Neudělání autoškoly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1779
14.12.18 18:35
@Anonymní píše:
@zuzikka Taky bych to ráda vzdala. Vlastně jsem si ten řidičák dělat nechtěla, ale můj táta mě do toho donutil a zaplatil to, tak mi je líto těch vyhozených peněz

A kolik jízd máš za sebou? Manželovi účtovali jen ty co odjezdil a zbytek peněz mu vrátili. Třeba by byli taky tak vstřícní a tvůj špatný pocit by byl trochu menší. Zas je to zkušenost a ta se počítá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.12.18 18:36

Osobně si myslím, že kdo neudělá jízdy na třetí pokus, tak by řidičák mít ani neměl. Já jsem plašan a zvládla jsem to, tak to musí zvládnout každý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.18 18:40

Jízdy jsem udělala až na potřetí :lol: bylo mi 18, nikdy před tím jsem ridit ani nezkoušela a za 28 hodin jízd jsem fakt nestihla vše pobrat. V těch 28 hodinách bylo i 6 hodin na parkovišti, kde jsme se učili rozjíždět. Poprvé jsem nedala jízdy protože jsem musela zaparkovat pozadu- to neumím dodnes, po druhé to byla moje blbost nedala jsem v obytné zóně přednost. A potřetí už to bylo ok. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.18 19:00
@Serpentini píše:
Osobně si myslím, že kdo neudělá jízdy na třetí pokus, tak by řidičák mít ani neměl. Já jsem plašan a zvládla jsem to, tak to musí zvládnout každý :lol:

Hele, nemusi to tak byt. Ja uz mam ridicak pres 15 let, ani jedna nehoda, jezdim skoro denne, jezdim i do zahranici, jezdila jsem i ve vetsich mestech ve Statech (coz teda byl narez, to se priznam :mrgreen: ) a ridicak jsem udelala asi na poctvrte nebo na popate, praktickou cast cili jizdy. :oops: ;) Kdyz natrefis na instruktora, co te nic nenauci a vozis ho jen po polnackach pro material na jeho stavbu cehosi a jeste po tobe rve… Pak jsem se naucila jezdit az s muzem, skoro rok jsem jezdila jen s nim, sama nikdy. Pak jsem jezdila stejnou trasu na cvicak o vikendu rano, kde nikde nikdo, postupne jsem se vyjezdila a ziskala sebevedomi, pak se synem na plavani a dneska uplne v pohode, jezdim sama i do zahranici a troufnu si rict, ze jezdim docela dobre, coz bych do sebe na zacatku vubec nerekla. ;) 8)
Jizdy chteji dobreho instruktora a pak praxi. :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.18 19:04

Já si myslím, že pokud to někdo neudělá na x tý pokus, ať radši vůbec nařídí a dál se o to nesnaží. Je pak za trest se s takovými řidiči potkat. Někdo to v krvi má a někdo holt ne..

• Citovat
  • Upravit
5866
14.12.18 19:18

Jízdy jsem udělala až potřetí, svět se nezhroutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
14.12.18 19:20

ja teda vse napoprve, ale manzel jizdy na poprve a testy dlouho opakoval, urcite aspon 3×. je dysgrafik a dyslektik, takze to nebylo o tom, ze to nevedel, ale spis to v tom neviděl. nakonec to s nejakou pomoci dal. jak, to jsem se radeji neptala, ale ridi dobre a bezpecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
15.12.18 07:19

Se mnou dělal autoškolu jeden pán, tehdy mu mohlo byt kolem 40 let. Když řídil on, brzdila jsem podvedome vzadu nohama, abychom před křižovatkou stihli zabrzdit a modlila se, abych jízdu vůbec přežila 8o Jestli udělal řidičák, nevim, ale doufám, že takovym lidem ho nedají :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
16.12.18 21:20

ŘP by si měli dělat ti, co ho po zralé úvaze chtějí a potřebují a rozhodně by se autoškola neměla nadělit automaticky k 18. narozeninám. To se pak založí do šuplíku a za deset let člověk je, jako by nikdy nejel. Takže je jedno, jestli je člověku v autoškole 20 nebo 50, důležité je to chtít, popasovat se s tím a pak jezdit, jezdit jezdit. Několikrát týdně, dokud se to nedostane pod kůži jako jízda na kole. Líto peněz je špatná motivace a ještě horší je, dělat to na přání druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
30.1.19 16:57

taky jsem si delala papiry vicemene z donuceni v 50letech uz je to horor instruktor toho moc nenaucil potreboval aby jsme si dokupovali jidy je fakt ze tech 28hodin je dost malo nejhorsi je si prikupovat jizdy a neni videt pokrok je to v pristupu ucitele uz je pak clovek hotovy u nas ten komisar to je neco zkousky se jezdi po dvou predem vi komu to da nakonci zkousky ma vyhodnoceni urazi cloveka arogance je to pro cloveka ponizeni me uz rikal chyby ktere jsem neudelala a ze se mam na to vykaslat vyhodil me 4krat posledni kapka byla kdyz mi rekl ze spatne sedim a od toho to vse je na zkousky jsem presla do jine autoskoly do jineho mesta stalo me to dalsi penize 3jizdy a zkouska napoprve jiny pristup perfektni komisar ridicak mam rok apul snazim se jezdit nevzdavejte to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze