Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Desty píše:
Beru to podle sebe, já po zánětu horních dýchacích cest taky odkašlávám dost dlouho. A co vím, tak doktoři davaj na úplnou rekonvalescenci i 3 neděle. Tak mi to nenormální nepřijde. Navíc to počasí mu teď taky nepřidá.
Ale pokud si myslíte, že to není normální, tak proč nezajít za dětským, aby synkovi poslechl, zda je nález opravdu čistý?
Dobrý den, vím, že je příspěvek hodně starý, ale zajímalo by mě, zda pořád syn pokašlává, neboť můj 8 letý syn to také dělá, a přesně je to neúnosné. prosím napište mi SZ. moc vám předem děkuji Petra.
edit admin - odstraněn email
@globu můj syn takto pokaslaval před dvěma lety po jednom nachlazení asi 2 měsíce. Pomohlo až moře v létě :-/ najednou byl klid
@globu mame stejny problem, syn 5 let..take me to stve, asi zlozvyk, otec dela to same. Chci zajit za homeopatem, jestli pomuze
Holky, my máme to samé. Syn byl nemocný a po uzdravení mu zůstalo to pokašlávání. A je to hrozné na nervy. Podle mého to už ani nevnímá. U doktorky několikrát, má vše v pořádku, čisté a i se tak chová. Skáče, hraje si, akorát pořád to pokašlávání. Přestane to jen když se na něco soustředí, zadívá a potom znovu.
Jak jste na tom teď, zlepšilo se to u někoho? Jsme objednaní na alergologii, ale je tam dlouhá čekačka, takže až na 6,listopad. Připadne mi, že by mohl mít zátěžové astma, ale on to dělá i když sedí, jí. Prostě pořád. A když se jde spát, tak je klid. V noci není žádný problém.
Taky se přidávám s tímto problémem, trvá to u mě asi 6 let.. Zkoušela jsem léky, zabraly jen na chvíli a různá vyšetření mám taky za sebou. Kašlu přes den, nejhorší po jídle, lékaři říkaly že je to způsobené žaludečnímy kyselinami, které dráždí sliznici a pak následuje kašel. Když si neodkaslu, mám chraptivy hlas.
Už jsem si říkala, že bych zkusila nějakého dobrého homeopata.?
@zuzan To ehm, ehm dělala holčička od známé, šli na výtěr, má streptokoka a antibiotika.
@lucie.edgar me bylo jasne, ze od nemoci to uz nebylo, byk to uz zlozvyk. Vsimala jsem si toho moc, napominala jsem ho neustale. Delal to potom snad kazdou minutu
Chodime k homeopatovi, takze jsme si sli pro homeo, byl to tik nervozity, byl i nervozni ze me, dostal homeo, ja si ho prestala vsimat a za 3 tydny byl klid. Obcas to jeste udela, vzdy, kdyz si ho vic vsimam, kdyz ho za neco napinam, je to proste psychika, forma stresu, ja si dam pozor a uklidni se to. Po doktorech s tim chodit nebudu, vim, ze s timto mi nepomuzou. Ale ne kazdy veri homeopatii
Ahoj, řešíme to stejné, s velkou pravděpodobností se jedná o psychogenní kašel. U nás začal že stresu a bolesti, co si prožíval v nemocnici. Je to běh na dlouhou trať. ![]()
@janaalex 78 a co na to? Slyšela jsem, že to může být turetuv syndrom..