Nevím jestli ho miluju

Anonym905
4.12.24 21:47

Nevim jestli ho miluju

Ahoj předem se omlouvám za anonym hrozme těžce se mi to píše já a přítel jsme spolu už 4 roky před rokem jsem spolu začali bydlet předtím jsme se jen navštěvovali jen o víkendu je to můj první vážný vztah přítel teda docela dost vztahu měl ale já jsem jeho první v sexu i on teda můj ale jak jsme před rokem začali spolu žít tak se pořád hádáme i o malých kravinách kde hodně impulzivní člověk nenechám si všechno líbit takže i já začínám hádky. No ale co mě hodně štve jaký je prostě bordelář co uklidím tam je hnedka bordel nechci chodit 24/7 s hadrem v ruce to by ale nebylo to nejhorší nechápu jak to je u někoho možné ale když přijde z práce chápu že je unavený ale on si lehne v tom oblečení v kterým byl venku do postele to mi můžou nervy už odpálit :roll: říkala jsem mu že mu prostě mámu dělat nebudu. No a vlastně tyhle maličkosti mě začali hrozně odpuzovat neříkám že ho nemám ráda je ti hodný člověk ale nevím zde je to člověk se kterým chci rodinu. To byla taky velká téma ohledně rodiny už od začátku vztahu mu říkám že chci brzo miminko a on mi ze začátku říkal jojo já taky a teďka říká že pořád je na to čas. O seču snad ani nemluvím to je fakt strašný kdybych to měla počítat tak mě za ty 4 roky udělal tak 4× a hlavně se ani nesnaží něco udělat proto jsem fakt z toho smutná protože ja se pokaždé snažím aby něco začalo ja jsem ten iniciátor toho sexu už mě to nebaví fakt jsem se snažila ale nevím zda mám ještě dát šanci nebo se rozejít

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
809
4.12.24 22:03

Rozchod. Takové prase těžko změníš. :roll: A ten špatný sex radši nebudu ani zmiňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36135
4.12.24 22:23

Rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.12.24 07:00

Není co řešit, je to čuně, co mu na tobě a tvých pocitech nezáleží a dítě s tebou vůbec nechce :nevim: Nech ho v tom bordelu shnít a najdi si MUŽE, ne syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
5.12.24 07:10

Jak funguje manželství u jeho rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
5.12.24 07:29

Ukonči to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
5.12.24 07:48

Je to těžké, když tě ještě pořád drží ty city k němu, ale píšeš sem proto, aby si se utvrdila v tom, co racionálně víš už dávno, a to, že to není partner pro život. V ničem.
Takže já budu pouze další v pořadí, co ti taky řekne, ukonči to s ním, tohle nemá hezkou budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
5.12.24 07:58

Jestli tě opakované problémy jako bordel, rozdílné názory na rodinu nebo nedostatek snahy v intimitě dlouhodobě frustrují, je dobré se zamyslet, jestli se to může změnit. Zkus si s ním otevřeně promluvit a říct, co tě trápí, ale pokud necítíš ochotu ke změně, možná už to za záchranu nestojí. Máš právo na vztah, kde se cítíš šťastná a naplněná.

• Citovat
  • Upravit
24988
5.12.24 08:00
@Anonym905 píše: Více

bohužel - vadilo by ti to čím dál víc

hádáte se, je to prase, moc ti nepomáhá, špatný sex (navíc takhle mladí a bezdětní, to na tom máte ležet furt..), dítě s tebou v podstatě nechce - proč spolu proboha jste :zed:

stejně není moc dobré pro budoucnost zažít v životě jen jeden vztah… ukonči to, lepší to s ním vážně nebude, ba právě naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
5.12.24 08:03

Na, tady máš pár čárek do souvětí, asi ti je někdo ukradl. :andel:,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym905
5.12.24 10:07

@kucerap nejsou spolu podváděli se

• Citovat
  • Upravit
631
5.12.24 10:23

Aha, a už jsi s ním měla otevřený rozhovor, že ty věci jsou tak vážné, že uvažuješ o konci? Jinak tohle není udržitelné. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí