Nevím jsi rady s ovulaci

Anonymní
1.11.23 19:29

Nevím jsi rady s ovulaci

:roll: Ahoj holky prosím testují ovulacni testy tenhle cyklus a mám 9 dni do menstruace dnes jsem si udělala ovu test a višel silnější než ostatní mám mě stručni kalendář a ovu sem měla 18 den cyklu jen ze dnes jsem testovala a je to 24denni a můj cyklus je dlouhý 33 denní
Tak vůbec tet nerozumím teda ovu teprve dorazí podle kalendáře byla 18 den byla bych rada za odpověď děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.11.23 20:36

Nechceš vyfotit ten ovu test? Jestli je fakt pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.23 21:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
1.11.23 21:51

Menstruacni kalendar ti nerekne vubec nic, jen kdy jsi uprostred cyklu. Ovulaci muzes mit jindy.

• Citovat
  • Upravit
1.11.23 21:54

@Eva.asdfghjkl to můžou být dvě ovulace?
Jen mě to napadlo proste jsi udělat ovulacni test a pravě sem si říkala ze mám mýt menstruaci a ze ta čárka je víc vidět líp než ty ostatní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
1.11.23 21:58
@Anonymní píše: :roll: Ahoj holky prosím testují ovulacni testy tenhle cyklus a mám 9 dni do menstruace dnes jsem si udělala ovu test a višel silnější než ostatní mám mě stručni kalendář a ovu sem měla 18 den cyklu jen ze dnes jsem testovala a je to 24denni a můj cyklus je dlouhý 33 denní
Tak vůbec tet nerozumím teda ovu teprve dorazí podle kalendáře byla 18 den byla bych rada za odpověď děkuji :srdce:

Než se pustíš do dělání dětí, tak se dovzdělej! Tohle je šílený.

• Citovat
  • Upravit
2919
1.11.23 21:59

1. Tohle neni pozitivni test.
2. Podle ceho jsi odvodila, ze jsi ovulaci mela 18. den cyklu?
3. Nezlob se, ale ten dotaz to je silena “hatlamatilka”…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.23 22:01

@Tosidelassrandu proč jste hned tak nepříjemná? Když jse vam to nelíbí tak vůbec nemusíte reagovat přeci jednoduchá věc ….

• Citovat
  • Upravit
1.11.23 22:18
@Anonymní píše:
@Tosidelassrandu proč jste hned tak nepříjemná? Když jse vam to nelíbí tak vůbec nemusíte reagovat přeci jednoduchá věc ….

No pravda je, že píšeš otřesně… Aspoň se snaž si ty příspěvky po sobě zkontrolovat, než je odešleš, fakt se to nedá moc číst…

Jinak ten test, cos poslala pozitivní není. A podle kalendáře se neřiď. To je hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.23 22:24

Poslouchej, ty nás ale trošku taháš za nos ne? Vždyť jsi před necelým měsícem byla ve 12tt… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
1.11.23 23:01

@Barevné klubíčko Pred rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.23 23:04
@Maggdallena píše:
@Barevné klubíčko Pred rokem.

8o Tak já už fakt potřebuju brýle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.23 23:35

@Barevné klubíčko prosím vás potratila sem nevím proč bych vás měla vodit za nos jen sem chtěla poradit toje jedno dal nebudu psát strašně příjemné lidi tady

• Citovat
  • Upravit
2.11.23 09:24
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko prosím vás potratila sem nevím proč bych vás měla vodit za nos jen sem chtěla poradit toje jedno dal nebudu psát strašně příjemné lidi tady

Však jsme ti odpověděli… Test pozitivní není. Podle kalendáře se neřiď. Je to tvoje tělo, ty ho máš znát. Nebo ti máme přesně říct, kdy byla nebo bude tvá ovulace? Jestli prostě nevíš a chceš to nějak řešit, zajdi si na gynekologii… A nebo zkus měřit bazální teplotu, ta by mohla napovědět :nevim: Víc mě už nenapadá.

Ten potrat je mi upřímně líto. Musí to být nepříjemná zkušenost…

Ale prosím, jestli nejsi cizinka, tak se vážně nauč psát. Co slovo, to chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí