Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak záleží asi na tobě a hlavně dětech, jestli je to tam táhne nebo chtějí tu a tmošku doma. Já si myslím, že pokud je to chata, kde můžete postavit stromeček, ozdobit třeba tím co dům dá, dát tam dárečky, tak proč né..Ale hotel určitě né. To bych raději počkala až po vánocích. Zase jsou jen jednou do roka,tak proč sijeneužít.Celý rok je shon,práce, povinnosti, tak aspoň tua tmošku vánoc bych chtěla. A pak hned může začít veselí.
Já též toužím po vánocíh, klidně na druhý den vypadnout k moři tak na 14 dní..No,ale to se mi asi nesplní. ![]()
Silvestr vůbec neřeším, ten bych nejradši zrušila ![]()
Právě, že máme 2 nabídky, 1. přes Vánoce, a 2. po svátcích. Já bych jela i na Štědrý den, jasně, že malý stromek + dárky s sebou vzít jde. Ještě to promyslíme.
K moři bych na Vánoce asi nejela, i když kdo ví, co bude za takových 15 let, až děti odrostou ![]()
Chtěla bych takto strávit vánoce, někde na horách, sníh, lyže, atmosféra by mi asi nechyběla, ale počkám až děti odrostou, s malýma dětma bych do toho nešla.
Katrinka píše:
Silvestr vůbec neřeším, ten bych nejradši zrušila![]()
Právě, že máme 2 nabídky, 1. přes Vánoce, a 2. po svátcích. Já bych jela i na Štědrý den, jasně, že malý stromek + dárky s sebou vzít jde. Ještě to promyslíme.
K moři bych na Vánoce asi nejela, i když kdo ví, co bude za takových 15 let, až děti odrostou
Jo, pokud máš menší umělý, tak se ti do auta krásně vejde, jinak se taky dá ozdobit menší smrček třeba na zahradě chalupy, popř koupit menší strom v květináči.
Katrinka píše:
Změnu bychom rádi, ale nevím, jak budou reagovat děti, chybějící stromeček + dárky pod ním
Právě mám strach, že ta vánoční atmosféra bude chybět
Ale zase to kouzlo hor + sněhu
Já myslela, že jste zatím bez dětí
. S dětma bych na hory vyrazila, ale 25.12. - pěkně Štědrý večer doma a ráno sbalit a vyrazit. Sama bych nemohla natěšením usnout
.
Být bez dětí, tak to neřeším, a už mám rezervováno ![]()
Máme 2 děti - 3 + 6 let ![]()
My kazdorocne travime stedry den doma a pak odjizdime az do Silvestra na hory a je to bajecne! Proste uhanime za snehem! Nedovedu si stedry den predtavit jinde nez doma, preci jen je s nim spoustu priprav a pak to vsechno pakovat a uhanet jinam, to mi prijde nesmyslene. Uz ted kdyz se balime na cesty, tak je auto narvane az po strop, natoz se stromkem, darky, cukrovim a kdovi cim jeste… Samozrejme pokud nekdo travit klasicky vanoce nemusi, tak to chapu, proste jede kamkoliv svatky-nesvatky ![]()