Nevím, co mi je :(

8
12.6.12 19:10

nevim co mi je :(

AHoj, mám takový problém asi týden :(, docela se zadýchávám po kratším běhu a když jsme jen tak běželi s kámošema měl jsem takový divný pocit na hrudi jako bych měl dostat ja nevim infarkt :( mám šelest na srdci. na ekg jsem byl před 4 měsícema a vše OK. :( prosím poradtě :( jsem z toho neštasnej :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1854
12.6.12 19:13

A jak to jako my mame vedet?? :nevim: Rekni to takto presne doktorovi a on uz s tebou neco vymysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.6.12 19:15

Nemslel jsem přímo vědet jen jestli to z vás už někdo nezažil a jaké s tím má zkušenosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
12.6.12 19:20

Odporucam navstivit lekara, my sa tu mozeme len dohadovat, co to je. Nevieme o tebe nic vek, co je pricinou selestu a podobne. Mne to podla popisu pride ako stabilna angina pectoris, kedy je dusnost a bolest len pri namahe. Ale moze to mat milion inych pricin a bez podrobneho vysetrenia je to len hadanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.6.12 19:22

@martas111

Těžko tě tady bude někdo diagnostikovat na internetu. Maximálně ti každej poradí co by to možná mohlo být a že s tím máš jít k lékaři. Ale nepíšeš nic konkrétního, ani věk, jinak šelest na srdci má zhruba až 50% populace, někdo lehkou že o ní neví jiný závažnější. Ale pokud na to nebereš léky tak to nic závažného nebude a rozhodně by to nemělo způsobit infarkt. Neměl jsi předtím nějaké divné pocity? stres, strach, rozčílení atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.6.12 19:23

Prvni co me naoadlo je astma, to ti muze vyvolat alergie a mimentalne je alergenu vsude dost. takze treba zkusit alergilogii. ale nejsem doktorka, takze netusim, co ti je. mohl to byt pouze blby tlak a bio venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
12.6.12 19:25

Pred pol rokom si tu zakladal podobnu diskusiu, tak sa proste nechaj poriadne vysetrit, ina rada neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.6.12 19:28

Měl sem strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
12.6.12 19:43

No jo, tak jsem cetla tvou prvni diskuzi a rekla bych, ze diagnoza bude jasna, co treba hypochondrie?? :lol:
Hele a jeste me tak napadlo, nejsi nahodou zaregistrovan i na webu baby-cafe. cz? Chodi tam podobny pripad… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.6.12 19:44

@martas111

Noo to jsi nám toho teda napsal, jestli chceš aby ti tady někdo alespoň trochu poradil, kromě toho že máš jít k lékaři, tak se trochu rozepiš. Ekg ti dělali až po tom co ti začali tyto potíže nebo předtím? Kdo a kdy ti diagnostikoval tu šelest o které píšeš? Kolik máš let? Jakými vyšetřeními jsi prošel? Na co se léčíš? Nějaké závažné prodělané nemoci, úrazy? Víc sportu je? Vegetarián? Atd atd. Z toho co jsi napsal ti tady nikdo neporadí ani kdyby chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
12.6.12 19:44

Zeptej se chocholouška :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.6.12 19:47

@Danylea

Holky nechte tohoooo :mrgreen:, mě tohle náhodou celkem baví :mrgreen:, jinak mě první napadla panická porucha, což je taky psychická nemoc, ale pokud již zakladatel na nějakých vyšetřeních (kromě těch internetových) byl a nic mu nenašli tak už to zákonitě nějakého doktora muselo napadnout :think:, anebo že bych byla první??? to mi teda lichotí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
12.6.12 19:59

V nemocnici ti udělají zátěžový test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.6.12 20:08

Je mi 14, ekg mi delali v prosinci a uz pred tim sem to pocitoval, vegetarian nejsem, spis mene sportuji, a pred tim sem byl uplne zdravy, tep mam 68- 70, tlak 130 na 84 :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.6.12 20:09

Po prosinci byl klid tak do konce kvetna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie