše v pořádku. Dokonce plod i o 2 mm vyrostlo, akorát netlouklo srdíčko :,(. Říká, že plod může bejt menší a že příští týden už tlouct musí jinak by to bylo špatné. Stalo se to prosím někomu? Jsem z toho špatná a pořád na to myslím. Tajně doufám, že to ten drobeček do příštího týdne dožene a bude vše v pořádku. Ale nevím… moc díky za odpověď, Kája :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
22.8.13 15:27

A víš kdy byla ovulace? ;)
Měla jsem to stejně u prvního, srdíčko až déle, plod byl mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.8.13 15:32

No zkoušeli jsme to 13 a 15.7 a ovulace byla myslím kolem toho 15. - 17.7.
Můžu se zeptat kdy Tobě začalo tlouct srdíčko? ¨
Tajně doufám, že nám taky začne, ale v tomto období jsem už dvakrát poktatila… zamlklý potrat, tak už mám fakt strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.8.13 15:33

Asi 7+5, ale podle ovulace, ne podle MS ;) Rozdíl byl týden.
Neboj, to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajenka
23.8.13 12:42

Ahoj, špinila jsem dlouho, vše bylo v pořádku. UT se srdíčkem mi dělali až ve skončeném 8 tt, stejnak bylo malinké, protože je o týden mladší :) držím palce

• Citovat
  • Upravit
7
29.8.13 21:29

Aho. nemá někdo prosím zkušenost s plodem o 2 týdny menším podle Uz. doktor nás poslal znovu do genetického centra a když se to potvrdí tak mě pošle do nemocnice.co tam semnou budou dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3342
10.5.14 08:25

@lyrica ahoj, pokouším se obnovit diskuzi kvůli podobnému problému, včera na kontrole jsem byla podle ms 7+4, podle utz 7+1,no a neviděl zatím srdíčko, začal strašit revizí atd.ale nevím jestli ještě není šance, že bude vše ok? Jak bych měla vypočítat týden těhotenství podle ovulace? Ta byla 31.3+1.4.(teda myslím, ovu testy jsem nedělala, replotu nemerila)…jaký týden bych teď byla? děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
11.5.14 11:54

Ahoj, podle ovu jsi konec 6 tydne dnes.Ja mela ovu presne tyden pred tebou 24.3. A dnes jsem podle ultrazvuku 8+3tt a podle ms to vychazi me 9+2tt a uz mame asi 2cm a nase srdicko tluče od 6+5tt ale mohla se ti opozdit ovu a nebo se dlouho uhnizdovalo a muze byt mensi. A jak je prcek velky? U me byla dlouho 1 cm dutinka bez zl vacku a pak za 8 dni 7mm plod a tlukouci srdicko, tak kazdym dnem se roztluce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3342
11.5.14 14:14
@Moňulééé píše:
Ahoj, podle ovu jsi konec 6 tydne dnes.Ja mela ovu presne tyden pred tebou 24.3. A dnes jsem podle ultrazvuku 8+3tt a podle ms to vychazi me 9+2tt a uz mame asi 2cm a nase srdicko tluče od 6+5tt ale mohla se ti opozdit ovu a nebo se dlouho uhnizdovalo a muze byt mensi. A jak je prcek velky? U me byla dlouho 1 cm dutinka bez zl vacku a pak za 8 dni 7mm plod a tlukouci srdicko, tak kazdym dnem se roztluce :)

Ahoj, velikost si nejsem jistá, možná kolem 6mm? Jinak byl gestacni váček, žloutkovy taky, pry trochu větší, ale pořád na hranici, no ale když jsem mu říkala, že mám cyklus 30-32dnu, tak to vůbec nebral v potaz, jsem se ptala, jestli nemůže být prcek mladší a to na mě koukal jako na blázna, jak to jako myslím…no jsem z toho dost vykolejena, co ti budu povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3342
11.5.14 14:20

@Moňulééé můžu se zeptat, ke komu/kam chodíš? Už jsem uvažovala předtím o změně a teď jestli se nedohodnem na nějakém rozumném postupu (chci zatím ještě čekat, gyn.mi přišel jako že okamžitě nemocnice, on má přece vždycky pravdu), tak budu hledat někoho s lepším přístupem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí