Nevim, komu věřit, jestli miminko žije

9
14.4.11 17:00

nevim komu verit jestli miminko zije

chcy to sem napsat strucne abych vas moc nenudila jsem v 8tt tehotenstvi a spinim v nedeli sem byla v nemocnici tak my nato dali prasky ale kdyz my delala pani dr uz tak nevidela zadnou srdecni akci tak se semnou domluvila ze tedy pujdu k svemu dr na uz ve ctvrtek tak sem tedy sla domu a nasadili my klidovi rezim nic nedelat jen lezet tak sem to delala vlastne dotednic nedelam jen lezim ale vcera 13.4 jsem spinila uz moc i s nejakymy srazeninama tak sme se s pritelem v pul osme vecer vidlali zase do nemocnice tam me moc prijemnej doktor prohlidl a udelal uz a rekl ze to moje mimi ma srdicko a ze zacina myt akci pychl my injekci na zastaveni krvaceni coz my teda nepomohlo a jeli sme zase domu dneska rano jsem sla teda na uz ke svemu dr ale ten tam zase to srdicko nenasel !!! tak ja uz tomu tedy fakt nerozumim kazdy mluvi neco jinyho tak me tedy obednali na zitra rano na uz do nemocnice aby to tam skontrolovali tak jsem tedy zvedava . tak vam tedy predem dekuji a prosim vas poradte my nekdo jestli stim mate skusenosti nebo my aspon napiste co si otom myslite tak zatim dekuju a omlouvam se za chybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1918
14.4.11 17:12

ja bych si zavolala sanitku( kdyz te odveze rychla musis zustat v nemocnici na pozorovani) a mas po problemu, tam te budou sledovat kazdy den a budes mit prehled jestli je vsechno ok… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
14.4.11 17:15

Ahoj, mám to teď úplně stejné,jen bez toho špinění- taky osmý týden, v pondělí na utz bylo chvíli srdíčko vidět, pak nic a v úterý vůbec, mám přijít zase v úterý, tak uvidíme, snad je to normální a budeme to mít v pořádku. Ty se máš, že jdeš už zítra, já musím čekat ještě další dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
14.4.11 17:16

jak pise Lendu-volej sanitku a oni sei te tam nechji na pozorovani-nekde si automaticky nechavaji io kdyz tam prijedes sama,ale asi zalezi an nemocnici a doktorovi..nicmene,myslim,ze by ti nerekl,ze ma srdicko,aniz yb to enbyla pravda..je mozne,ze tvuj doktor srdicko envidel,ptz enma tak dobry utz..kazdpoadne bud v klidu,odpocivej,nenamahej se a uvidis,jak doapdne zitrejsi KO,moooc drzim palecky,aby bylo vse v poradku a napi nam,jak jsi dopadla :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2439
14.4.11 17:19

Taky myslím, že by to mohlo být tím ultrazvukem, je možné, že tvůj gyndař nemá tak dobrý jako ho měl ten v nemocnici…držím pěsti ať je zítra všechno OK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.4.11 17:24

Ahoj, já jsme na tom byla podobně. Byla jsem v šestém týdnu a začala jsem špinit, kontrola u mého dr. srdeční akce nebyla vidět, objednal si mě za tři dny znovu. Ale druhý den večer jsem šla na záchod a vypadl ze mě shluk krve, tak jsem si říkala, to je v p..... . No jeli jsme okamžitě na pohotovost a tam bylo vše v pořádku, srdíčko bylo vidět a dostala jsem taky injekci. Druhý den si mě pozvali na kontrolu ještě do nemocnice, vzali mi krev a čekala jsem jestli budou dobré výsledky. Naštěstí bylo vše v pořádku. Pak jsem měla jít ke svému dr. odevzdat papíry a domluvit se na další kontroly. po týdnu opět kontrola u mého dr. a srdíčko zase nic. Měl jen horší ultrazvuk než v nemocnici a bylo to tedy vidět mnohem později. Vše dopadlo dobře a na mě se teď tady už směje skoro pětiměsíční chlapeček. Na začátku to bylo těžký a musel bojovat, ale zvládli jsme to. Držím palce a hlavně, ať vše probíhá tak jak má a jste s miminkem v pořádku.

Příspěvek upraven 14.04.11 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.4.11 17:26

Někdy to opravdu chvíli trvá než doktor na utz :srdce: najde i když tam je. Držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
14.4.11 17:31

jj souhlasím s holčinama, někdy na uz je vidět hned někdy po delším hledání, také hodně záleží na ultrazvuku jak je starý, kvalita a tak.. neboj srdíčko tam bude a bude brzy vše ok, musíš věřit!!
držím palečky a uvidíš :srdce: bude bít jako blázen :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
14.4.11 17:47

presne tak,v nemocnicich vetsinou mivaji „lepsi“ ultrazvuky a obvodni gyndari koilkratz maji jen obycejne…neboj,vse bude dobre,jen musis verit a drzet se rad doktoru..drzime ti tady vsechny palce!!! :palec: :palec: :palec: :palec: .

Příspěvek upraven 15.04.11 v 10:56

• Citovat
  • Upravit
3622
14.4.11 18:36

ja bych jela na pohotovost a vynutila si aby me tam necahli na pozorovani a na udrzovani..docela se divim ze si te tam rovnou nenechali na udrzovani..jak tady nekdo radil tak zavolej tu sanitku at mas klid..drzim palce at je vse OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
14.4.11 18:42

ja si vzpominam ze mi taky v tom 7tt nevidela moje Dr srdicko a kdyz jsem druhy den jela kvuli krvaceni na pohotovost tak videt bylo. Je ale fakt ze jsem se v te nemocnici citila lepe, pro pripad kdyby neco hned po ruce doktori. Starali se tam o nas fakt hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.4.11 19:02
Janni.na88 píše:
jak pise Lendu-volej sanitku a oni sei te tam nechji na pozorovani-nekde si automaticky nechavaji io kdyz tam prijedes sama,ale asi zalezi an nemocnici a doktorovi..nicmene,myslim,ze by ti nerekl,ze ma srdicko,aniz yb to enbyla pravda..je mozne,ze tvuj doktor srdicko envidel,ptz enma tak dobry utz..kazdpoadne bud v klidu,odpocivej,nenamahej se a uvidis,jak doapdne zitrejsi KO,moooc drzim palecky,aby bylo vse v poradku a napi nam,jak jsi dopadla :palec: :palec:

Mě takhle tenkrát vystrašili v nemocnici. Dr. ho tam hledal asi 10min- mě bylo trapně. Zavolal si pomoc a ten ho tam viděl hned. Moje Dr. ho taky neviděla a za pár hodin ho v nemocnici viděli. :nevim: Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.4.11 19:25

Taky bych věřila že žije,ale bych bych nervozní a chtěla co nejdříve na další kontrolu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
14.4.11 20:01

já těm radám nerozumím - vzdyt Lucine si nestěýuje, že by se její stav nějak horšil nebo jí něco bylo, o čem lékaři nevědí :nevim: Tak k čemu sanitku nebo pohotovost.

Lucine, neboj, ze začátku to tak být může, v nemocnicích skutečně mají obvykle utz které lépe zobrazují. Věř, že to bude dobré a zátra po kontrole se ozvi.

pa

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
14.4.11 20:15

Každej UZ je jinej a každej dr má jiný oči. Taky každý špinění může mít x jiných příčin. Nedělej si starosti, pokud srdíčko už jednou našli, bude tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí