Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálně diskuze nezakládám, ale narazila jsem na YouTube na videa kluků, kteří se vydávají za čtrnáctiletou slečnu. Nechápu, že chlap, který má ženu a děti, by šel s tak mladou holkou. Být jeho žena, tak ho asi zabiju. Co teprve dcera ![]()
Divím se i těm chlapům, že se v rámci obhajoby přiznají k dalším průserům úplně cizím klukům, kteří s nimi dělají rozhovor. Hlavně je na těch videích poznají.
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Víš co je na tom nejhorší? Že těm dobytkům se nic nestane. Mají doma dcery, vnučky. A dělají tohle. A když někdo to dá na síť, jako varování, přilítnou tam další, kteří to přehodí na ty holky. Jak mají mít rozum už a tak dál. Třeba třináctiletá hloupoučká holka ještě. Nebo tam začnou vypisovat jaký jsou to stejně kurvičky co si to rozdají se spolužáky na záchodě a jiné hnusy. To jsem fakt viděla.
Zatímco dospělý chlap který má doma rodinu, dobytek co má pár týdnů před důchodem mít rozum asi nemusí. K zblití tohle celý.
@Anna766 píše: Více
Já si říkám a doufám v to, že se to dostane k manželce, dětem. Jsou tam auta jejich, postava a i přes tu mozaiku jsou vidět. Taky podle hlasu. Hrozný dopad pro jejich děti.
@nikitice píše: Více
Nepochybuji o tom, že i tací lidé jsou mezi námi. Ale ty videa mi přijdou hodně divné. Aby to nebylo nahrané jen kvůli sledovanosti, která je mimochodem na slušné úrovni. Tady bych byl s jakýmkoliv soudem velmi opatrný.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Ano, je to nahrané. Nic takového se neděje. Nikdy. ![]()
Tady zase někdo neumí číst. Ale jako kdyby se nikdy nestalo, že někdo vydělává na dobrém úmyslu.
Nevím no, píšou, že to není nahrané. Lákají predátory jako v projektu „V síti“.
No jestli je to nahraný, tak to jsou ti predátoři fakt dobří herci.
Promin, ale tohle je pro mě popírání reality. Popírání toho že jsou predátoři kteri cili na děti. Je toho plno. Je to nebezpečné. A fakt nechápu ze vždycky musí přiběhnout někdo kdo to má zapotřebi rozporovat. A zajímavé je, že téměř vždy je to chlap.
Právě. Tyhle klapky na očích mě fakt štvou.
Mně se na tom taky něco nezdá.
Nepochybuji vůbec o tom, že existují takovýhle úchylové. A že jich není málo. Internet je pro ně „zlatý důl“.
Ale. Už když jsem se dívala na ta videa, tak mě zarazilo, že ti chlapi mají stejná břicha. Ne, že by u nás nebylo hodně pupkáčů v tomto věku, ale aby se sešli zrovna 4 úchylové se stejným břichem
, no, nevím no.
Ten pán v montérkách a zmuchlaném triku na břiše šel takto na rande s mladou dívkou? Chápu, že před manželkou asi dělal, že jede za kšeftem, ale že se cestou nepřevlékl? ![]()
Prostě mi na tom něco „nesedí“. A nejsou to jenom tyto dvě uvedené věci.
@Anna766
Nevím, proč by měl @Vodnář-u-Topolu hned popírat realitu jenom proto, že mu ta videa přijdou divná. Však @nikitice chtěla znát názory ostatních a Vodnář svůj názor napsal. Já s ním souhlasím. Nepopíral existenci úchylů. ![]()
Ano ve společnosti se nachází i lidé, kteří nechápou psaný text. Ovšem za to já nemohu. Pěkný den.
No jo, ale projekt v síti spolupracoval s policií. Tady je absence práva. Pokud je to pravé, pak se mohou díky tomu dostat i do problému. Sice kvůli GDPR jsou obličeje nerozpoznatelné, ale co potom ten slib, že video nezveřejní a nakonec ho zveřejní? Pak se z domnělých pachatelů mohou stát bijci práva a to zcela určitě není pozice do které by se měli dostat. Pak zdánlivě prospěšná činnost může být kontraproduktivní a paradoxně může ještě více ublížit i obětím.