Bolestivé záněty močáku se stále vrací

4100
3.3.20 09:10

Neustále bolesti, zá

Zdravím, prosím o rady, jak ven z kruhu..
Vždycky jsem trpěla na záněty močových cest (ale tak 3× to do roka), po nich záněty gynekologické, pak těhotenství, klid, zánět max 1× do roka.
Nyní se v tom plácám.. 9/19 zánět močáku a atb, 10/19 to samé, 11/19 to samé, vždy moč na kultivaci s nasazením atb a po dobrání znovu moč na kultivaci - čistá. Do měsíce potíže zpět. Na urologii od prosince nasazen preventivně Furolin po styku, 3 měsíce klid a teď znovu.. Takže opět ATB. Já už to nechápu, dělám všechna preventivní opatření před-po styku, oblékám se tak teple jak snad nikdo v mém okolí :? kapu si lichořeřišnici, beru manosu, brusinky, vše vyzkoušeno.. Piju 3l denně. Druhá věc co mě trápí je asi rok (poslední dobou každodenní, dřív to tak často nebylo) bolest pravého podbřišku - od místa slepáku přes bok až po pravé žebro (jakoby do ledviny v boku). Několikrát vyšetřeno, asi 5× děláno sono, rtg, brána krev, moč - vždy v pořádku. Takže nikdo nic neví, snad od zad? Snad srůsty po SC? Nikdo neví určitě co to je.. Viděli mě na chirurgii (při akutních bolestech), na neurologii, urologii (dělána kdysi cytoskopie, teď jsem na ní za měsíc objednána znovu), gastroenterologii (dělány testy na lepek - negativní, dělána gastroskopie), gynekologii (stěry na mykoplazmata a ureoplasmata, chlamidie negativní), fyzioterapii i praktik samozřejmě. Manželova moč na kultivaci negativní.
Jsem z toho zoufalá, dost mě to omezuje v běžném životě. Nyní čekám na výsledky imunologie - budou za 3 týdny. Už mi je dělali jednou asi před 3 lety a byla jen lehce snížená buněčná imunita, teď jsem byla na jiném pracovišti a paní doktorka brala opravdu hodně krve i na podrobnější vyšetření, tak jsem zvědavá.
Je mi 33 let, takže mě to dost frustruje..
Zvažuji TČM, na kineziologii jsem chodila, ale bez většího úspěchu..
Prosím, máte-li někdo radu, jak z toho ven, čím si pomoci.. uvítám každou radu :kytka:

Příspěvek upraven 03.03.20 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4100
3.3.20 09:12

@admin prosím o opravu nadpisu - Neustále bolesti, záněty stále dokola.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
3.3.20 09:14

@Kolarkaa zakopaný pes bude u manžela, jeho hygiena - ruce, ústa, penis - jeho nemoci - zaměřte se tímhle směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.3.20 09:22

@stinga myslis? Pred stykem se vzdy umyje, v tomto je cistotny.. pouzivam safforellu na intim, a on si s ni myje penis take.. ta jedina mi pomohla pri gynekologickych zanetech kdysi a i dr na urologii rikal, at pouzivam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
3.3.20 09:40
@Kolarkaa píše:
@admin prosím o opravu nadpisu - Neustále bolesti, záněty stále dokola.
Děkuji :kytka:

Dobrý den.

Opraveno. Může být? ;-)

Hezký den! :mavam:

Petra

PS: Upřímně přeji, ať se vaše zdravotní potíže brzy vysvětlí a následně i vyléčí! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.3.20 09:41

@admin dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.3.20 10:00

Zkusila bych vyšetřit i sperma manželovo, nikdy nevíš. I tam může být nějaká infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.3.20 10:07

@KamisB to mě nenapadlo. Praktikujeme sice přerušovanou soulož, ale pár kapek se uvolní i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.3.20 10:09

A to bolest pravého podřišku až do žeber? Ptala jsem se dr na chronické slepé střevo, prý neexistuje.. fakt mě to obtěžuje - bolest téměř denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
3.3.20 10:41

@Kolarkaa i ruce a ústa si myje důkladně?
znám podobný případ - a skončilo to tím, že paní cca 50 ukončila sex s manželem úplně - a byla zdravá,
ale není to řešení pro každého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.3.20 11:05

Zkoušela jste Urovaxom? Na posílení imunity? Stran těch bolestí břicha by určitě šlo provést diagnostickou laparoskopii, aby se do toho břicha vyloženě podívali, ev. při tom i slepák vyndali. TCM bych určitě zkusila, kdyby to pomohlo, bylo by to super. Pak mi ještě napadá nepoužívat tapmony, nosit jen bavlněné kalhotky, ideálně je i žehlit, nenosit tanga, krémy Vitagin C, Ellen krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.3.20 11:21
@Venceslavka píše:
Zkoušela jste Urovaxom? Na posílení imunity? Stran těch bolestí břicha by určitě šlo provést diagnostickou laparoskopii, aby se do toho břicha vyloženě podívali, ev. při tom i slepák vyndali. TCM bych určitě zkusila, kdyby to pomohlo, bylo by to super. Pak mi ještě napadá nepoužívat tapmony, nosit jen bavlněné kalhotky, ideálně je i žehlit, nenosit tanga, krémy Vitagin C, Ellen krém.

urovaxom jsem měla před lety, docela pomohl, teď mi ho nasadí taky, ale čekají na výsledky té imuno.
Laparoskopie je ve vzduchu, ale já se strašně bojím narkozy a jsem srab prostě na to no.. ale vím o ní, mysím na to…
Napadlo mě ještě wobenzym, ale já nevím, spíš střílím od boku, co bych ještě mohla..
Vitagyn C jsem taky zkoušela, kalhotky žehlím, používám jen bavlněné, tanga nesnesu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.3.20 11:34

@Kolarkaa wobenzym bych zkusila, je to drahý, ale kdyby pomohl… Držím palce, asi je teď prostě horší období, až nasadí ten Urovaxom, třeba to zase dobře zagunguje a bude na nějakou další dobu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.3.20 11:49
@Venceslavka píše:
@Kolarkaa wobenzym bych zkusila, je to drahý, ale kdyby pomohl… Držím palce, asi je teď prostě horší období, až nasadí ten Urovaxom, třeba to zase dobře zagunguje a bude na nějakou další dobu klid.

děkuju moc, za rady i podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.3.20 12:00

@Kolarkaa proc řekla že chronický slepak neexistuje? Mně ho právě kdysi kvůli tomu vyoperovali 8o.

Taky bych zkusila prelecit manžela, treba příznaky nemá.

Nemuzes mít ty bolesti od zad? Ze by se to treba retězilo od kostrče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí