Nevím co dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
17.9.10 13:26
bamba píše: Ähoj děvčata,sice to není až tak k ténatu,ale mám dotaz.Chtěla jsem si taky něco najít na googlu a chtělo to po mě registraci.Nejsem zas až takový znalec,tak jsem se právě lekla,jestli pak po mě nebudou chtít taky nějaký poplatek.Můžete mě některá uvést do obrazu?díky.

BUď trochu konkrétnější :wink: Mmch vadilo by se mi registrovat jen tak pro nic za nic, i kdyby po mně nechtěli peníze. Moje osobní data jsou také cenná. Když už chci soutěžit, tak dávám jen email (mám založenou takovou spamovou schránku, když už tam toho chodí moc, tak mažu). Šak i tady nemám napsané své pravé jméno :jazyk: To znaj jen vyvolené emimiňačky :wink: :mrgreen:
Takže založ si email,, který budeš používat na takovéhle pitominy a zadej jen ten. Jméno a adresu buď falešnou, nebo se neregistruj vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
17.9.10 13:30

NIC NEPLATIT !!!! moje ségra takhle naletěla, byly to tuším nějaké básničk nebo co na netu(slovenském) . Pak ji přišlo ať zaplatí taky několik euro, byla na policajtech a tam ji řekli jedniduše NEPLATIT!! ničím se nauvázala a hlavně se nikam nepodepsala!!! Navíc to po ní chtěla slovenská firma ale platit na ůčet v české komerční bance .. takže samá finta a podvod !! NEMUSÍTE NIC PLATIT !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.9.10 14:23
Gina108 píše:
bamba píše: Ähoj děvčata,sice to není až tak k ténatu,ale mám dotaz.Chtěla jsem si taky něco najít na googlu a chtělo to po mě registraci.Nejsem zas až takový znalec,tak jsem se právě lekla,jestli pak po mě nebudou chtít taky nějaký poplatek.Můžete mě některá uvést do obrazu?díky.
BUď trochu konkrétnější :wink: Mmch vadilo by se mi registrovat jen tak pro nic za nic, i kdyby po mně nechtěli peníze. Moje osobní data jsou také cenná. Když už chci soutěžit, tak dávám jen email (mám založenou takovou spamovou schránku, když už tam toho chodí moc, tak mažu). Šak i tady nemám napsané své pravé jméno :jazyk: To znaj jen vyvolené emimiňačky :wink: :mrgreen:
Takže založ si email,, který budeš používat na takovéhle pitominy a zadej jen ten. Jméno a adresu buď falešnou, nebo se neregistruj vůbec.

Ne nešlo o soutěž,prostě jsem chtěla najít jistou mapu,nevím jak to mám popsat,prostě mi jde o prohlížeč googl,joko příjem informací atd,podotýkám,že jsem samouk co se týká PC a tak bych nerada se někde registrovala,abych třeba nedopadla jak sestra zakladatelky a taky jak píšeš,svých dat si vážím natolik,abych je ledakde prezentovala.

• Citovat
  • Upravit
7.10.13 20:07

Hezký večer může mi někdo poradit jak se odtud odregistrovat předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 08:01

Co dělat ?

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli mám nárok dostávat nake peníze navíc.. jsem na matersky dostávám sociální příspěvky 4100-,bydlim s přítelem ale ten je teď bez práce máme být který je napsaný na něho tak dostavame 2000 -, příspěvky na bydlení.. Ale pořad nám to nevichazi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
26.1.16 08:05

@Petulka 1100 Jeden z vas bude muset do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
26.1.16 08:06

@Petulka 1100 je bez práce registrovaný na úřadu práce? Pak dostává podporu ne?
Jinak nejvic penez „dostanete“, kdyz si přítel praci najde a bude makat. Pak vam to bude i vycházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.16 08:07
@Petulka 1100 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli mám nárok dostávat nake peníze navíc.. jsem na matersky dostávám sociální příspěvky 4100-,bydlim s přítelem ale ten je teď bez práce máme být který je napsaný na něho tak dostavame 2000 -, příspěvky na bydlení.. Ale pořad nám to nevichazi :nevim:

a co Ti nevychází? Jsi na MD nebo RD, do toho dostáváš sociálku a nejsi schopná vyjít? Pak se asi musíš zamyslet nad tím, jak utrácíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
26.1.16 08:09
@martina.se píše:
Pak se asi musíš zamyslet nad tím, jak utrácíš…

:think: krásně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.16 08:14
@minoe píše: :think: krásně :D

realita.. když jí nestačí rodičák, musí mít aji socku, tak má životní minimum. Když jí to nestačí, tak špatně hospodaří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
26.1.16 08:24
@Petulka 1100 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli mám nárok dostávat nake peníze navíc.. jsem na matersky dostávám sociální příspěvky 4100-,bydlim s přítelem ale ten je teď bez práce máme být který je napsaný na něho tak dostavame 2000 -, příspěvky na bydlení.. Ale pořad nám to nevichazi :nevim:

Kolik platíte za byt a poplatky? Jak vysoký máš rodičák? Jak staré dítě? Přítel je na pracáku?

• Citovat
  • Upravit
3487
26.1.16 08:27

Nechápu, co Vám nevychází. Jsem taky na mateřské, partner byl měsíc bez práce a i tak jsme vyšli, bez soc. dávek. Ono to jde, ale musíte se uskromnit, tečka. Místo psaní diskuzí, na co máte nárok, projeď prace.cz apod. a hledej práci chlapovi, nebo sobě, když sám není schopný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
26.1.16 08:34

…nebo aspoň nějakou jednorázovou brigádu než si sežene něco stálého.

• Citovat
  • Upravit
589
26.1.16 08:39
@martina.se píše:
realita.. když jí nestačí rodičák, musí mít aji socku, tak má životní minimum. Když jí to nestačí, tak špatně hospodaří :think:

No ono taky záleží klik mají poplatky.. Pokud dobře počítám tak i rodičákem 7000,. by měla 13500,– a to by třeba nám nestačilo ani na nájem. Tak pak je těžké vijít. Ale každopádně nejlepší řešení je práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.16 08:46
@monika25 píše:
No ono taky záleží klik mají poplatky.. Pokud dobře počítám tak i rodičákem 7000,. by měla 13500,– a to by třeba nám nestačilo ani na nájem. Tak pak je těžké vijít. Ale každopádně nejlepší řešení je práce.

nám by to na bydlení taky nestačilo, proto to musíme mít udělané tak, aby nám to vyšlo - chlap práci, já práci, do toho RD :think: Jestliže chceme vyjít a mít určitý „standart“, tak třeba přiložit ruku k dílu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová