Problém s velikostí mého penisu (erekcí)

Anonymní
12.7.24 00:50

Problém s velikostí mého penisu (erekcí)

Přeji všem krásný den,
Je mi patnáct let a, jak jsem již psal mám problém s erekcí. Je to asi dva až tři měsíce kdy mi začal problém s erekcí, a to myslím, tak že před těmi třemi měsíci můj penis měl kolem 17ti do 18ti cm. Bohužel teď má maximálně 15 cm a to je maximum někdy jen 14 cm vůbec nechápu čím to může být způsobeno jelikož jsem nic nezměnil. Tak se obracím na poradnu, protože problém stále převažuje a já se začínám obávat. Pokud s tím máte zkušenosti nebo se tu najde nějaký doktor, tak ho prosím aby mi pomohl. Předem děkuji a přeji vám krásný den.
PS: Vůbec nevím do jakého tématu tohle založit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31246
12.7.24 02:40

A to máš pocit, že ti zmizela část penisu, nebo tě děsí že už nemáš takovou erekci? :nevim: :D Za prvé nepribral si? Za druhé logicky čím lepší erekce, tím bude dosahovat maximálních rozměrů. No a i erekce je velmi spjata s psychickým rozpoložením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
12.7.24 07:14

To bude tím, že jsi penis ty sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 07:23

Jako nevím, ale děti v dnešní době a věku 15 let nepíší PS: :mrgreen: :mrgreen: mám doma dvě odrostle a opravdu nepíší jako my “boomři” jak říkají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ruzzicka
12.7.24 08:16

Změny v erekci a velikosti penisu mohou být způsobeny mnoha faktory, včetně stresu, hormonálních změn nebo dočasných zdravotních problémů. Doporučuji konzultovat svůj problém s lékařem, který může provést vyšetření a poskytnout konkrétní rady nebo léčbu. Je důležité nezůstávat s těmito obavami sám a vyhledat odbornou pomoc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex