Neustále virózy

Anonymní
18.5.24 07:04

Neustále virózy

Dobrý den,

Je mi 36 let, 68 kg. A můj problém je že jsme opravdu neustále nemocná. Pořád mám opakující se horních cesty - bolest v krku, rýma, dutiny. A pořád dokola. Snažím se to doma vždy nějak se z toho dostat-zazvor, česnek, bylinky, tekutiny, paralen. A pak týden dva dobré a opět. Každý rok mi do toho vlezl i covid. Takže jsme ho měla už 4×.
Já už nevím co delat-momentalne jsem si koupila od mycomedici reischi a mycocomplex a zase dneska zahlenění a bolest v krku.
Nepřijde mi že bych se stravovala špatně, hodně se snažím zdravě, nepiju, nekouřím a miluji chůzí takže často chodím.
Jsme úplný hypochondr, naposledy jsem byla u doktorky před 4 týdny - ztratila jsme úplně hlas z virózy, šílená bolest v krku, potím se neskutečně a řekla mě že je to prostě normální. Ať si koupím něco jako strepsils a že ji taky pobolivaji záda. Tady nemám možnosti u nás jiného doktora. Poprosila jsme o výtěry a mám i základ krve a vše v pořádku. Takže jsem asi fakt hypochondr tím se to potvrdilo :zed:
Chtěla bych se zeptat jestly se tu najde někdo s takovým trápením. Přemýšlela jsme nad imunologii, ráda bych zašla ale doktorka mě doporučenku nedá.

Moc děkuji za jakékoliv rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
18.5.24 07:27

Zkus Bactoral, jsou to přátelské kmeny streptokoků do hltanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
18.5.24 07:29

To chápu, ja poslední dva roky hodne marodím taky, ale začala jsem brát tablety imunoglukan a zatím dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.24 07:53

@terisek21

A jakou značku přímo prosím.

• Citovat
  • Upravit
2128
18.5.24 10:57

Zkus doplňovat vitamin D, ten umí dělat údajně paseku. Ja byla opakovaně nemocná letos -ne dramaticky, sople, kašel, dutiny -alergolozka říkala, ze se vsadí, ze mi chybí vitamin D, vzala mi krev a měla pravdu (ale Ja teda opravdu celky deficit). Doplňuji a uvidim. Imuno mám úplně v poradku (bráno kvůli jinému zdravotnímu problému).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
18.5.24 11:50

Mně doporucil primar plicniho GS Imunostim. Beru ho vzdy v rijnu a pak koncem ledna, je to ten system 10dni beres, deset nic, pak zase deset. A od te doby nemam pres zimu tolikrat rymu s kaslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
18.5.24 12:00
@Anonymní píše: Více

tady je odkaz : https://www.benu.cz/…4h-60-kapsli?…

ja budu i detem davat, ale ty maji sirup, hodne i v okolí si to chvalí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.5.24 18:26

Za mě též doporučuji imunoglukan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
18.5.24 19:19

Já teda užívám céčko každý den odměrku, ale známá byla furt nemocná, tak si ho nechala píchnout a je od té doby v pohodě. Jinak probiotika, echinaceu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.24 19:03

Finclub - na imunitu Biomare nebo Mycelcaps (ty jsou ale dost drahé)
Na kašel echinaceove kapky tamtéž 🔝
Jsem předčasne narozená a chcipak :mrgreen: toto zabírá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.24 19:50

@VánočníMáma určitě se podívám, děkuji moc za konkrétní tipy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat