Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kde je pro Vás hranice nevěry? Co už byste nechtěli, aby dělal partner?
Vedle v diskuzi je už tantra považovaná za neakceptovatelnou,
Příspěvek upraven 29.08.23 v 23:39
Pro me je nevera vse zminěné ale samozrejme rozlisuji ruzne stupne..neco.je horsi neco mene
@Vladenkaaa píše:
Pro me je nevera vse zminěné ale samozrejme rozlisuji ruzne stupne..neco.je horsi neco mene
Ještě prosím o hlas do ankety, ať je vidět jak moc tolerantní jsme, děkuji
Nevera (ci nabeh na ni) je cokoliv, kdy ten druhy usiluje o nekoho jineho
.
@Lucie_Sx píše:
Nevera (ci nabeh na ni) je cokoliv, kdy ten druhy usiluje o nekoho jineho.
Takže když třeba vedle v otázce žena touží po zájmu všech chlapů a chce být obdivovaná? Nebo jen když touží po zájmu jednoho konkrétního ![]()
Záleží v jaké je vztah fázi. V dlouhodobějším vztahu bych byla tolerantnejsi.
Jinak já zastávám názor, že nejlepší se je moc nepidit pokud mám potřebu dělat něco z výše uvedeného, tak tak, aby se o tom partner ani nikdo z jeho známých nedozvěděl.
@Milující partner píše:
Takže když třeba vedle v otázce žena touží po zájmu všech chlapů a chce být obdivovaná? Nebo jen když touží po zájmu jednoho konkrétního
Jezis tak „touha byt obdivovana“ a „usilovat o Pepu odvedle“ je prece total rozdil.
@Polední bouře píše:
Záleží v jaké je vztah fázi. V dlouhodobějším vztahu bych byla tolerantnejsi.
Jinak já zastávám názor, že nejlepší se je moc nepidit pokud mám potřebu dělat něco z výše uvedeného, tak tak, aby se o tom partner ani nikdo z jeho známých nedozvěděl.
Takže bys chtěla, aby se partner udělal šťastným a ty ses o tom ideálně nedověděla?
A novy terminus-technikus mikronevěra ma dostal, diky za rozsierenie obzorov - to asi ani nezaspim, uz vidim tie diskusie je to este mikronevěra alebo uz je to nevera ![]()
@Milující partner píše:
Takže bys chtěla, aby se partner udělal šťastným a ty ses o tom ideálně nedověděla?
Tak pokud mu bude stačit něco z výše uvedeného…
A pokud bude na mne pak milí mysto aby se mracil a nadával tak klidne
@IcePlanet7 píše:A novy terminus-technikus mikronevěra ma dostal, diky za rozsierenie obzorov - to asi ani nezaspim, uz vidim tie diskusie je to este mikronevěra alebo uz je to nevera
- tantrickou masáž: Ak je to naozaj tak ako popisovane vo vedla diskusii tak pre mna neakceptovatelne
- založení profilu na seznamce: A na jake? S jakym ucelem? Ak hlada partnerka niekoho na zdielanie receptov na kvaskovy chleba tak mi to nevadi, ak sa mysli seznamka ala Tinder, Badoo a podobne tak mi to vadi ale nieje to nevera, je to nedovera (otazka je co je horsie - kazdy si odpovie sam)
- návštěva strip baru: Za predpokladu ze sa tam deje to co si myslim ze sa tam deje tak nevadi
- dopisování si s bývalým partnerem: Dopisujem si zo vsetkymi byvalimi takze za mna nevadi (teda vymenime asi 10 sprav do roka, takze nic extra)
- schůzka s bývalým partnerem? (Netýká se těch, co mají děti a řeší péči): Stretavam sa zo vsetkymi byvalimi, vacsinou si dame nejake jednoduche jedlo, alebo ideme na kavu/caj/zakusok, cca 1× do roka, niekedy pridu same, niekedy s aktualnym partnerom
- vyjít si s „kamarádkou/kamarádem“ třeba do kavárny: Bezne nic na tom nieje
- koketování s kolegyní/kolegou z práce (či koketování s kýmkoliv): Toto nechapem, sorry.
To se psalo právě v té diskuzi vedle microcheating - tak jsem si taky hned rozšířil obzory
@Pedro 00 píše:
O mikronevěru může jít, pokud je v tom mikropenis.
nebo predcasna ejakulace ![]()
Tak otázky tak jak jsou položeny jsou nejednoznačné:
tantrickou masáž
Pokud je to jako „zkouška něčeho nového“ a není pravidlem, proč ne?
založení profilu na seznamce
Toto naznačuje podle mě tomu, že partner/ka hledá něco jiného, něco mu chybí a zcela normální to není
návštěva strip baru
Pokud se jedná o jednorázovou, je to úlet, který prostě nějak tak frčí
dopisování si s bývalým partnerem
Je rozdíl, mezi přátelským dopisováním a dopisováním s intimitami
schůzka s bývalým partnerem? (Netýká se těch, co mají děti a řeší péči)
Pokud se jedná o přátelskou, proč ne, lidi by se měli umět rozcházet v dobrém
vyjít si s „kamarádkou/kamarádem“ třeba do kavárny
Každý potřebuje kamarádky a kamarády a pokud se pohybujeme v této úrovni, o nic nejde, je to normální lidská potřeba
koketování s kolegyní/kolegou z práce (či koketování s kýmkoliv)
Někdo takový prostě je od přírody a pokud zůstaně u koketování a není to ani jednomu nepříjemné, proč ne.
Mně by vadilo vše až na tu kavárnu. To nevěra není, pokud v tom nejsou úmysly balit toho kamaráda/kamarádku a pokud to není bráno jako rande.