Nemáme, kde bydlet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35878
18.11.24 16:51
@nikcakurilova píše: Více

Tak jestli vás tam nechá kamarádka nějakej měsíc a ještě by ti byla ochotná pohlídat ona nebo mamka o víkendu, tak si najdi další práci a koukej makat aby jsi splatila svoje dluhy a našetřila si na bydlení. Proč by za tvoji hloupost měli platit ostatní. Zas tak velká částka to není. Když maknes tak to máš za půl roku zaplacený a nasetreny na kauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 16:52
@ka2ka píše: Více

ano - bydleni zadarmo.. to bydlím i u kamaradky … a nemusím sdílet pokoj s cizímy ženami. už jsem se o azylaku informovala, dokonce jsem tam vezla stare obleceni po synovi, takže jsem to viděla na vlastní oči..
opravdu příšerne - tam bych se synem nezvládla být.. já řeším možnost svého vlastního bydlení..
na kauci ještě seženu v blízké době ; ale
tu exekuci tak rychle nesplatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
18.11.24 16:54

Tak bydli pod mostem. A dítě dej k otci. Třeba se o něj aspoň on dokáže postarat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 16:56
@Šmoulice píše: Více

já už nemám slov :lol: píšu snad někde!!!, ze nemám kde bydlet??? naznacujete snad, ze se nedokážu postarat o svoje dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
18.11.24 16:56

nevím no, tady má každá svůj pokoj, pomáhají jím najít bydlení a s exekucemi, pomáhají hledat práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
18.11.24 17:02

Nenaznačuji nic. Já to pouze konstatuji. Protože to tak je. A máš kde bydlet? Nemáš. :roll: Kdybys měla kde bydlet, tak nebudeš spát v autě a nebo bivakovat u kamarádky.

Nemáš prachy, za to ale exekuci a dluhy ano. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
18.11.24 17:06

S exekucí ti nikdo nic nepronajme a stát jo za tebe platit taky nebude. Tam je jediná možnost azyl případně ubytovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
18.11.24 17:07

To je síla tady poslední dobou … Exekuci řešení tak, že ji splatíš. Jaká organizace by Ti měla pomoc se sehnáním bydlení? To si představuješ v reálu jak? Že budou mít seznam majitelů, nebo vlastnit barák?
43 klacků snad není tolik ne? Tak si najdi na měsíc brigádu a ve dnech kdy čekáš na syna v autě ji dělej ….

• Citovat
  • Upravit
317
18.11.24 17:27

@nikcakurilova a ta kamarádka vás živí a skáče štěstím, že tam budeš ještě pár měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
18.11.24 17:32

Určitě bez souhlasu otce se odstěhuješ x km daleko k bl*ému příteli, který tě x krát vyhodí z bytu a ty se k němu ještě vrátíš.

Tobě pár facek. Ale chudák syn žít v tomhle.. jeho matka se vrací k příteli, který je nechce… Jít žít do azyláku nechce, ale raději bude žít v autě..

Dej si pár facek a syna dej otci a začni makat.

• Citovat
  • Upravit
9085
18.11.24 17:43

Vůbec tomu nerozumím. Synovi je 5, tedy chodí do školky. Vy pracujete jen někdy? Proč ne každý den? proč dítě ve školce nespí? Brzy vstanete, dítě dáte do školky, dítě se tam nají, prospí a vy ho vyzvednete a jedete domů nebo jak to je? Proč čekáte v nějakém autě? Je to nějaké zamotané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
18.11.24 17:52
@šklíbakočka píše: Více

Tak on je červencový, to mu bylo v červenci 6 takže do školy teoreticky chodit může. Do první třídy. Spíš mě není jasný proč musí dojíždět od kamarádky 70 km do školy, což si neumím dost dobře představit, určitě by našli školu blíž. A je mě divný že sotva se nastěhuje k chlapcovy, tak ji za chvíli vyhodí. Celý je to podivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
18.11.24 17:57
@mamule42 píše: Více

A kde na ty cesty bere, když nemá ani floka a nepracuje? :roll:

Taky tomu nějak nevěřím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085