Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkus Bactoral, jsou to přátelské kmeny streptokoků do hltanu
To chápu, ja poslední dva roky hodne marodím taky, ale začala jsem brát tablety imunoglukan a zatím dobrý ![]()
Zkus doplňovat vitamin D, ten umí dělat údajně paseku. Ja byla opakovaně nemocná letos -ne dramaticky, sople, kašel, dutiny -alergolozka říkala, ze se vsadí, ze mi chybí vitamin D, vzala mi krev a měla pravdu (ale Ja teda opravdu celky deficit). Doplňuji a uvidim. Imuno mám úplně v poradku (bráno kvůli jinému zdravotnímu problému).
Mně doporucil primar plicniho GS Imunostim. Beru ho vzdy v rijnu a pak koncem ledna, je to ten system 10dni beres, deset nic, pak zase deset. A od te doby nemam pres zimu tolikrat rymu s kaslem.
@Anonymní píše: Více
tady je odkaz : https://www.benu.cz/…4h-60-kapsli?…
ja budu i detem davat, ale ty maji sirup, hodne i v okolí si to chvalí
Já teda užívám céčko každý den odměrku, ale známá byla furt nemocná, tak si ho nechala píchnout a je od té doby v pohodě. Jinak probiotika, echinaceu.
Finclub - na imunitu Biomare nebo Mycelcaps (ty jsou ale dost drahé)
Na kašel echinaceove kapky tamtéž 🔝
Jsem předčasne narozená a chcipak
toto zabírá..
Dobrý den,
Je mi 36 let, 68 kg. A můj problém je že jsme opravdu neustále nemocná. Pořád mám opakující se horních cesty - bolest v krku, rýma, dutiny. A pořád dokola. Snažím se to doma vždy nějak se z toho dostat-zazvor, česnek, bylinky, tekutiny, paralen. A pak týden dva dobré a opět. Každý rok mi do toho vlezl i covid. Takže jsme ho měla už 4×.
Já už nevím co delat-momentalne jsem si koupila od mycomedici reischi a mycocomplex a zase dneska zahlenění a bolest v krku.
Nepřijde mi že bych se stravovala špatně, hodně se snažím zdravě, nepiju, nekouřím a miluji chůzí takže často chodím.
Jsme úplný hypochondr, naposledy jsem byla u doktorky před 4 týdny - ztratila jsme úplně hlas z virózy, šílená bolest v krku, potím se neskutečně a řekla mě že je to prostě normální. Ať si koupím něco jako strepsils a že ji taky pobolivaji záda. Tady nemám možnosti u nás jiného doktora. Poprosila jsme o výtěry a mám i základ krve a vše v pořádku. Takže jsem asi fakt hypochondr tím se to potvrdilo
Chtěla bych se zeptat jestly se tu najde někdo s takovým trápením. Přemýšlela jsme nad imunologii, ráda bych zašla ale doktorka mě doporučenku nedá.
Moc děkuji za jakékoliv rady