Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš tady moře diskuzí o nevěře od podvedených i podvádějicích. Tam najdeš i jejich názory. Zrovna teď tady frčí 2 diskuze - manžel miluje milenku a druhá milenky sem…
Ředitel vezme ženu na „služební cestu“ do Thajska a za odměnu jí dá bonusy. Žena manželovi koupí prodloužený víkend s kamarády, aby si za odměnu, ze se hezky zvladl ten tyden starat o deti a domacnost, odpočinul. Kruh se uzavře a všichni jsou spokojeni. Proč ten rozvod? ![]()
@Anonymní píše: Více
Zdravím, zrovna teď se mi rozvádí kamarádka, přišla manželovi na nevěru. Říkala, že kdyby to byla jednorázovka, tak asi dokáže odpustit, ale trvá to už přes 2 roky a i když tvrdil, že to skončilo, zjistila že lže. Takže k tomu ty lži a to už byla pro ní poslední kapka a šli od sebe. Je to hodně smutné, byli spolu cca 18 let. Sama vůbec netuším, jak bych se zachovala, důvěra se zpátky získává asi hodně těžko…
Ahoj zeptám se, dost se dneska potkávám s nevěrou tak mne zajímá názor. Ať už jde třeba o to ze manželka doma podvádí manžela s ředitelem firmy, a nebo další věci..
Kdo se s tím už setkal a jaký je váš názor celkově na nevěru, protože vím ze už dost lidi to udělalo, tak mne zajímá.:)