Neustále návštěvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.20 22:38

@stinga jako jo k dítěti se chová moc hezký, ke mě se taky nechová nějak špatně když teda nepočítám to s těmi kamarády.

• Citovat
  • Upravit
5487
5.9.20 23:01

Jinak se chová hezky?? Vždyť píšeš, že tam jsou každý den!! To tě vytáčí jen 1× denně tak cca 3h, to je fakt zlatej :roll:.. NORMÁLNÍ člověk se denně nekýbluje k někomu s miminkem! Když mají pocit, že u vás je větší pohodlí než v hospodě, tak holt nebude. :mrgreen: Akorát to může znamenat, že on do té hospody bude chodit s nimi taky denně. Pořídila sis dítě s nedospělým jedincem, chyba no.. :nevim: Neumím si představit, že bych tu měla DENNĚ nějakou návštěvu 5 kámošů, by mi hráblo za 3 dny nejdýl 8o :cert: Jsou to sobecká hovada bez špetky taktu. Oni i ten tvůj borec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.9.20 23:31
@Anonymní píše:
@Renca8 já jsem se ptala proč nejdou do hospody, ale přítel říká že mají u nás větší pohodlí. A něco podobného jsem příteli návrhla, ale být je jeho a on říká že k němu budu chodit jak chtějí oni. Ale na mě a na dítě vůbec nehledí.

No přítel je očividně děcko. Ale tos věděla už dříve. On se nezměnil. Proč by se měnil kvůli dítěti? To sis měla uvědomit dříve a nečekat, že se změní. Máš dítě s dítětem, super výběr tatínka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
5.9.20 23:35

To bych nedala ani nahodou. Jsi hodna, az jsi blba, s prominutim :nevim: co s nim, nevim. Ale divim se ze aspon ti jeho “kamosi” nemaj rozum. Dyt tohle je uplne pro me nepochopitelny a v zivote bych se den co den nekyblovala k nekomu s miminem. Ale tak ja mam mozek a zbytky slusnyho chovanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
6.9.20 00:39

Prestala bych se uklizet jinam ve vlastnim byte. Jsou to vsechno ignoranti, kdyz se denne sackujou nekam, kde je dite. Pokud by nezabralo, hele lidi, potrebujeme s ditetem klid, chodte jen v sobotu, tak bych si s tim vresticim ditetem sedla k nim do mistnosti. Jako co. A jestli na to mas koule, tak i nakoj. Nekdo ma zvetseny, tmavy dvorce, to pak vydrzi malokdo. A jestli te chlap behem tvych pokusu bude posilat pryc, tak bych se ani nehla a klidne se pohadala. Ty rodinu nenicis, to on a jeho kamosi. A at si to male uklidni sam. Asi ho moc nezapojujes kdyz ma energii na to mit navstevy kazdej den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.20 06:33

Promiň ale přítel je idiot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12553
6.9.20 06:48
@terien píše:
Takže si vybral kámoše? O čem se s ním chceš dál bavit?

Presne to neni blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.20 06:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.9.20 06:59
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si k vám pro rady a názory, podle přítele jsem totiž hysterká. S přítelem spolu máme malé miminko (8měsíců). Jsme spolu 4 roky, dříve jsme bydleli v anglii, kde jsme moc kamarádů neměli. Teď jsme zase v čr, ale hrozně toho lituju, přítel ma 5 kamarádů ( tři ženský a dva mužský), problém je že u nás neustále jsou. Jsou u nás každý den, dělali hluk, a často mi tak budí dítě, dělali bordel, který sice přítel úklidi ale třeba až za týden. Přítel ví jak mě to trápí, ale říká že to moc přeháním, že jak máme teď dítě tak je že mně hysterká. Nejvíc mi vadí že každý víkend pijí, pijí i dnes. Malý mi tady hodiny brečel, já jsem teda nikomu nic neřekla, když jsou opilí tak se s nimi nebavím. Samozřejmě jsem ale příteli řekla, a teď mi promiňte to slovo se.. jak pijí. Ale přítel říká že je to v pohodě, když pije jen o víkendu.

No pane jo teda! tak to bych nesnesla, tvůj chlap je buran. A jeho kamarádi taky.At si táhnou jinam třeba k někomu z těch jeho kamarádů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
6.9.20 07:21

Je jich 5, tak se muhou s hostovanim stridat. Ale to nikdo z nich nebude chtit, doma si delat bordel, nejspis bydli u rodicu, ti by jim to netrpeli :?. U vas pijou, protoze je to levnejsi, nez kdyby stejne mnozstvi platili v hospode. K tomu servis, pohodlicko. Je jich proti tobe 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
6.9.20 07:37
@mamina89 píše:
No přítel je očividně děcko. Ale tos věděla už dříve. On se nezměnil. Proč by se měnil kvůli dítěti? To sis měla uvědomit dříve a nečekat, že se změní. Máš dítě s dítětem, super výběr tatínka :zed:

To jsi jí výborně poradila :roll: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
6.9.20 08:41

Já jsem introvert a mít tu denně někoho bych nepřežila. Každým dnem čekáme mimčo a manželovi jsem řekla, že tu nechci mít denně někoho. U nás to tak naštěstí nefunguje, ale je mi jasné, že ze začátku se bude chtít každý podívat, ale nemůže to tak fungovat pořád.

Být na tvém místě, tak si naposled zkusím s partnerem promluvit. Jasně mu vysvětlit, že takhle teda ne. Že on je otec od dítěte a nebude denně chlastat a tahat si tam kamarády. Že začne fungovat s tebou a pomáhat ti. Když by to nezabralo, tak bych klidně nastoupila před jeho kamarády a zeptala se jich, jestli jim není blbý tam denně vysedávat, když máte dítě, že si to nepřeješ. :nevim: Třeba to dokde aspoň kamarádům a ten tvůj se trochu vzpamatuje. Když ne, tak bych začala řešit stěhování. V tomhle se nedá žít a nemůže v tom vyrůstat dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21206
6.9.20 08:51

Bylo by mi u pudele, co si o mne mysli banda nezralych ozralu. Priteli bych oznamila, ze odted ma dite prednost a k vam uz chodit nebudou.

Jo a „hysterka“ oznacuji chlapi chovani zen, co se jim nelibi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
6.9.20 09:40

Udelala bych mu scenu pred nema az by zase prisli a jim bych nadala, jestli jim neni blby chodit na vecery k rodine. Taky bych si sedla s rvoucim miminem za nema do obyvaku, aby se jim dobre vykladalo… Je to sobecky rict ti ze byt je jeho byvh se vypakovala at si byt necha ze si necham dite kdyz ocividne na vas kasle. At si chodi do hospody nebo on k nim dom, at si najdou jinou domacnost kde si udelaji sedanky vsak jich je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.9.20 12:34

Takhle časté návštěvy by mi vadily teda hodně i ve chvíli, kdy by v tom nefigurovalo dítě, natož pak v tvé situaci. Přítel s kamarády budou pěkní sobci, já bych v tom žít nedokázala, nemůžeš být tolerantní jen ty, musí se snažit i druhá strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný