Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bartsch píše:
To je tedy „šikula“![]()
… fakt na zabití
Mozek zřejmě nechal někde v kalhotách
typický chlapi ![]()
@Anonymní píše:
Ale odkud to teda jeden z nás měl??? Když se to přenáší jen sexuálníma praktikama.
To jsem nepsala já, já na preventivky chodím vzorně.
už se stím narodil TZV přenašeč
@KackaDoup píše:
a tebe to muze stat zivot.ono se rekne nevera, ale muze na ni i zemrit nevinyn clovek, nekd yje hpv hoodne agresivni..nechci strasit a le nevera je proste bordel na ktery se dojizdi, nechapu ze to nekomu nemuze vadit…leda ze je uuplne hloupej a nezalezi mu na vlastnim zdravi.
přemýšlím, že slečně asi cinknu, že jí přeji pěknej svátek, a jako dárek k němu, že má pravděpodobně tu stejnou sračku co já…
@Anonymní píše:
@bartsch asi tak nějak… ho za to něco pověsím do průvanu aby si to pamatoval… no to víš, mladá 26tiletá koza, která má čas, energii a nevytahaný břicho a prsa po dvou dětech - přemýšlím, že jestli s ní hodlá pokračovat tak jí ho tam pošlu na 14 dní manžela i obě děti (obě v období vzdoru - aneb at uděláš cokoliv, vše je špatně) a já si udělám dovolenou po těch 5ti letech… (a najdu si nějakýho, co je trochu dospělejší)
Hmmm… tak ten má fakt mozek jinde než v hlavě
Myslíš, že se někdy dostane na správné místo?
![]()
@KackaDoup píše:
@kotaska91 me to kapacita na HPV nerekla!
takze tomu ani za mak neverim! a ze jsme se vyptavala na vsechno..Příspěvek upraven 24.07.14 v 15:53
jak se ta tva kapacita na HPV jmenuje? Docela by me to zajimalo, pac spousta veci okolo je celkem nejasna.. a pouziti jednoho rucniku bohate staci… je to asi stejne jako genitalie - ruka
@KackaDoup píše:
@bartsch jasny ze to nefunguje, neco na tom cipku byt muselo kdyz se mel ocistit, akorat nechapu ze se viry ocisti porodem, cili mechanikou…nechapu…virus muze byt v tele nez cokoli zacne provadet i 20 let treba, takze jsme si 3,6 let verni, na to se nehraje. Stacil jeden sex kdysi daaaavnoooo v mladi, i to jsem sem dala v jakem veku s enejcasteji pres muze prenasi.
tohle je taky pekna blbost… mechanikou? A jak to asi probiha pri LOOP, nez mechanicky?
@bartsch píše:
Hmmm… tak ten má fakt mozek jinde než v hlavěMyslíš, že se někdy dostane na správné místo?
![]()
![]()
noooo vzhledem k tomu, že moc na výběr teď nemám budu doufat, shodím 30 těhotenských a poporodních kilo, udělám se krásná a pak s rozběhem ho kopnu do zadele
a zažádám o střídavou péči at se pán konečně taky stará a ví o co gou
- pokud se mu nerozsvítí do té doby
@Anonymní píše:
noooo vzhledem k tomu, že moc na výběr teď nemám budu doufat, shodím 30 těhotenských a poporodních kilo, udělám se krásná a pak s rozběhem ho kopnu do zadelea zažádám o střídavou péči at se pán konečně taky stará a ví o co gou
- pokud se mu nerozsvítí do té doby
@bartsch píše:![]()
ideálně se slepicí aby si příště rozmyslela řešit něco se ženáčem
(PS to konto mu tak tučné po rozvodu a barák asi nezůstane
- tudíž asi ztratí vešké plus co na něm viděla)
PS: asi „miluji“ svého psychologa, že mi pomohl na to koukat s nadhledem a pomohl mi zjistit, že pro mě to vlastně může být už jen lepší - teda teď jen doufám, že se nepotvrdí žádné hrůzy na tom čípku (to radši na jeho pinďourovi aby si pamatoval, že ho nemá strkat kam ho napadne…)
@Anonymní píše:
ideálně se slepicí aby si příště rozmyslela řešit něco se ženáčem(PS to konto mu tak tučné po rozvodu a barák asi nezůstane
- tudíž asi ztratí vešké plus co na něm viděla)
PS: asi „miluji“ svého psychologa, že mi pomohl na to koukat s nadhledem a pomohl mi zjistit, že pro mě to vlastně může být už jen lepší - teda teď jen doufám, že se nepotvrdí žádné hrůzy na tom čípku (to radši na jeho pinďourovi aby si pamatoval, že ho nemá strkat kam ho napadne…)
Udělal velkou sviňárnu
a máš super psychologa, protože je vidět, že jsi silná a dokážeš zradě čelit
![]()
@bartsch píše:
Udělal velkou sviňárnua máš super psychologa, protože je vidět, že jsi silná a dokážeš zradě čelit
![]()
Díky ![]()
jo a ještě prohlásil, že nechápe, co ti chlapi se ženskejma na mateřské pořád mají, protože všichni řeší, že je doma bordel
že by byl pro zavedení povinné mateřské pro tyto chlapy - ideálně na dobu od 2 let kdy začíná u dětí období vzdoru ![]()
@Anonymní píše:
Díky
jo a ještě prohlásil, že nechápe, co ti chlapi se ženskejma na mateřské pořád mají, protože všichni řeší, že je doma bordelže by byl pro zavedení povinné mateřské pro tyto chlapy - ideálně na dobu od 2 let kdy začíná u dětí období vzdoru
Já mám tedy štěstí - manžel mi ani jednou na RD nic nevytkl. Říkal, že si moc dobře uvědomuje, že to není žádná dovolená. Já jsem tedy na obou RD ještě pracovala (naplno to nešlo, bylo by asi po mě). Ale v době, kdy třeba děti po nocích několik měsíců v kuse nespaly a já byla jak mátoha a vyčerpaná, snažil se mi doma hodně pomáhat. Co máme děti již větší (škola a školka) a já už jsem pár let zase v plném pracovním procesu, staráme se o domácnost i děti oba dva - pěkně fifty-fifty. Když tak nad tím přemýšlím a jak tady někdy čtu ty příbehy, mám doma fakt zlato ![]()
@bartsch asi tak nějak… ho za to něco pověsím do průvanu aby si to pamatoval… no to víš, mladá 26tiletá koza, která má čas, energii a nevytahaný břicho a prsa po dvou dětech - přemýšlím, že jestli s ní hodlá pokračovat tak jí ho tam pošlu na 14 dní manžela i obě děti (obě v období vzdoru - aneb at uděláš cokoliv, vše je špatně) a já si udělám dovolenou po těch 5ti letech… (a najdu si nějakýho, co je trochu dospělejší)