Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A proc pijou u vas doma? To by me taky vadilo..je sobeckej je to snad pochopitelny proc to vadi. Kasle na vas
U nas byli takovy pokusy..ale zatrhla jsem to, at si prijde kdo chce ale po 6hodine,,vecer,, uz at sem nikdo nechodi…dela se vecere, koupani atd..klasickej kolotoc. Taky mam male dite.
@Renca8 já jsem se ptala proč nejdou do hospody, ale přítel říká že mají u nás větší pohodlí. A něco podobného jsem příteli návrhla, ale být je jeho a on říká že k němu budu chodit jak chtějí oni. Ale na mě a na dítě vůbec nehledí.
Super přítel
Jestli tu máš třeba rodinu, tak se uklid k nim, třeba mu to dotece
@Anonymní píše:
@Renca8 já jsem se ptala proč nejdou do hospody, ale přítel říká že mají u nás větší pohodlí. A něco podobného jsem příteli návrhla, ale být je jeho a on říká že k němu budu chodit jak chtějí oni. Ale na mě a na dítě vůbec nehledí.
tak to bych také nesnesla, nejsi hysterka, přítel je divný a jeho kamarádi sobci, nasaď nějaké silnější páky, abys tyto návštěvy eliminovala, to je docela nehorázné a divím se, že to těm „návštěvám“ není trapné - kolik jim je let? 19?
Tak tomu bych udělala hodně rychlý konec
Můj manžel má taky rád návštěvy plus jeho rodiče si sem chodili jak se jim zachtělo…v šestinedělí jsem se vzbudila po šílený noci s malou totálně vyřízena a : za pět minut je tady táta..
Takže jsme si hodně rychle vysvětlili, že takhle teda určitě ne… Teď už se mě přítel vzdycky dopředu ptá a když tu nikoho nechci, jdou jinam. Hysterka určitě nejsi!!
Bez dítěte v pohodě, s dítětem bych tam nebyla. Hysterická nejsi, naopak si zbytečně hodná. To by mohlo manžela zkusit jenom napadnout… Na tvém místě bych mu dala vybrat a když si vybere chlastacky s kámošema, tak bych se sebrala a odstěhovala.
@stinga já popravdě nevím jaké, příteli jsem několikrát řekla jak mi to vadí a proč. Je jím 28,27,25,24,22.
@Lumíkovec já jsem mu dála vybrat, on jenom řekl že chci rozbít rodinu kvůli blbostí.
@Anonymní píše:
@stinga já popravdě nevím jaké, příteli jsem několikrát řekla jak mi to vadí a proč. Je jím 28,27,25,24,22.
tak to už by ti lidé měli mít rozum, když ho nemá tvůj přítel - a jinak se chová k tobě a k dítěti jak? pomoc v domácnosti, s dítětem, financování?
Bych je vypakovala až by jim byly dveře malý a chlapa s nima jestli by se mu to nelíbilo. ![]()
Kdyby to bylo 1× měsíčně, tak dejme tomu ok, ale každý víkend? To fakt nejsi hysterická, spíš jemu ještě nedošlo, že je teď táta…
Já bych si s nimi příště sedla, nalila si sklenku a až miminko začne plakat, tak bych tam poslala jeho
Prostě bych jeden večer stávkovala a ať si poradí… ![]()
@Anonymní píše:
@Lumíkovec já jsem mu dála vybrat, on jenom řekl že chci rozbít rodinu kvůli blbostí.
No tak si vybral. Já na tvém místě bych si zabalila kufry a zařídila si jiné bydlení. Buď mu docvakne, že pro tebe je to opravdu zásadní problém a srovná se nebo je to deb. l a co s ním…
@Anonymní píše:
Takže si vybral kámoše? O čem se s ním chceš dál bavit?
Ahoj, jdu si k vám pro rady a názory, podle přítele jsem totiž hysterká. S přítelem spolu máme malé miminko (8měsíců). Jsme spolu 4 roky, dříve jsme bydleli v anglii, kde jsme moc kamarádů neměli. Teď jsme zase v čr, ale hrozně toho lituju, přítel ma 5 kamarádů ( tři ženský a dva mužský), problém je že u nás neustále jsou. Jsou u nás každý den, dělali hluk, a často mi tak budí dítě, dělali bordel, který sice přítel úklidi ale třeba až za týden. Přítel ví jak mě to trápí, ale říká že to moc přeháním, že jak máme teď dítě tak je že mně hysterká. Nejvíc mi vadí že každý víkend pijí, pijí i dnes. Malý mi tady hodiny brečel, já jsem teda nikomu nic neřekla, když jsou opilí tak se s nimi nebavím. Samozřejmě jsem ale příteli řekla, a teď mi promiňte to slovo se.. jak pijí. Ale přítel říká že je to v pohodě, když pije jen o víkendu.