Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udělala jsi dobře
I tobě hezký nový rok. A pán at si jde za svou hvězdou, však mu brzy zhasne. Hňup.
pája1111 píše:
Díky moc všem. Nakonec jsem mu dala šance tři. KDyž jsem ho žádala, aby přijel včas a věnoval se synovi - jel za tou druhou. Když jsem mu řekla, že bych s ním a s klukem chtěla kupovat dárky - jel je kupovat s tou druhou… Dnes se rozhodl, že s ní stráví Sílvestr a Nový rok… Tak ať si to užije. Já jsem s ním definitivně skončila. Jak píšete - taky si myslím, že mi bude bez něj líp. Jen co to přebolí, to je jasný. Ta jeho nová je stejně totální kráva a ze všeho nejvíc se teď těším na to, až ho kopne do prd… a on zkončí na dně úplně sám. Pak se teprve ze srdce zasměju.
Ještě jednou všem moc díky. Nakonec to snad všechno dobře dopadne. Pokud se Vám někdy stane něco podoného - já tedy doufám, že nikdy nic takového neprožijete!! - neváhejte a kopněte ho do zadku. Hezký nový rok!
VELICE TI GRATULUJU, V NOVÉM ROCE HODNĚ SÍLY A ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ !!!!!!!
Potřebuju se vykecat ale tohle je něco s čím se nemám komu svěřit. za prvý nechci aby někdo z kamarádů odsoudil manžela a za druhý to neni nic čim bych se chtěla chlubit. všechno to začlo tak, že mi manžel jen tak mezi řečí a v kvaltu řekl, že byl v nemocnici na kožnim, prtže měl měl nějakej výtok. a že za dva dny tam mám přijít, že jsme objednaná pod jeho jménem. celkem trpim na kvasinky, často je mám bezpříznakový takže mě na gyndu vyžene upozornění manžela že má problém. jen mě zarazilo, že šel na kožní sám, vždycky jsme mu já přinesla mastičku od gynekologa aby se taky přeléčil. tak jsme se poprvý v životě ocitla na venerologii-než jsme se poznali tak jsme jednu dobu vedla hodně bohatý noční život, ale tohle odd. nemocnice jsem neznala. opomenu to jak jsme tam cítila hrozně trapně a poníženě, ale tam mi svitlo že se něco děje. když jsme přijela domu a řikala mu že na výsledky mám volat za týden, jen sklopil oči, něco zabručel a zmizel v pracovně. několikrát jsme tohle téma naťukla ale vždy uplně normálně, nevyptávala jsme se. po tel mi řekli že tam je nález a že mám přijet, manžel byl taky objednaný tak jsme jeli spolu. výsledek mě málem položil-kapavka. samozřejmě jsme dostala léky, jen u mě byl trochu problém prtže mám na velkou škálu léků alergii, a brali krev na další nemoci. do auta jsme sedla beze slova, manžel spustil první. že ví že udělal chybu, že ho to moc mrzí a že pokud o tom chci mluvit tak ať mu všechno řeknu. já byla dost v šoku tak jsme nad tím mávla rukou ať to nechá být, že jsme jen lidi a že na začátku jsme si něco řekli (začátky byly divoký a řekli jsme si že pokud si někde jeden z nás jen užije a nebudou v tom city tak to pro nás není nevěra). jak se mi to rozleželo v hlavě a probrala jsem se z toho šoku tak mi začlo docházet co se vlastně stalo. chlap je jak milius, dělá co mi an očích vidí (předtim to byl zlatej chlap, nemohla jsem si stěžovat ale ještě se to znásobilo) a když mě náhodou načape ubrečenou (snažim se to maskovat) tak se zas omlouvá, říká jak mě miluje. taky ho miluju, to že bych od něj odešla mě ani nenapadlo, mám spíš pocit že jsem si ještě víc uvědomila jak moc ho miluju a co pro mě znamená (jsme spolu několik let a máme děti) jen mi postupně došlo že to nemusela být jen kapavka ale třeba taky hiv… (testy jsou naštěstí negativní) a to mě dostalo mnohem víc než že spal s jinou… já vlastně ani nepotřebuju nějakou radu, jen se prostě vykecat. omlouvám se jestli je to zmatený ale plácám se v tom a mám v hlavě děsnej guláš. na jednu stránku vím že by mu to asi nemělo projít „jentak“ ale na druhou jsem z toho všeho tak smutná a rozhozená že mám potřebu celej den být stulená u něj v náručí, tam mám pocit že jsem v bezpečí a nic se nemuže stát, spolu přece všechno zvládnem. myslím že to ví a snaží se to napravit. já samozřejmě začla pochybovat o sobě, říkám si že kdyby měl doma (myslím v posteli) všechno co potřebuje tak neloví jinde. ale asi je to blbost, jen po x letech potřeboval povyražení. no, musím se honem sebrat, jinak pujdou vánoce do kopru…
Tady je hezky vidět, že člověk si myslkí, jak by reagoval v dané situaci a když pak ta situsce nastane, take reaguje uplně jinak. ![]()
Sama jsem přítele podvedla a on to neví, ale nedokážu si představit, kdyby mě podvedl on a já bych se to dověděla…jak bych reagovala??? ![]()
Zakladatelko, já nevim, jak bych se v daný situaci zachovala. jsme jen lidi a nikdy nikdo neví, kdy právě on ujede. Nevěra je vcelku přirozená dle odborníků, jenže.. ta kapavaka už je věc druhá. pŘÍště by to mohlo být HIV… máte děti.. myslete na ně - resp. on a když už dělá takový věci, tak ať neohrožuje tebe ![]()
Příspěvek upraven 15.12.12 v 15:55
Já bych se na něho taky vyprdla
Jak píšeš, jak se muchloval ve vaší posteli, vedle postýlky vašeho syna, to bych asi neunesla
Hnala bych ho koštětem
Budete se mít líp bez něj a jednoho dne najdeš skvělýho partnera a tatínka pro svýho synka
Věřím tomu
Drž se!! ![]()
Já bych ho tak neodsuzovala…měli od počátku daný, že když v tom nebudou city, není to nevěra…že to zakladatelka neunesla, to už je věc jiná… ![]()
Zakladatelko - jestli ti to pomůže, klidně to na něj všechno vykřič - že se má chranit, aby nedostal nemoc a tak…a třeba se ti uleví a budete moci pokračovat ve vztahu. Asi to ze začátku nebude jednoduché, ale měli jste a i teď áte hezký vztah, tak bych to nebourala…Drže se!! ![]()
jsi teď ve výhodě - nech se hýčkat ![]()
@jadviga píše:
@Kateřina77 jetu nový dotaz
jsem si říkala, co je to za hustý reakce…
![]()
@Lenka512 píše:
jsem si říkala, co je to za hustý reakce…![]()
![]()
To je na ten první příběh ![]()
Budiž to pro vás oba ponaučení. Vzájemně si něco vyčítat si myslím, že nemá význam, zpět se to vrátit stejně nedá. Co bylo, bylo a udělala bych za tím tlustou čáru být vámi. Když jste oba natolik benevolentní, že jste schopni si vzájemně tolerovat i vztahy mimo, tak aspoň pro příště jen s kondomem.
Kdybych já osobně se dostala do situace zakladatelky, nevím, jak bych reagovala. Ale já teda jsem typ, který by netoleroval vztahy mimo, ani kdyby v tom nebyly city. Takže fakt nevím. Zakladatelko, asi jste si měli dát do vzájemných podmínek, že jedině s kondomem, no. A hlavně to i dodržet.
No ale pozdě bycha honit, takže teď už jen přeju, ať to ustojíte a daří se vám lépe. Ćas obrousí hrany a určitě to bude lepší, uvidíš.:mavam:
Jj, jsme jen lidi. ani mě fakt tolik nevzalo to že někde ujel (byla to jednorázovka, žádný delší vztah) ale přesně to že si nedal bacha… a hýčká
tak aspoň to si užívám, je fakt že teď ho potřebuju mít u sebe „pořád“,cítit objetí a tak. hrany ani nejsou ostrý, probrali jsme to v klidu, postavil s ek tomu opravdu čelem. já právě ani nemám chuť na něj křičet, nezlobím se-spíš to mrzí. a děkuju všem že jsme se mohla vypsat ![]()
@Anonymní píše:
Tak to je dobře, máš pravdu, jsme jen lidi a nějakým způsobem může ujet každý, i když si třeba říká, že to by se mu nikdy nemohlo stát. Jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Pokud toto dokážete i do budoucna přejít s relativním klidem a vyrovnat se s tím natolik, že to nebudete při jakékoliv příležitosti vytahovat jeden na druhého, tak to bude OK a třeba vás tato zkušenost ještě více stmelí. Jo, jo jsou to paradoxy. I na tom špatném je leckdy potřeba najít něco pozitivního.
To je strašně jednoduchý. Tašky před dveře a vyměnit zámky!
Hodně zdraví, štěstí, peněz a snad i lásky od nového lepšího partnera v novém roce 2011… DRŽ SE!!