Neustále pokašlává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
15.2.18 11:28
@Desty píše:
Beru to podle sebe, já po zánětu horních dýchacích cest taky odkašlávám dost dlouho. A co vím, tak doktoři davaj na úplnou rekonvalescenci i 3 neděle. Tak mi to nenormální nepřijde. Navíc to počasí mu teď taky nepřidá.
Ale pokud si myslíte, že to není normální, tak proč nezajít za dětským, aby synkovi poslechl, zda je nález opravdu čistý?

Dobrý den, vím, že je příspěvek hodně starý, ale zajímalo by mě, zda pořád syn pokašlává, neboť můj 8 letý syn to také dělá, a přesně je to neúnosné. prosím napište mi SZ. moc vám předem děkuji Petra.

edit admin - odstraněn email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
18.2.18 13:19

@globu můj syn takto pokaslaval před dvěma lety po jednom nachlazení asi 2 měsíce. Pomohlo až moře v létě :-/ najednou byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.3.18 08:54

@globu mame stejny problem, syn 5 let..take me to stve, asi zlozvyk, otec dela to same. Chci zajit za homeopatem, jestli pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
17.9.19 17:16

Holky, my máme to samé. Syn byl nemocný a po uzdravení mu zůstalo to pokašlávání. A je to hrozné na nervy. Podle mého to už ani nevnímá. U doktorky několikrát, má vše v pořádku, čisté a i se tak chová. Skáče, hraje si, akorát pořád to pokašlávání. Přestane to jen když se na něco soustředí, zadívá a potom znovu.

Jak jste na tom teď, zlepšilo se to u někoho? Jsme objednaní na alergologii, ale je tam dlouhá čekačka, takže až na 6,listopad. Připadne mi, že by mohl mít zátěžové astma, ale on to dělá i když sedí, jí. Prostě pořád. A když se jde spát, tak je klid. V noci není žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
17.9.19 17:16

Syn má čerstvě 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
17.9.19 20:18

Taky se přidávám s tímto problémem, trvá to u mě asi 6 let.. Zkoušela jsem léky, zabraly jen na chvíli a různá vyšetření mám taky za sebou. Kašlu přes den, nejhorší po jídle, lékaři říkaly že je to způsobené žaludečnímy kyselinami, které dráždí sliznici a pak následuje kašel. Když si neodkaslu, mám chraptivy hlas.
Už jsem si říkala, že bych zkusila nějakého dobrého homeopata.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.19 20:22

@zuzan To ehm, ehm dělala holčička od známé, šli na výtěr, má streptokoka a antibiotika.

• Citovat
  • Upravit
20
18.9.19 21:07

@lucie.edgar me bylo jasne, ze od nemoci to uz nebylo, byk to uz zlozvyk. Vsimala jsem si toho moc, napominala jsem ho neustale. Delal to potom snad kazdou minutu :mrgreen: Chodime k homeopatovi, takze jsme si sli pro homeo, byl to tik nervozity, byl i nervozni ze me, dostal homeo, ja si ho prestala vsimat a za 3 tydny byl klid. Obcas to jeste udela, vzdy, kdyz si ho vic vsimam, kdyz ho za neco napinam, je to proste psychika, forma stresu, ja si dam pozor a uklidni se to. Po doktorech s tim chodit nebudu, vim, ze s timto mi nepomuzou. Ale ne kazdy veri homeopatii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.21 22:38

Kašel

Ahoj, řešíme to stejné, s velkou pravděpodobností se jedná o psychogenní kašel. U nás začal že stresu a bolesti, co si prožíval v nemocnici. Je to běh na dlouhou trať. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.4.21 10:39

@janaalex 78 a co na to? Slyšela jsem, že to může být turetuv syndrom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí