Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nevim co myslis tema zkratkami..
Chapu ze mas problem s praci spravne?
Treba nekdo pomůže…
Ted je prace dost.
A ano taky mívám casto nálady pod psa.
Po těžkém životním obdobi není to jednoduché… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
nevim co myslis tema zkratkami..
Chapu ze mas problem s praci spravne?
Treba nekdo pomůže…
Ted je prace dost.
A ano taky mívám casto nálady pod psa.
Po těžkém životním obdobi není to jednoduché…
OZZ- osoba zdravotně znevýhodněná, potřebuji to abych mohla zase pracovat na starém místě. A ano, práce je dost. Ale u nás dělnické pozice a doktoři. Lidl, Penny,…prostě práce které dělat nemůžu. Šla bych klidně uklízet, ale vše vyhrazeno pro OZZ a invalidní důchodce.
Aha, no tak snad Ti to prodlouzi nebo daji tak jak potrebujes.
Budu drzet palce..
![]()
Případně se jim pripomen pises ze by melo byt uz rozhodnuto.
Nekdy se clovek musi ozvat a byt prubojnejsi. Ja jsem se naučila byt splachovací… a je to super!!
![]()
Odkud jsi, jaké máš vzdělání a kolik je ti let (plus minus). S radostí ti pomohu práci sehnat. ![]()
Já bych klidně invalidní mohla mít, ale dojít to jde, tak ho fakt nechci. A práci jsem si sehnala v pohodě během měsíce. Ano, nebavila mě a byla to dřina. Ale co. To je život. ![]()
Dneska může pracovat KAŽDÝ. Chápu, že máš psychické problémy a mrzí mě to. Ale i ty jsem měla já a byla jsem na dně. Takže dokáži dost pochopit. Ale práce je i bez invalidního důchodu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se někam vypsat. Budu vděčná za jakýkoliv komentář. Momentálně čekám na schválení OZZ, lhůta pro vyřízení už vypršela a jsem s nervama v koncích. Závisí na tom práce vyhrazena pro OZZ/OZP v které jsem byla, ale nově bez toho nemůžu pokračovat. A absolutně nevím co budu dělat pokud mi to neschválí.Mám v háji psychiku, léčím se 3 roky. Už tak je to dost těžké se nějak protloukat a přijde mi, že místo aby se mi konečně trochu dařilo, tak mi život háže klacky pod nohy. Jsem z toho vyčerpaná.
Jste na tom někdo podobně, jak to zvládáte? Přemýšlím i hospitalizaci, ale ta nic neřeší.
Prosím nechat anonym.
Proč si nezavoláš na OSSZ? Tam ti řeknou, jak to dopadlo. Takže ti to třeba prodloužili, to v práci oznámíš a pak doložíš papír? Po kolikáté sis žádala? Je možné, že už ti to přiklepnou trvale, a už si žádat nebudeš muset
Musíš myslet taky trošku pozitivně, pak jde všechno lépe.
@Ťarbík01 myslím, že každý má psychické problémy jiné a jinak ho omezují. To nejde porovnávat, ikdyž jsi to zažila. Věk a bydliště psát nebudu, ikdyž jsem anonymní.
@arinecka No doktorka mi říkala, že toho mají moc a ať vydržím. Že často přetáhnout termín. Vyřizuji si to poprvé, předtím jsem to na to místo nepotřebovala. Změnili se podmínky.
Ahoj, potřebuju se někam vypsat. Budu vděčná za jakýkoliv komentář. Momentálně čekám na schválení OZZ, lhůta pro vyřízení už vypršela a jsem s nervama v koncích. Závisí na tom práce vyhrazena pro OZZ/OZP v které jsem byla, ale nově bez toho nemůžu pokračovat. A absolutně nevím co budu dělat pokud mi to neschválí.
Mám v háji psychiku, léčím se 3 roky. Už tak je to dost těžké se nějak protloukat a přijde mi, že místo aby se mi konečně trochu dařilo, tak mi život háže klacky pod nohy. Jsem z toho vyčerpaná.
Jste na tom někdo podobně, jak to zvládáte? Přemýšlím i hospitalizaci, ale ta nic neřeší.
Prosím nechat anonym.