Neustálý kašel dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
12.2.11 20:51

neustálý kašel

Ahoj, potřebovala bych poradit. Moje neteř(18 měsíců) neustále kašle,má rýmu. Doktorka jí dá něco na kašel, že žádný nález nemá, ale to nijak nezabírá. Sestra jí dává taky neustále něco, ale malá opravdu kašle nepřetržitě snad už 3/4 roku. To přeci není normální. Poradíte někdo, co s tím prosím. Mám strach, aby to za chvíli neměla třeba chronický. Mudra to nějak neřeší, je ty kašlačky a kapky do nosu, ale nic nezabírá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
12.2.11 20:58

Delala ji stery??
mala od kamosky delsi dobu kaslala a zjistili streptoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.2.11 21:02

No právě, nic. Vždy jen poslechla a nález že tam není. Napsala jen kašlačku. sesta jí dává Mucosolvan, Bitusínek(nebo jak se to jmenuje), ale pořád stejný. Podle mě, by se to ani pořád dávat nemělo, ne? Ale nechci jí zase říkat, co má dělat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.2.11 21:03

Už jsem i radila, ať změní doktora, když to tato mudr. nehodlá nějak řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.2.11 21:22

Toto se muze brat max.tyden.
At dokope doktorku ke sterum pokud ne at se obrati na jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.2.11 21:43

Souhlasím, změnit dr. a nebo si zkusit zajít na plicní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21475
12.2.11 21:52

ještě by mohla být alergická… ale tohle opravdu není normální a kapky by se měly brát tak týden až 10 dní. (ale to po domluvě s doktorkou). asi by to fakt chtělo změnit doktora. aby se neteř neprokašlala k astmatu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.2.11 22:47

Děkuji za rady, zkusím se sestrou promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.2.11 23:04
nozu píše:
ještě by mohla být alergická… ale tohle opravdu není normální a kapky by se měly brát tak týden až 10 dní. (ale to po domluvě s doktorkou). asi by to fakt chtělo změnit doktora. aby se neteř neprokašlala k astmatu :-(

Souhlasím, možná je na něco alergická. Záleží jaký ten kašel je. Jestli suchý, nebo produktivní…podle toho se dávají i ty kapky…ale to snad doktor ví, ne :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
13.2.11 20:59

Danielko a nechodi mala plavat? Moje mala chodila od narozeni nejdriv vanicky pak velky bazen a tam to zacalo porad mi zacala kaslat a moje dr rikala ze to mam prerusit a najednou mala prestala! Na netu jsem nasla ze nektere deti jsou alergicke na chlor a to byl ten nas pripad! Od te doby nic!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.2.11 23:32

No právě nechodí :nevim: V týdnu s ní zajde k Dr. a pokud to nebude chtít nějak řešit, tak půjde jinam..jiný řešení asi není.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
14.2.11 07:10

To teda fakt neni, tak drzime pesticky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie