Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Není bída ani hlad. Máme fungující zdravotnictví, sociální systém. Muži nemusí do války, děti jak neumírají na banální nemoci.
Ne, fakt není zle.
![]()
@Talitha píše:
Není bída ani hlad. Máme fungující zdravotnictví, sociální systém. Muži nemusí do války, děti jak neumírají na banální nemoci.
Ne, fakt není zle.![]()
@vjerunqa
Ale to se asi nebude týkat mamin, co už na RD jsou ne? ![]()
@Zwetta Bude, dokonce i tech, co jiz maji rodicak dobrany a diteti nejsou 4 roky. SAmozrejme vzdy jen na nejmladsi dite.
Tak bez zakladatelko do prace rovnou, at Ti neunikne ten aktualni vyvoj hospodarstvi.
@Talitha já vím že není válka a máme se vlastně dobre, ale jde mi o to jak se všude píše že je ekonomika v plusu a jak je blahobyt a přitom to tak není a nikdo to nepřizná a utrácí se jak když by se nic nedělo…
Zdražuje se, to je pravda, ale taky platy zavratne rostou. V mém okolí se snad každému zvedla výrazněji mzda. A myslím, že většina lidí se ma dnes opravdu velmi dobře.
@Anonymní píše:
@Talitha já vím že není válka a máme se vlastně dobre, ale jde mi o to jak se všude píše že je ekonomika v plusu a jak je blahobyt a přitom to tak není a nikdo to nepřizná a utrácí se jak když by se nic nedělo…
objektivně na tom je ekonomika velmi dobře, vždyť nezaměstnanost je prakticky nulová.
@vjerunqa no nevím, lidí nemají na vlastní bydlení jak je drahé, nájmy jsou tím pádem taky vysoké, vše se neustale zdražuje (zelenina je pomalu luxus, kvalita nic moc) a platy určitě nerostou všem…
@Anonymní píše:
Když vidím ty narvané koše před všemi nákupáky, tak strach nemám. Lidi nakupují alkohol, balenou vodu, sladkosti a bulvární tisk. Takže bída není. Můžeš jít na brigádu, až miminko dovolí.
Dnes zase bylo v tv jak zdraží zelenina, máslo atd..pořád víc a víc veci:( stve mě to
jsem na RD takze se mi plat nezvedne a jak se budu vracet do práce za cca 2,5-3 roky tipuji, že bude pěkná krize a to budu ráda za návrat do prace. Politici mezitim vše prosustruji, aby se zalibili volicum
drahé bydlení, platy také nízko proti západu…vím že s tím nic neudělám ale nějak to na mě padlo jak je to tu v tomto směru naprd
anonym pokud neva