Nevěra - rozvody

Anonymní
3.2.25 17:04

Nevěra - rozvody

Ahoj zeptám se, dost se dneska potkávám s nevěrou tak mne zajímá názor. Ať už jde třeba o to ze manželka doma podvádí manžela s ředitelem firmy, a nebo další věci.. :oops:
Kdo se s tím už setkal a jaký je váš názor celkově na nevěru, protože vím ze už dost lidi to udělalo, tak mne zajímá.:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1097
3.2.25 17:09

Máš tady moře diskuzí o nevěře od podvedených i podvádějicích. Tam najdeš i jejich názory. Zrovna teď tady frčí 2 diskuze - manžel miluje milenku a druhá milenky sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
3.2.25 17:11

Ředitel vezme ženu na „služební cestu“ do Thajska a za odměnu jí dá bonusy. Žena manželovi koupí prodloužený víkend s kamarády, aby si za odměnu, ze se hezky zvladl ten tyden starat o deti a domacnost, odpočinul. Kruh se uzavře a všichni jsou spokojeni. Proč ten rozvod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13940
4.2.25 09:44

Vždy to bude složitější příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2127
4.2.25 10:08
@Anonymní píše: Více
  1. proc anonym?
  2. cti emimino a nazory jinych si tu posbirej, je jich tolik, ze me zajima jaky nazor sis udelala na ty jejich nazory, ty ;)
  3. dalsi dotaz?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.2.25 14:27

Zdravím, zrovna teď se mi rozvádí kamarádka, přišla manželovi na nevěru. Říkala, že kdyby to byla jednorázovka, tak asi dokáže odpustit, ale trvá to už přes 2 roky a i když tvrdil, že to skončilo, zjistila že lže. Takže k tomu ty lži a to už byla pro ní poslední kapka a šli od sebe. Je to hodně smutné, byli spolu cca 18 let. Sama vůbec netuším, jak bych se zachovala, důvěra se zpátky získává asi hodně těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí