Nevěrní muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
795
10.8.25 15:54

Z historického hlediska byla v minulosti v drtivé většině kultur ženská promiskuita vnímána daleko kritičtěji, než mužská. Ještě dnes existuje několik (vesměs muslimských) zemí, kde ženám za cizoložství hrozí trest smrti. Ženy se proto k nevěře v průzkumech přiznávaly daleko méně ochotně, než muži. V liberálních zemích se v současnosti ten rozdíl prakticky setřel a každý, kdo se v oblasti mezilidských vztahů profesionálně pohybuje potvrdí, že je to prakticky jedna ku jedné, ostatně zapojením „selského“ rozumu dojdeme k témuž poznání. Ženy, pokud nepálí mosty a jsou motivovány zálety utajit, jsou v tom ale výrazně úspěšnější, než muži.. Nicméně pokud do nevěry počítáme i využívání placených erotických služeb, myslím, že muži přece jen v počtu nevěr mírně povedou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109903
10.8.25 16:00
@Janli píše: Více

to určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109903
10.8.25 16:02
@Cenarius píše: Více

ta, ale nemusí nikoho podvadet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
10.8.25 16:04
@Venetia píše: Více

To ale platí i obráceně. Milenec vdané ženy může být a v mnoha případěch i je jinak nezadaný muž… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109903
10.8.25 16:08
@Popeladym píše: Více

to je teda otázka co je horší…jit jinam…nebo zůstat ve vztahu co mi nevyhovuje a podvadet

Ja jsem za první možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
10.8.25 16:18
@Cenarius píše: Více

Nepotřebuje, leckdy si vystačí s mužem. A zrcadlově obráceně, žena k nevěře nutně nepotřebuje muže… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
10.8.25 16:30

Fakt myslíš…. :mrgreen:
To bych neřekla, že jsi taková naivka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
10.8.25 17:41
Úplně stejně jako nezadaný chlap.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
10.8.25 18:23

Nikde nepíšu, že jen s nezadanými. Ale 20 nevěrných mužů nemusí spát s 20 vdanými ženami. To jen k té matice, že to je 50:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.25 19:25

Souhlasím, znám 2 ženský, který se absolutně odstrihli od rodiny, děti zůstali s manželi, a jak píšeš,,protože láska,,…naproti tomu chlap, co byl v mém okolí neverny, po ukončení nevěry vztah s manželkou ještě vyzdvihnul a zachránil to co bylo dávno mrtvé…obě nevěry byli špatně, ale nevěra co poznamená i děti je větší svinstvo.

• Citovat
  • Upravit
1058
10.8.25 20:50

Lidí se mění, nejsme stroje, ve vztahu se různé vyvijime, mění se i partner…myslím, že ženy to hůř ukocirujou, chlap je v pohodě, ten většinou rodinu kvůli, v jeho očích prkotine bourat nechce..a řekněme si, že nevěra je oproti různým jiným tragédiím opravdu prkotina…jak se říká, pokud nejde o život, jde o :nevim: já zbožňují flirtování, nebo jen takové nevinné dobírání, mám pocit, že to přitahují :D exmanzela, nebo partnery a kterýma sem byla dlouhou dobu jsem mohla podvádět do aleluja, ale nikdy jsem to neudělala…radši sem se rozvedla, než bych podváděla…každopádně nevěru, pokud by šlo o fyzično by jsem přešla…pokud by teda nebyla. oskliva, to by jsem ho za ní poslala i a kufrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.25 21:15
@Justin Case píše: Více

A co když nevěrník to řekne partnerovi a nic netají.. je to pak nevěra? Dle mého partnera to nevěra je ať už vědomá i nevědomá, jenže já to brala podvádění od slova neříct

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.25 21:27
@Anonymní píše: Více

Podvod je od slova podvádět = dělat něco za zády partnera, co by se navíc dělat nemělo, protože vztah je o důvěře a exkluzivitě. Tvé tělo a duše souzní s partnerovou. Jakmile tohle není, už je to špatně. Podvod nezačíná tím, že zatajíš sex. Podvod začíná tím, že máš v hlavě někoho jiného. Už to je špatně - ikdyz na něj jen myslíš, je to špatně. Jakmile se s ním vyspíš, tak to je konečná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.25 21:36

A co dělat když mám ráda partnera spíš že si ho vážím, ale jinak city mám tak poloviční a tělem souzníme ne na stopro. Co když tam něco chybí, ale držím to pro děti i on..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky