Neurovývojová stimulace

472
21.6.22 17:13

Neurovývojová stimulace

Ahoj. Chci se zeptat jestli tu má někdo zkušenosti s neurovývojovou stimulací? Já se přiznám že jsem o tom nikdy neslyšela. :mrgreen: A abych upřesnila jak jsem na to přišla začnu od začátku. :mrgreen: syn 8 let se narodil o měsíc a půl dříve, z toho důvodu má problémy s mluvením a motorikou. Samozřejmě jsme od malička cvičili Vojtovu metodu, později bobathovu metodu. Jinak syn chodí na logopedickou školu, bohužel se moc nelepší. (Na logopedii chodí od 4 let do školy 1 rok logopedka si ho bere z vyučování 2× týdně). Dnes mi ve škole navrhli že si ho můžou brát 1× týdně na cvičení co se jmenuje neurovyvojova stimulace. Prý to může pomoci i s mluvením. :mrgreen: tak mě zajímají zkušenosti ostatních. Díky všem co zvládli dočíst až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
21.6.22 17:34

Jo, se synem cvicime cca od unora. Nevim, jestli to neco dela, ale cviceni neni nijak slozite ani casive narocne, chce to tak 10 minut denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.6.22 18:00

@beruska9 no syn má právě dost problémy s rovnováhou plus to mluvení no jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.6.22 18:11

@Markuska85 : zrovna rovnovaha se tam trenuje dost naprimo - kecam s tim casem, mame 8.tyden, ale uz syn chodil po svihadle a ted treba skace na jedne noze. Hodne tech cviku je ale takovych neprimych, obcas taky uplne nevim, jak to pomaha, ale trenuje se hodne napriklad ruzne „krizeni“ - spoluprace hemisfer mozku, takze tam to pak jde pres trochu slozitejsi princip, ale ma to byt dobre obecne na vyvoj mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.6.22 18:50

@beruska9 jako kdyby mu to pomohlo s rovnováhou jsem nadšená. On se neudrží ani na jedné noze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.11.24 22:13

@Markuska85 Dobřý den, absolvovali stě neurovývojovú stimulaci? Pomohlo Vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí