Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky podle nevávné americké studie, co jsem četla- si vir HPV přinášíme sebou do života, už jako miminka, když třeba papilomavir měla naše matka na čípku, když otěhotněla. Samozřejmě to není pravidlem pro nás všechny.
Ale většinou nám ho najde gynekolog, až začneme pohlavně žít a souložit a mnohé ani neví, že už ho tam měli třeba od malička.
@Anonymní píše:
@KackaDoup Dobře, tak už mě napadá jedině přenos při gynekologickém vyšetření
leda ze by lekar, necistil vaginalni sondu…anebo nepouzival na ni kondom..
@KackaDoup Kačko ne, v té tvé jsem ještě nehledala
Je to tady http://www.ulekare.cz/…v-viry-48104
co doktor to názor…ale je to fakt jak mor ![]()
@slunce.v.duši ja verim nejvic tomu svemu, je to mezinarodne uznavany odbornik, lekari s ek nim jezdi ucit! proste verim na prenos temi sexualnimi praktikami pouze. ![]()
Řekla bych, že mechanismus přenosu ještě nebude zcela prozkoumán. Obávám se, že stále se lékaři budou dovídat nové věci o papilomaviru. ![]()
@slunce.v.duši z te meoji jsem to sem uz dala, dala jsem primo vyhledat ten dotaz.
@KackaDoup Tak se ho prosím tě zeptej na můj případ, až tam půjdeš
(to zní jak z Děda Vševěda
)
@Anonymní píše:
@KackaDoup Tak se ho prosím tě zeptej na můj případ, až tam půjdeš(to zní jak z Děda Vševěda
)
nastesti uz tam nemusim ![]()
@Anonymní píše:
Pak jsem nevysvětlitelný případ. Jsem s partnerem od 17, byl můj první, já jeho první. S nikým jiným jsme neměli ani nekoitální sex, ani předtím, ani potom. Nevěra neproběhla. A po 14 letech mám nález.
Tak jako odkud, když z prkýnka na WC to není???
protože už ho jeden z vás měl a pouze teď se prostě probudil, žádná záhada
jen je prostě blbost si myslet že když jste si s partnerem věrný, nemůžeš to mít a zanedbávat preventivky jak tu někdo psal
Holky ono to není jen to HPV a změny na čípku, ale k tomu to ještě vypadá na gardenelu (či jak se to píše) a ta tam fakt asi sama nezalezla - o těch změnách jsem se dozvěděla, díky předchozí kontrole dnes když jsem tam šla s akutníma problémama…
Mám fakt sto chutí ho zabít - prý mu stačilo, když mu řekla, že bere prášky… takže čekám, kdy přijde akce, že je těhotná… má jediné štěstí, že je na služebce (doufám, že tentokrát opravdu) jinak by už byl fakt na místě mrtvej - mmch to mi v pondělí ještě tvrdil, že s ní nespal, že jsem paranoidní… nevím jestli si do neděle nevyřežu nějakou basebolku a netrefím ho po hlavě…
zakladatelka
@KackaDoup píše:
@bartsch ví toho jiz hodne…
Hodně ano
Vše ještě ne
No, hlavní je to nezanedbat.
@Anonymní píše: … - prý mu stačilo, když mu řekla, že bere prášky… takže čekám, kdy přijde akce, že je těhotná…
To je tedy „šikula“
… fakt na zabití
Mozek zřejmě nechal někde v kalhotách ![]()
@myšák1187 píše:
protože už ho jeden z vás měl a pouze teď se prostě probudil, žádná záhada
jen je prostě blbost si myslet že když jste si s partnerem věrný, nemůžeš to mít a zanedbávat preventivky jak tu někdo psal
Ale odkud to teda jeden z nás měl??? Když se to přenáší jen sexuálníma praktikama.
To jsem nepsala já, já na preventivky chodím vzorně.
@Anonymní píše:
Holky ono to není jen to HPV a změny na čípku, ale k tomu to ještě vypadá na gardenelu (či jak se to píše) a ta tam fakt asi sama nezalezla - o těch změnách jsem se dozvěděla, díky předchozí kontrole dnes když jsem tam šla s akutníma problémama…
Mám fakt sto chutí ho zabít - prý mu stačilo, když mu řekla, že bere prášky… takže čekám, kdy přijde akce, že je těhotná… má jediné štěstí, že je na služebce (doufám, že tentokrát opravdu) jinak by už byl fakt na místě mrtvej - mmch to mi v pondělí ještě tvrdil, že s ní nespal, že jsem paranoidní… nevím jestli si do neděle nevyřežu nějakou basebolku a netrefím ho po hlavě…
zakladatelka
a tebe to muze stat zivot.ono se rekne nevera, ale muze na ni i zemrit nevinny clovek, nekdy je hpv hoodne agresivni..nechci strasit ale nevera je proste bordel na ktery se dojizdi, nechapu ze to nekomu nemuze vadit…leda ze je uuplne hloupej a nezalezi mu na vlastnim zdravi.
Příspěvek upraven 24.07.14 v 18:09