Neustálé intimní potíže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
24.1.21 15:35

@Luc-1 děkuju moc! Myslím, že bych mohla mit podobný problém jako ty, vyzkouším ten kočičí dráp, a taky uvidím, co mi řekne nová gynekoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luc-1
24.1.21 15:47

@Ivcos prave myslim ze to bude totozny problem. Jinak ja novou gyn ani sehnat nemohla nikdo nebere pokud dr stavajici mam a nestehuju se

• Citovat
  • Upravit
2247
25.1.21 16:30

Je to hrozný boj někdy. Ten enterococcus je potvora. On tam normálně je, ale minimálně. Jak se pomnoží víc, tak je to na pepku. Nedělá se na to autovakcína? Ta by taky mohla pomoct, spíš dlouhodobě než akutně. A laktobacily vaginálně. Sežerou tam ty enterokoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luc-1
25.1.21 19:30

Dela se autivakcina ale mi drxrekla ze si moc vymyslim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
170
26.1.21 19:03

Ahoj, já taky dlouhodobě řešila takovýhle problémy, včetně pocitu píchnutí v oblasti konečníku, bolestivá ms. Od svědění atd mi pomohlo brát Femi Vaxinum Neo a Urivac, jsou to bakteriální lyzaty, tříměsíční kůra. Ale bolestivá ms a píchání zůstaly a ve čtvrtek jdu kvůli podezření na endometriózu na laparoskopii. Určitě se nenech odbyt, držím palce, ať ti nový Dr pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.21 10:09

Ahoj holky, tak se hlásím s výsledkem… nová paní doktorka příjemná, milá… udělala všechna základní vyšetření a hned také kultivaci. Dneska jsem si volala na výsledky a prý tam mám laktobacil :nevim: To mi řekněte, že tamten doktor to nepoznal. No četla jsem, že většinu doktorů ty laktobacily ani nenapadnou, protože to není tak časté jako např. Kvasinky… tak mi poslala antibiotika a k tomu si mám koupit clotrimazol a uvidíme. Jinak koupila jsem si taky tu vilcacoru a zdá se, že se to krapet zlepšilo, pár dní jsem měla minimální příznaky, pak se to bohužel zase trochu zhoršilo, ale co bych čekala, za týden zázraky :D no tak doufám, že tohle mi už pomůže a budu mít pokoj. Jinak chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli má na laktobacilózu vliv i strava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luc-1
8.2.21 15:57

Nebo ten lactobacil povazoval za standard co tam, ma byt v prirozenem prostredi, kombinace kociciho drapu a antibiotik urcite zabere, u me to bylo fakt jediny co zabralo vic nez atb. Pouzivala jsem ho tak 1,5 mes
Jinak priznaky ja mam obcas ne uplne vonavy vytok a asi je to proste cyklem protoze kultivace cista je fakt ze uz ale malokdy. Drzim pesti

• Citovat
  • Upravit
nni
1
11.10.22 08:55

Ahoj Ivcos, je to už dávno, co jsi psala, ale zkouším se zeptat, jak jsi dopadla? Řeším dlouhodobě něco podobného (taky nakonec asi laktobacily), pomohla ta antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí