Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženský, zakládám tuhle diskuzi na debatování o nevěrných chlapech, protože jak vidím, tak jich je mraky, já vlastně ani neznám věrného a mam v sobě díky tomu takovej blok, ze v budoucnu asi ani rodinu nechci, nechci chlapa, je to děs, kdyz už mě nekdo nabaluje tak je zenatej a doma ma zenskou při nejhorším jeste decka…dnešní doba mi prijde na bliti. Nekdo to vidi stejne? Dokonce i muj trener z fitka do me zacal pekne vandrovat a s jeho zenou se znam osobne, ani nevim jestli ji to mam rict..ale spis ne, on by ji zase nakecal svoje a ja bych byla za tu spatnou a ulhanou. Furt mi pise takove ty sladke reci, jak se v mých očích utápí a bla ba, je mi to k smíchu
typicke kecy jak dostat ženskou do postele.
Nikde netvrdím že ženy jsou svaté, jen mi přijde ze u chlapu je to mnohem častější. mnohem..
Ženský jsou nevěrný úplně stejně, jen se tím většinou tolik nechlubí.
@Nikca3381 píše: Více
Ahoj, jsme emocionální bytosti, které mají své pudy, očekávání, sny. Tvoříme a využíváme příležitosti, které nedomýšlíme. Spousta lidí si chce užívat a prožívat život s větším potěšením. Stačí se kouknout na různé závislosti. Chování nevěrných lidí má mnoho podobných rysů jako závislost, se kterou nelze jen tak přestat.
Pokud přijmeme za normální takové chování, protože nám to prochází nebo máme kolem sebe podobně smýšlející lidi, tak proč s tím přestávat? Proč by se měla aktivovat sebereflexe, že takové chování může ovlivnit lidi kolem nás? Bez takového chování by populace klesala.
Věrní muži existují, ale z mých zkušeností jsou podvádění právě oni. Je to dost o příležitosti, charakteru, funkčnosti vztahu a o tom, jak se splaší naše hormony.
No pořád ten nevernej chlap k té nevěře potřebuje ženskou. ![]()
@Cenarius píše: Více
Ale ta může být single a nikomu nevěrná není. Nevěrný je ten, kdo má partnera
Nemám ráda takové paušalizování, jakože co muž - to nevěrník. Je spousta lidí, co si na věrnosti zakládají, ať chlapů nebo žen
Mohl jsem být nevěrný za život 4×.
4× jsem odmítl a doma vše partnerce řekl.
Myslím, že kdo je nevěrný tak vlastně vůbec nemá rád toho s kým je a ani ho fyzicky nepritahuje. Takže je s ní. Jen z důvodu, že je ubožák co nemá na lepší;)
@Justin Case píše: Více
Přesně. Ženami, co po mně hodí očkem opovrhuji. Je to děsně levné a prodejné. Doma se tomu rád s partnerkou zasměju. Nicméně ikdyz jsem měl vždy velmi sympatickou partnerku, tak nikdy, nikdy mi neřekla, že by jí nějaký chlap balil. Podle mě to ženám imponuje a rády si nechávají chlácholit ego. Opravdu málokterá žena by to doma řekla svému můži. Chce to velký kus charakteru.
To je jen klišé, že jsou muži nevěrnější.. Ženy celou nevěru prožívají úplně jinak, jsou rychleji schopné pálit mosty, stejně jako ji déle drží v tajnosti, ale troufnu si říct, že my ženy v nevěře za muži nijak nezaostáváme.
@Anonymní píše: Více
málokterá žena chce pak doma dusno, podezírání, vyptávání.. což partneři, kteří se můžou cítit i jen potenciálně v ohrožení, rádi dělají. No my ženy taky. My se doma jeden druhému opravdu nechlubíme, kdo po nás kdy hodil očkem.
@Kfětoslava píše: Více
Tomu opravdu věříš, že jsou chlapi nevěrni jen s nezadanými ženami? Jak už tu někdo psal, je to nastejno. Ženy jsou ale daleko prodejnější než muži. A rodinu rozbijou dokonce snáz. Protože láska přece…