Úzkosti problémy

224
17.5.24 21:15

Úzkosti problémy

Dobrý večer všem ;) chci se zeptat mate nebo měly jste taky někdy úzkosti třeba z ničeho nic když jste leželi a najednou na vas slo špatně dýchání :think: já to tedy mám 3 roky to bude úzkosti od te doby ale co beru hořčík se to spravilo :palec: ale ještě někdy se mi to bohužel stane ;) nemocná nějak nejsem na srdicku sem byla před par měsíci :srdce: jen se chci zeptat jestli tu to z vas některá má také :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.5.24 21:17

Úzkostná porucha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.5.24 21:21

@modra_vyletni_lod no mě před třemi roky umřela moje babička a od te doby to proste mám :nevim: hlavně tento rok od ledna to začlo být fakt hrozny furt sem byla v nemocnici jak blba na srdci sem byla všude možné a vše v pořádku byla sem s toho vyčerpána ;) pak sem teda zacla používat hořčík a klobouk dolu fakt to pomohlo ale bohužel se mi to za nějaký čas zas stane sice už ne tak částo ale bohužel nekdy ale malo kdy ;) ;) jen sem se chtěla zeptat jestli to někdo tady taky tak nemá nebo něco podobného :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.24 21:26
@Niki820 píše: Více

Asi bych navštívil psychiatra a nechal si předepsat něco na pomoc. Arketis, Asentra, Trittico, Oxazepam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí