Neustávající krvácení

7260
24.11.13 20:32

Neustavajici krvaceni

Ahoj vsem…

zitra se chystam k lekari, ale tak nejak hledam info…
uz mesic v kuse krvacim… zacalo to pred mesicem zpozdenou MS o tyden(test negativni). Ms jsem mela dva dny a pak nic. Po trech dnech se to vratilo a ted to mam cca tak, ze 2-3 dny krvacim, 2-3 dny nic. Jinak jsem 20mesicu po sekci, mam dvojcata z ivf(spatny spermiogram manzela), ms byla doposud pravidelna co 30 dni. A sex mame velmi zridka…dvojcata blbe spi a manzel dela i 16hodin denne. Stalo se vam to nekdy nektere? Dekuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
24.11.13 20:40

@sestramona :lol: pobavilo mě to poslední souvětí, jelikož mi to nedává souvislost s problémem.
Ale k věci : můžeš být psychicky rozladěná, tudíž to neustávající krvácení.
Můžeš mít cystu, myom, cokoli.
To vyřeší až gynekolog po důkladném vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
24.11.13 20:46

Já zas přidám hororový případy, v příspěvku výš máš ty pravděpodobnější ;)

Mamka to tak měla, ale prakticky hned po porodu, měla takový nekončící šestinedělí :D nakonec přišla o dělohu. Další známá taky měla tyhle problémy, v pozdějším věku, dávno po dětech. Našli ji rakovinu.

Nechci tě strašit, ale ptala ses. Prostě skoč k doktorovi a uvidíš, v 99% je to jen stresem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7260
24.11.13 20:46

@berry4 no myslela jsem to tak, ze tehotenstvi nebo ZT by to byt nemelo, jelikoz k tomu nema kdy dojit :mrgreen:
jinak jo…ja tak nejak vim co to muze vsechno byt..jsem zdravotnik…ale spis me zajimalo jestli se to nekdy nekomh stalo a co to bylo ;-) me uz se to stalo…pred dvojcatama…a bylo to ZT. Ale mela jsem pozitivni test a hcg jsem si udelala v praci…takze jak zaclo krvaceni vedela jsem ze je zle. ;-) ted se spis bojim toho, aby to nebyl napr hematom, cipek apod a nemusela jsem na kyretaz. Pred chvíli jsme se totiz chytli s chlapem ze mesic krvacim a nemuzu na gyndu protoze si nemuze vzit volno v oraci aby pohlidal dvojcata…takze predstava byt jednoho dne na vykonu je pro me nepredstavitelna.

Příspěvek upraven 24.11.13 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
24.11.13 20:48

Jinak stres je dost moznej…dva mesice neco resim a uz toho mam plny zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
24.11.13 20:48
@sestramona píše:
Jinak stres je dost moznej…dva mesice neco resim a uz toho mam plny zuby

tak to je ono, stres je sviňa :)

• Citovat
  • Upravit
7260
24.11.13 20:51

@Acinore tak snad…uvidim zitra…uz jsem ho dokopala k tomu ze proste v 6:30 prijede domu a ja pojedu k lekari( o dela od 5 rano a je v takovy funkci ze kdyz tam neni muzou se vsichni pos…at). Takze to vubec neodnasim ja a deti ze? No ale to je na jinou doskuzi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.11.13 21:06

@Acinore já to měla ze stresu. Takže budˇv klidu.
Uvidíš zítra. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.11.13 21:13

Ja to mela taky, mela jsem rozhozene hormony a trvalo jeste dalsi 2 mesice nez se to urovnalo,3 dny jsem krvacela,2 dny nic a tak porad dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
24.11.13 22:01

@Tom-Jerry mam to stejne..moudrejsi budu zitra…diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie