Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj mám přítele jsme spolu 6 let máme 4 letého syna, vzath máme v pohodě všechno JENŽE před 3 lety dělal údržbu ve městě a začíná se povídat že mi byl údajně nevěrný, chodili mu smsky atd, i jsem ho načapala jak si spolu psaly že se sejdou jsou to 3 roky a mě to pořád v hlavě šrotuje jestli mi nevěrný opravdu byl nebo ne, jak to mám zjistit? Když mu to nadhodim tak se rozčiluje tak já nevím chci mít jasno ale nevím jak to zjistit
Po třech letech to řešíš? Na to už bych se dávno vykašlala, však jste někde úplně jinde ne?
Jo jenže, mě to pořád šrotuje celou dobu a teď to znovu vsthla jedna osoba která mi to řekla že nevěrný byl
@Anonymní píše: Více
A co bys dělala, kdybys našla důkazy, že nevěrný skutečně byl?
@Lusy 0620 píše: Více
Nepátrej po tom, co bylo. Zahoď to. Pokud jsi ve vztahu spokojená a on taky, není co řešit. Dále si uvědom, co bys s tím zjištěním udělala. Ukončila to? Pak ano, pátrej. Pokud ne, tak to nech plavat…
@Anonym123321633 samozřejmě že bych to ukončila nevěrneho už jsem měla a dalšího nevěrneho už nechci
Drsný. Proč jsi tedy nepátrala tendy, když ses to dozvěděla?
A tobě s ním není fajn? Ten vztah jinak neklape? Jako uvědom si, že máte dítě a ty tu teď řešíš 3 roky starou záležitost, kdy možná ujel na služebce, možná ne. Za mě hrozně nedospělé chování. Buď mu věříš, je ti s ním dobře, nedává ti důvod k nedůvěře, nebo ne. A pokud ne, pak se s ním můžeš rozejít i bez důkazů, protože vztah bez důvěry o ničem není. Ale mysli především na to dítě ![]()
Pak ano, je to tvé právo..jen to má spoustu ale…
Jak se k tobě chová teď? Jsi spokojená, šťastná, je milující chlap? Pokud ano, nešťourala bych se v tom.
I kdyby nevěrný byl, co to teď změní? ![]()
A co by jste dělaly vy? Rozhodně by vás to nenechalo v klidu
Mě by to nenechalo v klidu před třemi lety
Teď už je to takzvaně promlčené a pokud je jinak skvělej, nepátrej.
Jestli je ti s ním dobře, tak nepátrej. Hodně to bolí, i po letech…
A co by jste dělaly vy? Rozhodně by vás to nenechalo v klidu