Nevěra // mikronevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
30.8.23 10:52
@Milující partner píše:
Takže když třeba vedle v otázce žena touží po zájmu všech chlapů a chce být obdivovaná? Nebo jen když touží po zájmu jednoho konkrétního :nevim:

Jak souvisi touha byt obdivovana s navstevou strip baru? :think: Myslim, ze jsi v uvodni otazce smichala dohromady hodne odlisne veci, jsou to spis kapitoly samy pro sebe, takze na tenhle mix nelze jednoznacne odpovedet. Kdyz dam v ankete treba „vadila by mi jedna vec“, nejak ti to pomuze, kdyz nebudes vedet jaka?

Edit: Jo pardon, to jsi ty, co zpovida manzelku proc si bali, co si bali, na sluzebni cestu a pan s krajkovym bodyckem. Hele zajdi nekam vyhledat odbornou pomoc, tohle neni normalni.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
30.8.23 13:53
@Kutil Tom píše:
Kamarád taky rád :cert: :lol:

No vlastně jo :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6956
30.8.23 14:36
@Pidulka1991 píše:
Ja v těch reinkarnacich mám bordel, toto je kdo? :D :D :D

Kurvaborecproste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.8.23 15:18
@Cizinka 999 píše:
Jít si s kamarádem do kavarny je nevera?? 8o 8o

Pokud tam jdu za ucelem, ze ho chci, pak ano :P Taky jsem takhle chodila na pivo s kamaradem…a po pivu jsme chodili sou.stat ke mne do auta :nevim: ;)

• Citovat
  • Upravit
30.8.23 15:28
@Cizinka 999 píše:
Jít si s kamarádem do kavarny je nevera?? 8o 8o

Každý má ty hranice někde jinde, někomu nevadí když si jeho partner na plese celý večer všímá cizí ženy a protančí s ní hodiny, jinému by vadilo, kdyby jeho protějšek šel na kávu s kamarádem. Ostatně víš jak se to o kamarádech říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3027
5.9.23 21:38

U každé možnosti záleží na kontextu, ve střehu bych byla ohledně profilu na seznamce, leda by šlo o nějaký koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí