Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
V případě tvého přítele bych mu zabalila kufry,ASI bych dokázala odpustit jednorázovou nevěru,ale abych doma čekala s teplou večeří až si někde užije?
To by mi hrdost nedovolila.
Drž se,je to těžké ![]()
On přišel s návrhem,že si občas ‚odskočí‘a zase se vrátí?to ještě nemá kufry venku?
ahoj,hned ho vyhod a bez balit,zadnou sanci mu nema cenu vubec davat,dite se bude mit lip bez nej,budu ti drzet palce,kdybys neco potrebovala napis mi SZ,mam s tim zkusenosti
Je to magor !!!
Okamžitě ho vyhoď. O chlapečka se postaráš a po určité době budeš ráda, že jsi si nezpackala život s takovým Hajz…
![]()
Vem všechnu odvahu a sílu, a nenech se napálit. Udělal to nejdenou , udělá to znova.
A ty třeba narazíš na chlapa, který si tě bude vážit a mít rád vás oba.
Přeju hodně síly a držím palce !!! ![]()
já si myslím, že jak jsi to dopsala, už rozhodnutá jsi. Dítě nechtěl, teď si s ním ani nehraje. To jo ty mu budeš vařit, prát, on si přijede domu najíst, převléknout a hurá si jet zaš…t, tojo, to by se asi líbilo každému chlapovi, bože mě to tak rozčílilo.
Holka prober se chápu, že to moc bolí, ale jestli máš kam jít tak se spakujte a jděte pryč s prckem.
Važ si sama sebe, pokud by jsi s ním zůstala kvůli synovi, tak to by bylo snad ještě horší, měl by v tatínkovi špatnej příklad do života.
Toť můj názor.
Situaci vůbec nezávidím a přeju ať to vše dobře dopadne a jsi šťastná
Cože?Vykopala bych ho okamžitě ,máš snad svou hrdost.O syna se postaráš bez něj a časem mu určitě najdeš super tátu a k sobě super chlapa!
To musíš vědět ty, jestli ho považuješ po jiných stránkách za natolik kvalitního partnera, že ti jeho nevěry nebudou vadit.
Pro mě by to kvalitní partner nebyl, protože mám jiné představy o životě, věrnosti, vztazích, morálce, spolehlivosti,dětech atd.
Ale jde o tvůj život a tvoje hodnoty.
Příspěvek upraven 14.12.10 v 20:11
Ptáš se zda-li mu dát druhou šanci..
Ale mě příjde, že o žádnou nežádal.
To hovoří za vše.
Nestojí o tebe ani o dítě. Je mu zřejmě jedno jak se zařídíš. On už se zařídil, bude si dělat co uzná za nejlepší pro něj..
Takže je to jen na tobě - co sneseš.
Přeji co nejlepší konec.
vyhodit, čím dřív, tím lépe, dokud je malý ještě relativně malý. Lépe si zvykne na jiného partnera, ty nebudeš strácet čas ani nervy s někým, kdo ti za to nestojí.
Nevím, jaké máš plány ty, jak máš uvedeného otce v synově rodném listě, jak moc přítel bude stát o kontakt se synem.
Ahoj,
tak to je teda borec ![]()
Kdyby slo o nejaky jednorazovy ulet, tak bych druhou sanci dala. Sama mam s neverou partnera zkusenost.
Ale kdyz za Tebou prisel s tim, ze budete ideal rodinka a on si bude odskakovat, kdykoli se mu zachce
To bych ho hnala pekne rychle.
Zaslouzite si se synkem nekoho, kdo si vas bude vazit a bude vas oba milovat.
Drzim palec a preji hodne sily!!! ![]()
Na co druhou šanci?? Vlastně ani ne druhou, když už ujel víckrát a to, že k sexu nedošlo, tak tomu teda nevěřím. Určitě tě už podvedl několikrát… Nemá o tebe zájem jako o ženu, nechce tě jako manželku, nemá zájem o dítě/děti s tebou, nechce se starat o syna… Jediný o co stojí je o pohodlí a servis doma od přítelkyně a k tomu nejlépe dvě ženské do postele, né-li víc…
Využij toho, dokud je pryč a buď odejdi ty, nebo ho vypakuj, podle toho jak to máš s bydlením… Tady už žádná „druhá“ šance nepomůže, on nemá chuť se změnit, jemu to tak vyhovuje…
![]()
PS: Ty to máš o to jednodušší, že nejsi za to pako vdaná a předpokládám, že jsi i mladá, tak by v novém partnerovi neměl být problém…
Lizbeth to vystihla naprosto přesně - pod to bych se podepsala. A vlastně pod většinu toho, co tu padlo… Přeju správné rozhodnutí a hodně štěstí ![]()
Díky moc všem. Nakonec jsem mu dala šance tři. KDyž jsem ho žádala, aby přijel včas a věnoval se synovi - jel za tou druhou. Když jsem mu řekla, že bych s ním a s klukem chtěla kupovat dárky - jel je kupovat s tou druhou… Dnes se rozhodl, že s ní stráví Sílvestr a Nový rok… Tak ať si to užije. Já jsem s ním definitivně skončila. Jak píšete - taky si myslím, že mi bude bez něj líp. Jen co to přebolí, to je jasný. Ta jeho nová je stejně totální kráva a ze všeho nejvíc se teď těším na to, až ho kopne do prd… a on zkončí na dně úplně sám. Pak se teprve ze srdce zasměju.
Ještě jednou všem moc díky. Nakonec to snad všechno dobře dopadne. Pokud se Vám někdy stane něco podoného - já tedy doufám, že nikdy nic takového neprožijete!! - neváhejte a kopněte ho do zadku. Hezký nový rok!
…i tobe hezky nový rok a věř,že pro tebe bude určitě lepší než ten letošní.:)
Máme s přítelem (dnes už asi bývalým) 22měsíčního syna. Dnes jsem se dozvěděla, že mne podvedl. On se tomu ještě smál. Když jsem ho žádala, aby se s dotyčnou okamžitě rozešel, odmítl. Naopak řekl, že jí má rád. Taky mi řekl, že když se kdysi dozvěděl o mém těhotenství, uvažoval, že mi řekne ať jdu na potrat. Dozvěděla jsem se dnes, že nikdy nechtěl děti a nikdy se nechtěl a nechce ženit. S tou druhou si to rozdali na chatě v naší posteli hned vedle naší dětské postýlky. Vůbec jim tam nevadila. Teď se jel poradit se svou bývalkou o tom, co má dělat. Já ho chci vyhodit. Jeho představa o našem společném životě je , jak jsem se dnes dozvěděla, na oko rodiná idylka a když se mu bude chtít,tak si zajede za tou či onou a pak se zase vrátí jakoby nic. A já kráva mu věřila a milovala ho. Hrozně to bolí. Vůbec nechápe co udělal. Myslí si, že se nic tak strašnýho nestalo. Co byste udělali vy? Já se mu bojím dát druhou šanci. Podvedl i tu přede mnou a během našeho 6ti letého vztahu měl taky pár úletů, ikdyž jak tvrdí, nikdy s žádnou nespal. Já fakt nevím co dělat. Bojím se o syna. Ale mám celý život trpět jeho avantýry, jen abychom byli jakože rodina? Mám mu prát, vařit atd. a spořádaně doma čekat, až se milostivě vrátí a rozhodne se s námi strávit nějaký čas? Se synem si stejně moc nehraje ani ho moc nehlídá. Moc prosím Vaše názory nebo zkušenosti. Díky. Jsem zoufalá.