Neustálá bolest hlavy (2 roky)

42
20.9.22 19:40

Neustálá bolest hlavy (2 roky)

Všechny zdravím. Chci se poradit. Už necelé dva roky mě skoro každodenně( podotýkám, že většinou ne příliš intenzivně) pobolívá hlava. Většinou je to jenom na jedné straně, ale občas na obou, a skoro vždycky je to okolo oči nebo spánků. Doktorů jsem za tu dobu obletěl horu, včetně neurologa. Ale na nic mi nepřišli. Jediný co jsem od nich zjistil že to bude buď CHTB(chronická tenzni b. hl) anebo to může mit souvis s očima. Mám krátkozrakost takže to asi tím být může. Každopádně podotýkám, že jsem vášnivý hráč PC her takže může to taky souviset? Dík za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2405
20.9.22 19:53

Bolest hlavy na jedné straně, zvlášť kolem očí a spánku, většinou znamená migrénu. Ale ty jsou někdy hodně intenzivní. Každopádně, určitě v tom hraje velkou roli tvůj životní styl. Omez čumění do monitoru a vyraž občas ven na vzduch. A dojdi si na oční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.9.22 19:56

@Roxy ivka No hele migréna by asi byla silnější bolest. Dík moc. Posnazim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24681
20.9.22 19:56

No určitě to souviset může. Prostě ty oči příliš namáháte. Zkuste vydržet týden bez PC a chodit ven. Třeba budete mile překvapen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
20.9.22 20:00

Musíš si vybrat jestli bolí hlava tebe nebo údajného syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.9.22 20:01

@mamule42 Milá boubelata damo. Napadlo vás třeba že oba dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
20.9.22 20:03

Mně napadlo že si hypochondr ty boubelatý muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.9.22 20:08

@mamule42 Tak to já možná jsem to nevím. Ale ono je to docela otravný tak dlouho v podstatě v kuse tak jsem se zkusil poradit tady což mi už několikrát pomohlo. Když nepočítám váš komentář, zatím jsem rád za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9179
20.9.22 20:18
@JRK8 píše:
Všechny zdravím. Chci se poradit. Už necelé dva roky mě skoro každodenně( podotýkám, že většinou ne příliš intenzivně) pobolívá hlava. Většinou je to jenom na jedné straně, ale občas na obou, a skoro vždycky je to okolo oči nebo spánků. Doktorů jsem za tu dobu obletěl horu, včetně neurologa. Ale na nic mi nepřišli. Jediný co jsem od nich zjistil že to bude buď CHTB(chronická tenzni b. hl) anebo to může mit souvis s očima. Mám krátkozrakost takže to asi tím být může. Každopádně podotýkám, že jsem vášnivý hráč PC her takže může to taky souviset? Dík za všechny odpovědi.

Ahoj, mě bolela hlava cca 7 let, někdy takové bolesti, že jsem ani do školy nemohla… Taky oběhaná všechna vyšetření a závěr nejspíše taky tenzní cephalea. Z jiných důvodů jsem pak začala brát antidepresiva a bolest mě téměř přešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.9.22 20:21

@Lollitka díky moc za zkušenost :palec:. Antidepresiva doufám nebudu potřebovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.9.22 20:24

Ahoj, taky jsem bojovala s bolesti jedné strany hlavy a oci. U pc jsem netravila moc casu. Ale ukázalo se, ze je to od krcni patere. Pomohla mi fyzioterapie a od té doby hlava neboli. Tuk tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.9.22 20:28

@Elektra Hele krční páteř mě taky napadla i proto že asi už jenom u toho sezení u počítače+mám sedave zaměstnání není pro to ideální. Můžu se zeptat, jak probíhala vaše fyzioterapie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
20.9.22 20:30
@JRK8 píše:
@Lollitka díky moc za zkušenost :palec:. Antidepresiva doufám nebudu potřebovat :D

Tak ony to nemusí být přímo antidepresiva, mně například hrozně moc pomáhá na migrénu L-Tryptofan, který je volně prodejný. Je to něco jako hormon štěstí, který máme už v sobě, takže žádná chemie a můžu ho brát v pohodě preventivně každý den. Je určený na nervy a uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.9.22 20:33

@Roxy ivka tryptofan? Dobře zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.9.22 21:19
@JRK8 píše:
@Elektra Hele krční páteř mě taky napadla i proto že asi už jenom u toho sezení u počítače+mám sedave zaměstnání není pro to ideální. Můžu se zeptat, jak probíhala vaše fyzioterapie?

No byla to nahoda, sla jsem tam s blokaci SI, proklepli mě celou a zjistili i ten krk. Ze mě boli hlava jsem jim nerikala. Takže mi dali cviky, hlavně protahovaci a jednou měsíčně docházím na to fyzio. prokrupnou mě, protahnou, dostanu nejakej novej cvik a jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí