Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dekujes za odpovedi a smazes se ani ne 10 minut po zverejneni prispevku. Jeste pred prvni odpovedi…
@Evel292 píše: Více
Je to lurvi morálka
prostě klasická žena jakých je 90%…je potřeba udržovat ego nahoře a k tomu slouží odběratele či čekatele ![]()
Neměj žádné výčitky. je to normální
@Evel292 píše: Více
A co bys delala, kdyby ti pritel zahnul v aute s kamoskou, libilo se mu to vice nez s tebou a chtel to zopakovat? Jdete od sebe, nemilujes ho, jinak by jsi nezahla.
Ne, nemiluješ ho. Láska je totiž o tom, že ty svoje milované chráníš a nedokázala bys jim ublížit.
@Justin Case píše: Více
Přesně…souhlas jen si zapomněl že to mají stejné i chlapi a chlapci ![]()
@Verynka8 píše: Více
To možná…ale těm denně nenapíše na sítích desítky či stovky žen… Tam se musí snažit.
U ženy je už i jedno jak vypadá..svět je plný ubožáků a odběratelu..jinak by nemohl fungovat onlyfans
Dobrý den,
zakladatelka již není aktivní, uzamykám proto tedy diskuzi.
Přeji hezký den a děkuji za pochopení
Jana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj,
Poprvé jsem byla nevěrná svému příteli… Jsme spolu 8 let, mě je 31 a přítel o rok starší. vše fungovalo a funguje. Je na mě pořád hodnej, pořád vtipkuje ale poslední dobou se začal víc věnovat kamarádům. Vždy se sejdou u někoho na popíjendu a pokec…
Taky jsem si vyšla s kámoškou ale skončila v autě jiného ( pár let se známe)
Nevím co mě to popadlo, ale vrhla jsem se na něj. Bylo to skvělý.
Spíš mám z toho strach, že nemám výčitky… A nejradši bych si to s nim zopakovala…
Je to hloupý dotaz.. Přitom přítele miluji, jen mě štve že svůj volný čas věnuje kámošům i přesto, že ví, že mi to vadí…
Je to nějaký chvilkový zkrat? Osamělost? Má chyba?…
Dekujii za odpověďi