Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A to máš pocit, že ti zmizela část penisu, nebo tě děsí že už nemáš takovou erekci?
Za prvé nepribral si? Za druhé logicky čím lepší erekce, tím bude dosahovat maximálních rozměrů. No a i erekce je velmi spjata s psychickým rozpoložením ![]()
Jako nevím, ale děti v dnešní době a věku 15 let nepíší PS:
mám doma dvě odrostle a opravdu nepíší jako my “boomři” jak říkají ![]()
Změny v erekci a velikosti penisu mohou být způsobeny mnoha faktory, včetně stresu, hormonálních změn nebo dočasných zdravotních problémů. Doporučuji konzultovat svůj problém s lékařem, který může provést vyšetření a poskytnout konkrétní rady nebo léčbu. Je důležité nezůstávat s těmito obavami sám a vyhledat odbornou pomoc.
Přeji všem krásný den,
Je mi patnáct let a, jak jsem již psal mám problém s erekcí. Je to asi dva až tři měsíce kdy mi začal problém s erekcí, a to myslím, tak že před těmi třemi měsíci můj penis měl kolem 17ti do 18ti cm. Bohužel teď má maximálně 15 cm a to je maximum někdy jen 14 cm vůbec nechápu čím to může být způsobeno jelikož jsem nic nezměnil. Tak se obracím na poradnu, protože problém stále převažuje a já se začínám obávat. Pokud s tím máte zkušenosti nebo se tu najde nějaký doktor, tak ho prosím aby mi pomohl. Předem děkuji a přeji vám krásný den.
PS: Vůbec nevím do jakého tématu tohle založit