Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkus googlit „hyperaktivni mocovy mechyr“ a uvidis, jestli to s tim nemuze souviset. Neuvadis vek, situace, kdy se ti to stava, muze to myt spoustu duvodu. Od stresu az po spatny toaletni papir.. a pokus jsi byla jen u praktika, tak odbornost na toto je urologie a nefrologie, kde by stanovili dalsi postup a vysetreni.
@Anonymní píše:
Zdravím holky, já vlastně ani nevím jak mám tohle popsat a vysvětlit.. už je to opravdu nějakou dlouhou dobu, kdy mívám problémy s častým močením a výtokama atd atd.. výsledky jsem měla vždycky dobré a řeším to stále dokola, jakože ledviny ani močák mě nebolí vůbec, ale spíš opravdu chodím často čůrat, neštípe to, ale spíš je to občas fakt dost nepříjémné no a to na co bych se chtěla zeptat, nevím opravdu jak to vysvětlit
Mám některý den, kdy mám takový tlak ve vagíně a dost mě ta vagína bolí a je to strašně ale strašně nepříjemný a to čůrání ten den vždycky bolí a chodím čůrat skoro pořád ten den a já fakt nevím jak se toho tlaku mám zbavit
Nezažily jste to taky někdo nebo něco podobného?
Fakt nevím jak to vysvětlit![]()
Opravdu není tohle sranda, ani nic podobného, ale to já fakt nechápu co to je a nikdy jsem se na to nezeptala nikoho
Ahoj, já sice nemám výtoky, ani tlaky v pochvě, za to na wc lítám pořád. Já mám diagnostikovaný hyperaktivní močový měchýř, léčím se na urologii. Můžeš mrknout tady a tam taky najdeš orientační test, jestli se tě hyperaktivní močový měchýř může týkat: https://www.musimcasto.cz/
Hele já to takhle měla u vaginální bakteriozy, ale jestli na gynde vše ok ![]()
Zdravím holky, já vlastně ani nevím jak mám tohle popsat a vysvětlit.. už je to opravdu nějakou dlouhou dobu, kdy mívám problémy s častým močením a výtokama atd atd.. výsledky jsem měla vždycky dobré a řeším to stále dokola, jakože ledviny ani močák mě nebolí vůbec, ale spíš opravdu chodím často čůrat, neštípe to, ale spíš je to občas fakt dost nepříjémné no a to na co bych se chtěla zeptat, nevím opravdu jak to vysvětlit

Mám některý den, kdy mám takový tlak ve vagíně a dost mě ta vagína bolí a je to strašně ale strašně nepříjemný a to čůrání ten den vždycky bolí a chodím čůrat skoro pořád ten den a já fakt nevím jak se toho tlaku mám zbavit
Nezažily jste to taky někdo nebo něco podobného?
Fakt nevím jak to vysvětlit
Opravdu není tohle sranda, ani nic podobného, ale to já fakt nechápu co to je a nikdy jsem se na to nezeptala nikoho