Pražská lokalita k bydlení s malým dítětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
31.12.23 12:08

Jinak z toho co je na sreality se mi v této ceně líbí toto
https://www.sreality.cz/…a/2148533324#…
A řekla bych, že toto bude i klidná část Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.12.23 12:13
@jkra píše:
Co tohle.
https://www.sreality.cz/…m/4189942860#…

Predelana garáž se prodává coby ateliér. No nevím  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
31.12.23 12:14
@Fiveone píše:
Jinak z toho co je na sreality se mi v této ceně líbí toto
https://www.sreality.cz/…a/2148533324#…
A řekla bych, že toto bude i klidná část Prahy.

Kolem toho obcas jezdim - nove paneláky uprostred pole, kousek od dálnice, vsude daleko…vsude musi dojet busem, staci se podivat v popisu na vzdálenosti v okolí….

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
31.12.23 12:17

Finep projekt pod Krocinkou. Byt 3+1 za 10,2 M.
Prý je to u metra Prosek.

• Citovat
  • Upravit
12833
31.12.23 12:18
@Tomie píše:
Myslím, že dnešní mladí 3+kk pod 90m úplně nechtějí, spíš ten standard je u nich 100+.. :nevim: A tam už těch 10 mega bývá málo…

Aha no, já nikoho takového neznám, všichni okolo mě bydlí pod těch 100 m, pokud je to byt, je pravda, že "Praha je jiný svět i co do uvažování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.12.23 12:19

A co tohle? https://reality.idnes.cz/…6eee10e2bd3/

Je to na metru a 3kk ve vašem limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.12.23 12:23
@Sany80s píše:
Aha no, já nikoho takového neznám, všichni okolo mě bydlí pod těch 100 m, pokud je to byt, je pravda, že "Praha je jiný svět i co do uvažování.

Na hospodarkach jsem viděla článek, že se staví naopak více menších bytů 50-60 m2 s tím, že si lidé kupují menší byty, než by potřebovali, protože na to nemají.

• Citovat
  • Upravit
2378
31.12.23 12:33
@Mango_Lassi píše:
Na hospodarkach jsem viděla článek, že se staví naopak více menších bytů 50-60 m2 s tím, že si lidé kupují menší byty, než by potřebovali, protože na to nemají.

To se staví kvůli poptávce, je to lepší na investice (na m je větší zisk z pronájmu malého než velkého). No, a ano, mladí na větší většinou nemají, ale když hledají, tak ho chtějí… :nevim: A upřímně, když už je ten rozpočet cca 10 mio, tak jsi spíš ochotná připlatit, než ubrat metry. Většina mladých páru má ten strop níž, a tam holt jdeš, kam můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
31.12.23 12:52

My jsme bydleli na Proseku. Park přátelství, kousek Letňany a dobrý.
Pak se mi libi okoli Pankrace a Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.23 13:04

Nemame prave moc jasno v lokalite, nevim jestli jit trosku dal id metra nebo se zuby nehty drzet nekde metra (muzeme delat vetsinu casu HO). Manzel ze v centru bude Vic vyzuti pro dite (nez nekde na okraji), navic nejsem aktivni ridic (mimo Prahu ridim, po Praze ne).Zase na tom okraji vetsinou je tak nejak vsechno na jednom placku. Nechceme panel a pokud starsi cihlu, tak aby byla uz zateplena, ne pod strechou (prizemi asi prezijeme). 10 mega jsem bohuzel zjistila, ze fakt neni dostatecne. Kdyz to bude kousek do prace, tak muzeme klidne i mensi byt (70 m), kdyz dal tak uz vetsi, at mame kam dat pracivni kouty

• Citovat
  • Upravit
299
31.12.23 13:06

Jestli myslíte Kateřinky na Opatově, to je jižní město. Paneláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3397
31.12.23 13:08
@mababa232 píše:
Jestli myslíte Kateřinky na Opatově, to je jižní město. Paneláky.

V Kateřinkách jsou i novější domy, ale je to vedle D1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12833
31.12.23 13:13
@Mango_Lassi píše:

Já toto četla taky, ale zase jsem nepátrala, zda to nejsou třeba reklamní články developerů. Co si budeme říkat, ono ty malé byty 50-60 2+k a 3+kk jsou přepočtu na 1 m2 nejdražší(když tedy pomoneme nějaké luxusní výstavby, mluvím prostě o stadardu), takže pro ně na postavené a prodané metry nejvýhodnější.
Jen mě prostě zarazilo, že stačí zadat na sreality Prahu, cihlu a 10 m a vyjede ti obrovské množství bytů i v zavedených čtvrtích s metrem a rozhodně občas i po rekonstrukci a veká část jich je právě i 70 m2 i víc.
Jak říkám, já nezkoumala, zda to třeba není u rušné silnice a podobně, ale těch, co vyjelo, je přes 100, takže si myslím, že na výběr v tomto limitu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.12.23 13:17

https://www.sreality.cz/…a/1477441356#…
Ten je podkrovní, ale lokalita dobrá.

https://www.sreality.cz/…vem/58234188#…
Toto je okraj Prahy, ale dobře dostupný i MHD, jezdíme přes Kbely do Staré Boleslavi z Proseka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
31.12.23 15:28
@Anonymní píše:
Nemame prave moc jasno v lokalite, nevim jestli jit trosku dal id metra nebo se zuby nehty drzet nekde metra (muzeme delat vetsinu casu HO). Manzel ze v centru bude Vic vyzuti pro dite (nez nekde na okraji), navic nejsem aktivni ridic (mimo Prahu ridim, po Praze ne).Zase na tom okraji vetsinou je tak nejak vsechno na jednom placku. Nechceme panel a pokud starsi cihlu, tak aby byla uz zateplena, ne pod strechou (prizemi asi prezijeme). 10 mega jsem bohuzel zjistila, ze fakt neni dostatecne. Kdyz to bude kousek do prace, tak muzeme klidne i mensi byt (70 m), kdyz dal tak uz vetsi, at mame kam dat pracivni kouty

A co vas teda drzi v Praze, kdyz muzete byt na HO? Co nejake vetsi mesto mimo Prahu? Posledni dobou se znami stehuji pryc, casto i do hor. Vetsi mesto nabidne diteti krouzky taky. Stejne nebudete chtit jezdit po cele Praze na ruzne aktivity a budete hledat spis ve vasi lokalite. Pak je jedno, jestli Praha, Beroun nebo i Hradec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí