Neúspěch v autoškole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@izabe Musis mit 43b z 50b., aby prošla. A jak píše Šmoulice, každá otazka ma jiny počet bodů, na něčem ztratíš 1-2b, za krizovatky 4b. Takze je to hrozně individuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla01 píše: Více
Ja před 30 lety taky neudělala testy, až na podruhé
jízdy hned. Řídím bez nehody a nikdy jsem nedostala ani pokutu
posledních 10 let skoro denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klid. Tohle se stává a nejsi na světě jediná. Já autoškolu dělala na několikrát, než se mi to povedlo, protože jsem hrozný stresař.
Pak trvalo ještě minimálně rok, než jsem za volant sedla sama. Jezdila jsem s tátou, který mě učil, než jsem za volantem získala jistotu a trochu se vyjezdila.
A to, že budeš opakovat testy není konec světa. Zkus se učit z jiných materiálů, kde se neopakují nejčastější otázky.
Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše: Více
Jsou. Ale ztrojnásobili počet a některé ty otázky jsou vysloveně chytáky. Znění stejné ale jednou je tam jedno slovo v záporu a už je jiná odpověď. Člověk musí opravdu pozorně číst a pokud je otázka delší než dvě věty, tak s tím mají lidi problém.
Autorko: nedělej ty testy náhodně ale procvičuj si celé okruhy zvlášť, otázky si seřaď a cvič. Od začátku do konce.
A základ je si přečíst učebnici. Tam je to podstatné, otázky už jsou jenom o praktických důsledcích vyvozený z toho co máš umět z teorie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
tak jasně, že jo. I její syn. Vždyt je to Lucena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkouška je od slova zkoušet.
Je to jako každá jiná zkouška, naučit se a zapomenout.
Já řidičák mám necelých 20 let ale jezdím cca 1× -3× ročně, vždy když je potřeba tak se učím rozjíždět a značky si už nepamatuju vůbec, okoukávám to tak nějak od ostatních jak jezdí. Jezdím pomalu, sem tam někdo zatroubí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HornyHippo píše: Více
Já včera potkala na cestě takovou paní, která úplně neovládala značky a najela z křižovatky do mého pruhu do protisměru. Kdybych nezareagovala já tak jsme v sobě, protože ona ani nehla brvou, jen se pak smála když jsem na ni troubila
to je fakt sen potkat na cestě takové lidi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn udělal vše napoprvé, ale dceři se stalo při teorii úplně to samé, taky šlo o jednu otázku, kterou si opravovala z původní dobré odpovědi, po 2. to udělala!!!
Ale neudělala ani na 3. pokus jízdy, poprvé ji nechali jet docela dlouho, podruhé ji vykopli hned, protože zapomněla odbrzdit, zaplatila si pak i kondiční jízdu, ale po 3. ji řekli, že jela sice pěkně, ale za volant ještě není zralá, tak nevím, no, dost ji to vzalo…
My rodiče nemáme auto, ani řidičáky a z obou stran rodiny neřídí ženy po několik generací, řekla
bych od dob, co auta jezdí a to i když některé i ten řidičák měly. Přiznávám, byla
jsem tedy vnitřně skeptická, že by se zrovna naše dcera z tohoto zvládla vymanit, ale snažili jsme se ji tímto nezatěžovat a maximálně ji podpořit, teď ale nevím, co dál, cca 20 000,– pryč a nic, ale pravda, lepší, než aby se vrhla za volant nezralá a zabila sebe nebo někoho jiného…
- Citovat
- Upravit
Jinak normálně budeš mít plný počet pokusů na jízdy, noc sis neubrala, ale jsou tam opravdu velmi přísní a bohužel stresaři, třeba jako moje dcera, to odnesou, syn měl vždy vše na háku…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jenže pokud stresař začne zmatkovat za volantem, tak může ohrozit další nevinné lidi. Takže je dobře, pokud takový člověk nedostane řidičák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla01 píše: Více
To se bude dneska dobře spinkat. Tak si trošku pohonit triko, zamoralizovat si, ponížit druhého… to je lepší než wellness že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Ona učila jezdit inspektora. Myslela jsem, že Chuck Norris je mrtvý a on je na emiminu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit