Neúplná interrupce léky

Anonymní
18.5.24 16:28

Neúplná interrupce léky

Ahoj stalo se tu někomu ze měl po více než měsíci stále “zbytky” v děloze (plod odesel)? Jak se to dál řešilo? Jak dlouho vas nechal dr čekat? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.5.24 14:17

Hezký den,
myslím, že se tu mohu přihlásit.
Dnes jsem byla na další kontrole, ultrazvuk, kde mi sestřička řekla, že je to přesně 5 týdnů, co jsem si vzala první pilulku.
Před 2 týdny jsem byla na první kontrole, kde stále byla nějaká sraženina, dle jejich slov. Dali mi injekci na dočištění a dnes jsem měla hroznou návštěvu tedy nemocnice. V neděli jsem hodně krvácela z ničeho nic, tak jsem si říkala, jak to je “super” a je to ono. Mýlila jsem se. Koukla na mě jedna doktorka, navrhla revizi, ale raději se poradila s jinou doktorkou. Ta mě vyšetřovala asi 10 minut, ale bylo to jak věčnost. Pak tedy, že se poradí s primářem. To už jsem měla zlé tušení, že se takhle radí.
Bohužel jsem s sebou měla dceru (nemůže teď do školky, manžel je na služební cestě a nikdo neměl čas hlídat) jinak by mě vzali na revizi hned dnes. Díky tomuhle jdu v pondělí, ale tentokrát se moc bojím teda. Ve zprávě mám “Při RCUI možnost vetší ztráty krve” :( to mě vystrašilo tedy.
Navíc prý to v tu neděli, co bylo, se může klidně opakovat a mam hned jet na pohotovost. Akorát tedy manžel až do neděle pryč. Tak se modlím, ať to vydržím do toho pondělí.
Snad vám pomohlo to, že to už vyřeší jen revizí u me alespoň teda. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa