Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak by dite zaclo rvat, tak bych ho utesovala s nima v obyvaku, plus tam prebalovala, nechala jim tam par smradlavych plinek. Ale bojim se, ze takovi jsou odolni.
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si k vám pro rady a názory, podle přítele jsem totiž hysterká. S přítelem spolu máme malé miminko (8měsíců). Jsme spolu 4 roky, dříve jsme bydleli v anglii, kde jsme moc kamarádů neměli. Teď jsme zase v čr, ale hrozně toho lituju, přítel ma 5 kamarádů ( tři ženský a dva mužský), problém je že u nás neustále jsou. Jsou u nás každý den, dělali hluk, a často mi tak budí dítě, dělali bordel, který sice přítel úklidi ale třeba až za týden. Přítel ví jak mě to trápí, ale říká že to moc přeháním, že jak máme teď dítě tak je že mně hysterká. Nejvíc mi vadí že každý víkend pijí, pijí i dnes. Malý mi tady hodiny brečel, já jsem teda nikomu nic neřekla, když jsou opilí tak se s nimi nebavím. Samozřejmě jsem ale příteli řekla, a teď mi promiňte to slovo se.. jak pijí. Ale přítel říká že je to v pohodě, když pije jen o víkendu.
No ty brďo, aby si 5 kámošů dělalo každý den dýchánek u mě doma, když máš 8-měsíční mimčo
. A kdy jste vlastně s přítelem spolu? Nebo přítel nechodí do práce? Ne fakt ne, to musí být strašný. Něco jiného by bylo, kdybyste měli barák a oni byli v jiném patře s vlastním wc. Tohle je přehnané z jejich strany. To je takový život singlů a ne táty od rodiny.