Nemáme, kde bydlet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18270
18.11.24 19:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
18.11.24 20:50
@šklíbakočka píše: Více

protože je to další, jak jsi to psala? pohádkov?
už tím 5letým a pak školou to nedomyslela, kamarádka, která několik měsíců ubytuje druhou s dítětem, platí za ně energie, jídlo a všechno, + benzín nebo naftu na 140 kiláků každý den, no twl, ti trollové jsou čím dál šílenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
19.11.24 08:08

Ubytovna, spolubydlení a práce na plný úvazek pokud možno.

• Citovat
  • Upravit
80109
19.11.24 08:24
@nikcakurilova píše: Více

Zkus to znovu a líp. Jak jsi zjistila, že máš exekuci? Nesmysl. VZP ti musela posílat vyúčtování, upomínky, a pak teprve exekuce.
Proč jezdíte do školy tak daleko? V místě bydliště žádná není? mkdy chodíš do práce, když denně jezdíš takovou cestu? Kamarádka tě živí, platí a šatí? Protože ty musíš všechno nacpat do benzínu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
19.11.24 11:19
@stinga píše: Více

Taky mi to tak přijde. Anebo že to pořád zkouší a zkouší, jestli by někdo dokázal vyřešit hádanku Jak to mám udělat abych si našla bydlení bez práce, bez peněz, s dítětem, když u rodičů to nejde, nikoho nemám, na azylák nechci, do ubytovny nechci, pracovat nemůžu, atd. A na každou radu je odpověď, že to nejde. Tak až tuhle hádanku někdo vyřeší, tak to bude na Nobelovu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
19.11.24 14:34

Koukla jsem jí na profil a ten syn je pravda, 8.7.2018 tam píše narození kluka,
proč ale mluví o 5letém v červnu, když za týden měl 6 - no dobře, to ostatní pochopitelné moc není, hlavně žasnu, kdo jí platí ten benzín denně 140 km :zed: :zed: :zed:
a jaká kamarádka je schopná 5 měsíců živit a šatit cizí ženu a dítě, navíc prvňáka, kterého bylo potřeba vybavit do školy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
19.11.24 14:35
@Buba mara píše: Více

přesně, a azylák je fujky fujky,
do jednoho vidím přes plot a maminky si tam žijí jako zvířátka v žitě, soc.prac. kolem nich skáčou a mají tam veškeré výhody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.11.24 14:46

Je mi tak strašně líto malého :( že nemá svůj pokoj, kam si brát kamarády a celkově zázemí. Zkus to na fcb, existují různé skupiny kde hledají spolubydlící. Hlavně se na toho přítele už vykašli, potáte klukovi akorát hlavu a myslím že i on z toho musí být dost na dně. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
29.11.24 22:23

@nikcakurilova tak co, jak jsi to vyřešila? doufám, že už nevisíte na krku kamarádce a neprojíždíš její peníze za benzín denně 140 km do školy a nazpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí