Nevím jak dál, mám chuť to vzdát

Anonymní
20.4.22 18:52

Nevím jak dál, mám chuť to vzdát

Ahoj, potřebuju se někam vypsat. Budu vděčná za jakýkoliv komentář. Momentálně čekám na schválení OZZ, lhůta pro vyřízení už vypršela a jsem s nervama v koncích. Závisí na tom práce vyhrazena pro OZZ/OZP v které jsem byla, ale nově bez toho nemůžu pokračovat. A absolutně nevím co budu dělat pokud mi to neschválí.

Mám v háji psychiku, léčím se 3 roky. Už tak je to dost těžké se nějak protloukat a přijde mi, že místo aby se mi konečně trochu dařilo, tak mi život háže klacky pod nohy. Jsem z toho vyčerpaná.
Jste na tom někdo podobně, jak to zvládáte? Přemýšlím i hospitalizaci, ale ta nic neřeší.
Prosím nechat anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.4.22 18:55

Ahoj,
nevim co myslis tema zkratkami..
Chapu ze mas problem s praci spravne?
Treba nekdo pomůže…
Ted je prace dost.
A ano taky mívám casto nálady pod psa.
Po těžkém životním obdobi není to jednoduché… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.22 18:58
@Anonymní píše:
Ahoj,
nevim co myslis tema zkratkami..
Chapu ze mas problem s praci spravne?
Treba nekdo pomůže…
Ted je prace dost.
A ano taky mívám casto nálady pod psa.
Po těžkém životním obdobi není to jednoduché… :kytka:

OZZ- osoba zdravotně znevýhodněná, potřebuji to abych mohla zase pracovat na starém místě. A ano, práce je dost. Ale u nás dělnické pozice a doktoři. Lidl, Penny,…prostě práce které dělat nemůžu. Šla bych klidně uklízet, ale vše vyhrazeno pro OZZ a invalidní důchodce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.22 19:00

Berou k výrobnímu pásu na zkrácený úvazek? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
364
20.4.22 19:03

Aha, no tak snad Ti to prodlouzi nebo daji tak jak potrebujes.
Budu drzet palce..
:palec:
Případně se jim pripomen pises ze by melo byt uz rozhodnuto.
Nekdy se clovek musi ozvat a byt prubojnejsi. Ja jsem se naučila byt splachovací… a je to super!! :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
20.4.22 19:24

Odkud jsi, jaké máš vzdělání a kolik je ti let (plus minus). S radostí ti pomohu práci sehnat. ;)
Já bych klidně invalidní mohla mít, ale dojít to jde, tak ho fakt nechci. A práci jsem si sehnala v pohodě během měsíce. Ano, nebavila mě a byla to dřina. Ale co. To je život. :nevim:
Dneska může pracovat KAŽDÝ. Chápu, že máš psychické problémy a mrzí mě to. Ale i ty jsem měla já a byla jsem na dně. Takže dokáži dost pochopit. Ale práce je i bez invalidního důchodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
20.4.22 19:30
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se někam vypsat. Budu vděčná za jakýkoliv komentář. Momentálně čekám na schválení OZZ, lhůta pro vyřízení už vypršela a jsem s nervama v koncích. Závisí na tom práce vyhrazena pro OZZ/OZP v které jsem byla, ale nově bez toho nemůžu pokračovat. A absolutně nevím co budu dělat pokud mi to neschválí.Mám v háji psychiku, léčím se 3 roky. Už tak je to dost těžké se nějak protloukat a přijde mi, že místo aby se mi konečně trochu dařilo, tak mi život háže klacky pod nohy. Jsem z toho vyčerpaná.
Jste na tom někdo podobně, jak to zvládáte? Přemýšlím i hospitalizaci, ale ta nic neřeší.
Prosím nechat anonym.

Proč si nezavoláš na OSSZ? Tam ti řeknou, jak to dopadlo. Takže ti to třeba prodloužili, to v práci oznámíš a pak doložíš papír? Po kolikáté sis žádala? Je možné, že už ti to přiklepnou trvale, a už si žádat nebudeš muset :nevim: Musíš myslet taky trošku pozitivně, pak jde všechno lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 19:33

@Ťarbík01 myslím, že každý má psychické problémy jiné a jinak ho omezují. To nejde porovnávat, ikdyž jsi to zažila. Věk a bydliště psát nebudu, ikdyž jsem anonymní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.22 19:35

@arinecka No doktorka mi říkala, že toho mají moc a ať vydržím. Že často přetáhnout termín. Vyřizuji si to poprvé, předtím jsem to na to místo nepotřebovala. Změnili se podmínky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová