Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, líbí se mi jeden kluk. Přidala jsem si ho do přátel. Potvrdil mi to. Tak jsem mu napsala - Ahoj, jsem si tě asi omylem přidala do přátel. On mi odpověděl Ahoj, v pohodě. Tak jsem mu dále napsala, že dobře, že mě těší a že se jmenuji Jana. Na to mi odpověděl, že ho taky těší a že jak jistě tuším, tak se jmenuje Pavel ![]()
Nevím co napsat dále? Psát mu že se mi líbí nebo ho někam pozvat bych nikdy neudělala - to mi přijde blbé…
Poradte mi prosím co napsat, aby to nebylo vlezlé?
Myslíte že má nějaký zájem? Jinak je nezadaný a je mu taky 26.
No mně teda ten začátek přijde dost ujetý, myslim, že už to víc trapný být nemůže. ![]()
@JancaS84
Vůbec se neznáme osobně…ani v reálném životě se nepotkáváme. Jen máme nějaké společné přátele ze střední, se kterými nejsem ale v kontaktu. Je to jeden kluk, který chodil kdysi k nám na střední.
@Feryps píše: Více
Tak bych mu zkusila napsat něco v tom smyslu, že si ho pamatuješ ze školy a to nějak dál rozvést. Uvidíš jak bude reagovat.
Víš, že není zadaný?
Napiš mu, jestli nechce chodit do tanečních, že děláš dlouhé kroky
Ještě v srpnu ti bylo 28 ![]()
Napiš jak se má, co dělá atd…a uvidíš, jak se chytne.;) začátky bývají vždy trapné, rozpačité. Já si se svým mužem takhle začala psát a dnes mame 2 deti ![]()
Blbe bylo psat, ze sis ho omylem pridala do pratel… to by sis ho asi zase odebrala, ne? Nicmene, kdyz jste se teda navzajem predstavili a nechces priznat, ze se ti libi a nechces ho nikam sama pozvat, nezbyva ti moc moznost jak pokracovat dal. Kdybys ze startu priznala, ze te zaujal treba kvuli fotkam ci udajim na profilu, mohla jsi v konverzaci na to lepe navazat.
Boze, do tanecnich.. ja na to zase skocila ![]()
Já jsem si původně myslela, že příspěvek píše náctiletá. Z poslední věty vyplývá, že je jí 26.
Takže : věkem 26, rozumem 12. Zeptala bych se Bravíčka. ![]()
Zeptej se ho, jestli nechce někam zajít, než si ho odebereš z přátel, kam sis ho omylem přidala.