Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
je to dost možné, že je to psychické. U lékaře jsi byla?
Nazdar Heduš ![]()
Založila sis nový profil?
Ale jinak je, koukám, vše při starém ![]()
no pokud jsi byla na gastroskopii a vše v pořádku, tak je to s největší pravděpodobností v hlavě, což ty, Heduš, nechceš slyšet.
Tak sama píšeš, že trpíš psychyckými problémy, tak co by ti na to měli dát, když ti nic nenašli? ![]()
Tak teď jsem musela hledat tady na emiminu, kdo je Heduš a ona je na to dokonce vlastní diskuze, no já zírám ![]()
Není to slinivka zánět, rakovina? Když mě bolí levá strana v boku? Brali mi krev na cukr a nic
@topazio už jste trapní s tou duševně nemocnou Heduš. Moje verze zní že má rakovinu. Tu dnes rádi lékaři dělají ze nevidí a záměrně nijak neléčí.
Zakladatelko, promiň že tak necitlivě. ale bohužel se řítíme zpět do komunistického režimu a tam se v nemocnicích vesměs jen umíralo..léčby neprobíhají již vůbec, dá se říct.
@topazio už jste trapní s tou duševně nemocnou Heduš. Moje verze zní že má rakovinu. Tu dnes rádi lékaři dělají ze nevidí a záměrně nijak neléčí.
Zakladatelko, promiň že tak necitlivě. ale bohužel se řítíme zpět do komunistického režimu a tam se v nemocnicích vesměs jen umíralo..léčby neprobíhají již vůbec, dá se říct.
@Aloha913 píše: Více
Ještě jednou, prosim, napotřetí to možná bude ne tak hloupy příspěvek ![]()
Ahoj pořád mě bolí břicho, jako když jsem nafouklá, břicho mě občas bolí i na dotek jako čert, stolice se střídá zácpa, průjem, ale pořád to cítím začínám už plašit že mám nemocné střeva trpím psychickými problémy tak jestli to má vliv?