Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
ráda bych se zeptala proč nevidím v diskuzích ani v deníčcích metříky? Mám nastaveno zobrazovat podpisy a nic. Tak nevím, kde dělám chybu? ![]()
Děkuji za radu.
já tvoje metříky normálně vidím, též mám zobrazovat podpisy a ok… ![]()
Ahoj, mám nový počítač a operační systém Linux a taky meříky nevidím. Co jsem zjišťovala, údajně existují jisté aplikace, např. právě ty metříky, které právě Linux „nepobere“. Možná, že i ty máš v počítači nějaký podobný zádrhel.
Mi to vždycky normálně šlo až posledních pár týdnů je nevidím u nikoho
Počítač máme pořád stejný i prohlížeč. Fakt nevím. Třeba admini poradí.
Emilie píše:
Ahoj, mám nový počítač a operační systém Linux a taky meříky nevidím. Co jsem zjišťovala, údajně existují jisté aplikace, např. právě ty metříky, které právě Linux „nepobere“. Možná, že i ty máš v počítači nějaký podobný zádrhel.
máme taky linuxácký operační systém Ubuntu a prohlížeč Google Chrom a metříky normálně vidím ![]()
taky mám doma ubuntu s firefoxem a taky vsechno vidim…
v tom to nebude. Spis jestli mas treba firefox, tak jestli nepouzivas adblock nebo neco podobneho na blokovani reklam.. obcas to ma automaticke filtry.
Ajjaa píše:
Mi to vždycky normálně šlo až posledních pár týdnů je nevidím u nikohoPočítač máme pořád stejný i prohlížeč. Fakt nevím. Třeba admini poradí.
Já je taky už několik týdnů nevidím u nikoho…
A myslíte, že tohle čte nějaký admin když je to diskuze určená pro adminy? Nebo kde mám vlastně napsat svůj dotaz?
Hm, vypadá to, že ne, co?
Třeba mají moc práce a dostatnou se k tomu později.
Halka
Tak do některých diskuzí pro adminy admini odpovídají do některých ne. Opravdu nechápu
![]()