Nevím jestli to zvládnu :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nevím jestli to zvládnu :(
Dobrý den všem, mám takový problém jsem na 3leté RD s dcerkou a už od ledna 2013 hledám práci a nějak se nedaří ale jsem celá natěšená že něco seženu opravdu se těším až budu chodit do práce ale teď k věci švagrová mi domluvila práci v Lídlu není to ještě 100% že mi to výjde ale spíš jo takže dneska tam mám jít se zeptat chtěla bych tam pracovat dokonce se i těším ale čeho se bojím je že jsem málo kolektivní a stydlivá néé nějak extrémně ale jsem mám strach že to nezvládnu ale nemohu si vybírat a už vůbec ne v našem městě kde práce NENÍ a já můžu být ráda za tohle. Nechci postrašit spíše uklidnit děkuji za pochopení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Klarynka25 A to budeš za kasou? Jestli jo, tak tam mi moc nepřipadá, že by jste měli čas sedět v kolektivu a třeba si povídat…Myslím, že se nemáš čeho bát, buď ráda, že máš práci a spíš na to se soustřeď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandulina píše:
@Klarynka25 A to budeš za kasou? Jestli jo, tak tam mi moc nepřipadá, že by jste měli čas sedět v kolektivu a třeba si povídat…Myslím, že se nemáš čeho bát, buď ráda, že máš práci a spíš na to se soustřeď
Ano za kasou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si že se nemáš čeho bát a buď ráda že jsi něco sehnala, mohu se zeptat kolik je plat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bacha, oni tvrdí za kasou, ale hlavně se tam vybaluje a doplňuje zboží
takže docela masakr, hodně lidí odtamtud utíká
no a za kasou jsi vlastně až za dobrý chování, dá se říct ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejdes vytvaret kamaradske vztahy ale uzivit sve dite. pragmatizmus, lojalita, peclivost v praci a dochvilnost a nemas se ceho bat.
drzim palec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První dny v novém zaměstnání je těžké pro každého! Já jsem hodně komunikativní a nestydím se s lidmi mluvit třeba i na autobusové zastávce ale pokud někam nastupuji do nové práce, tak jsem nervozní a dokonce se mi zdají sny o tom, jak jdu první den pozdě, nebo nemůžu najít adresu kde nastupuji… Buď v klidu, vše bude dobré a za pár dní ti to ani nepříjde, že jsi terve nastoupila! Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore píše:
Bacha, oni tvrdí za kasou, ale hlavně se tam vybaluje a doplňuje zbožítakže docela masakr, hodně lidí odtamtud utíká
no a za kasou jsi vlastně až za dobrý chování, dá se říct
a mne prijde to vyskladavani zbozi totalni oddechovka, tam nemas jak nadelat paseku v kase jde o penize ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvládneš to, neboj
navíc pokud se těšíš tak to půjde ![]()
hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarynka25 ničeho se neboj. ono v práci stejně není moc čas na krafání. navíc pokud bude kolektiv víceméně ženský tak společné téma najdete raz dva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem šla pracovat do tesca delam tam rano odpoledne střidám se s přítelem s hlidáním deti a dělám to hlavne pro nas abysme se meli aspon o neco líp zatím jen brigadne. těšila jsem se a mela jsem strach jako ty první když jsem dosla bylo pujdete na pokladnu cela vytřepana ale v pohode neni to nic težkyho nevim jak v lidlu ale hlavne si vše schovavat tak jak řeknou a jinak je to pohodička sice boli zada když tam osm hodin jen sedim ale neni to hrozny a vybalování věci??nekdy me přijde že se tam nadřu tak ye me boli pekne zada ale vše se dá tak hlavu vzhuru a přeji at ti to vyjde a jdeš pracovat co nejdřiv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore píše:
Bacha, oni tvrdí za kasou, ale hlavně se tam vybaluje a doplňuje zbožítakže docela masakr, hodně lidí odtamtud utíká
no a za kasou jsi vlastně až za dobrý chování, dá se říct
Já tohle v Lidlu u nás taky často vidím-pokladní odejde vybalovat, a za 5 minut běží zpátky, protože kolegyně už má frontu a zvoní.. Ale nepřipadá mi, že by se tam lidi tak často měnili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit