Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Ve společnosti jsou lidi co jsou slepí a rádi popirají a znevažují oběti.
Ano, oni se ženy znásilňují a obtězují ALE buhví jak to bylo, co taam dělaly, co měly na sobě, provokovaly určitě.
Nic, vyhazuju ze sledovaných. Opět další „buhvíjaktoje“.
Tahle společnost je nemocná.
@Anna766 píše: Více
Pak je ovšem i druhá stránka a to jsou lidé, co hltají veškerý obsah a pak se diví, že jim mizí peníze z účtu. Nicméně shodneme se na tom, že společnost je nemocná, ale to už poměrně dlouho.
Ano, společnost nemocná je. Mimochodem jí chybí kritické myšlení. Nikdo tady nepopírá existenci úchylů nebo neznevažuje oběti znásilnění. Mně se jen „něco“ nezdálo na těch videích. Fake videa na různá (i srdceryvná) témata nejsou nic neobvyklého. Bohužel.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Mě na tom nesedí to, že by se s nima chycený predátor v klidu 20 minut vybavoval a nechal se natáčet.
Prosimtě a kde konkrétně @Vodnář-u-Topolu znevažuje oběti?
Příjde mi že každý chlap, kterého znám by si dal říct kdyby před něj postavili vnadnou a sexy nalíčenou 15ku, a to i můj otec. A kdyby se zákonný věk snížil tak by oni šli níže.
A kdo říká že ne, ten by v to udělal první…
To je spíše o určité míře sebeovládání, sebekázni a schopnosti odvodit si důsledky, a to prostě někteří muži nemají.
@HornyHippo píše: Více
Každej fakt ne. Mě se vždycky líbily baby v mém věku, takže v 18 18leté, teď po 40 bych nešel pod 38. Nejvíc mě bere na ženských charisma, který vyzařují a 15leta pro mě nevyzařuje vůbec nic ![]()
Já přiznám, že se mi mladší líbí, a patnáctky mě mohly zajímat kolem mých dvaceti až pětadvaceti let. Ale já ženskou beru jako celek a to i po mentální stránce. Dnes bychom na sebe čučeli jak na Mimoně. Takže s mým stárnutím se posouvá i tato hranice.
No a co se týče vnadné, sexy nalíčené patnáctky. Tak tam může být problém, že ten její věk je nerozpoznatelný a jedině ona na něj může upozornit. Ano, pak to u některých mužů může být o tom sebeovládání, které pudy naprosto potlačí. Chlap se nad tím jen pousměje a jde dál.
Situace se však bude zhoršovat, nastupující AI dá zvrhlíkům do ruky další možnosti. Bohužel společnost vyčkává, co se z toho vyvine, ale pak na to zareagovat už bude příliš pozdě.
@Prelesta píše: Více
Tak oni cílí na ty kolem 55-70 a málokdo nemá břicho. Ty bez břicha svalouši nemusí lovit na netu. Hrané to opravdu není.
@Vodnář-u-Topolu
Problematická „past“: Odpůrci a právníci upozorňují, že lovci často predátory k nezákonnému jednání aktivně dotlačují (tzv. policejní provokace, která je u civilistů nepřípustná). To, co vidíte ve videu, se tedy skutečně stalo, ale bylo to vyvoláno uměle vytvořenou situací.
Reální lidé, reálné chaty: Lovci skutečně komunikují s lidmi, kteří se na internetu pokoušejí kontaktovat děti. Konverzace, které zveřejňují, bývají autentické záznamy z aplikací.
Hlavním důvodem nedůvěry je fakt, že tyto skupiny (včetně Netmory) často odmítají spolupracovat s policií standardní cestou a raději volí veřejné „zostuzení“ na internetu. To vede k otázkám, zda jim jde o skutečné vyřešení problému, nebo o sledovanost a zisk z reklam či příspěvků od fanoušků.
Celkem souhlas. Nejsou všichni stejní, ať už tak, nebo tak. A zároveň se biologie nekryje se společenskými pravidly, která jsme nějak podědili a ani se společenskou vyspělosti, o kterou se snažíme. Máme tu navařený slušný guláš a musíme si s ním poradit.
Lejt do toho ještě wasabi je hloupost. Stejně jako odkývat všechno, jen abych radši nemyslel, nebo se nelišil.
Závěr: Mě tohleto připadá spíš jako hledání záminky určitych lidí, aby si mohli do někoho „hrdinsky“ praštit. ![]()
Máš pravdu, že by i můj nevlastní otec a x dalších se nechalo nachytat.
@nikitice píše: Více
Máš pravdu, že plno chlapů v tom věku břicho má, ale oni ho mají (téměř) stejné. ![]()
A souhlasím s tím, co psal @Diagnoza2:
„Mě na tom nesedí to, že by se s nima chycený predátor v klidu 20 minut vybavoval a nechal se natáčet.“
On čas ukáže, jak to doopravdy je.
@Prelesta No nevím, asi většina chlapů v tomto věku co znám mají podobné. Samozřejmě také znám z fitka i jiné, ale vidím, že mají jiné ruce, nohy.
On tam tam v komentech občas někdo i napíše, že toho chlapa zná nebo i že už přišel o místo apod. On, když tam stojí před firemním autem, tak nemusí mít ani rozmazaný obličej.
@nikitice píše: Více
Tak uvidíme. Třeba to je autentické.
Jak jsem psala, čas ukáže.