Nevidím metříky

3492
28.5.10 09:00

nevidím metříky

Dobrý den,

ráda bych se zeptala proč nevidím v diskuzích ani v deníčcích metříky? Mám nastaveno zobrazovat podpisy a nic. Tak nevím, kde dělám chybu? :nevim:
Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karamelína
28.5.10 09:21

já tvoje metříky normálně vidím, též mám zobrazovat podpisy a ok… :think:

• Citovat
  • Upravit
20518
28.5.10 09:37

Ahoj, mám nový počítač a operační systém Linux a taky meříky nevidím. Co jsem zjišťovala, údajně existují jisté aplikace, např. právě ty metříky, které právě Linux „nepobere“. Možná, že i ty máš v počítači nějaký podobný zádrhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.5.10 09:58

Mi to vždycky normálně šlo až posledních pár týdnů je nevidím u nikoho :think: Počítač máme pořád stejný i prohlížeč. Fakt nevím. Třeba admini poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
28.5.10 10:14
Emilie píše:
Ahoj, mám nový počítač a operační systém Linux a taky meříky nevidím. Co jsem zjišťovala, údajně existují jisté aplikace, např. právě ty metříky, které právě Linux „nepobere“. Možná, že i ty máš v počítači nějaký podobný zádrhel.

máme taky linuxácký operační systém Ubuntu a prohlížeč Google Chrom a metříky normálně vidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.5.10 10:32

taky mám doma ubuntu s firefoxem a taky vsechno vidim…

v tom to nebude. Spis jestli mas treba firefox, tak jestli nepouzivas adblock nebo neco podobneho na blokovani reklam.. obcas to ma automaticke filtry.

• Citovat
  • Upravit
992
28.5.10 12:02
Ajjaa píše:
Mi to vždycky normálně šlo až posledních pár týdnů je nevidím u nikoho :think: Počítač máme pořád stejný i prohlížeč. Fakt nevím. Třeba admini poradí.

Já je taky už několik týdnů nevidím u nikoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
28.5.10 12:25

adblock používáme my a neřekla bych, že je to tím  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
30.5.10 21:31

Já je taky nevidím.
Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
31.5.10 08:35

A myslíte, že tohle čte nějaký admin když je to diskuze určená pro adminy? Nebo kde mám vlastně napsat svůj dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
2.6.10 19:17

Hm, vypadá to, že ne, co?
Třeba mají moc práce a dostatnou se k tomu později.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
5.6.10 19:03

Tak do některých diskuzí pro adminy admini odpovídají do některých ne. Opravdu nechápu :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová